Ekkora korkülönbséggel lehet boldog egy pár a tudósok szerint – Ha így lenne, alig lennének hosszú kapcsolatok – Kapcsolat

A kapcsolatok szempontjából következetesen kényes koncepció a korkülönbség, hiszen néhány srác szerint egyszerűen a pár év tolerálható, azonban vannak olyanok hasonlóképpen, akik arra esküsznek, hogy nyolc-tíz vagy akár azonban számos év hasonlóképpen abszolút legjobb.

Persze biztosan nem az éveken kellene, hogy legyen a fókusz, hanem a pár boldogságán, azt mondta, hogy épp most egy olyan kutatási végeredmény látott napvilágot, ami szerint hihetetlenül hasonlóképpen a korkülönbségen múlik az, hogy egyértelműen hosszú távú lesz-e a hívás.

Valóban egyszerűen így lehetne boldog egy hívás?

Az Atlantai Egyetem áram felmérésében ugyanis háromezer ünneplés vizsgált, és még arra jutott, hogy azok, akik az egyik öt év variáció teherautó, 18%-kal hajlamosabbak szakítani, mint azok, akik az egyik egy év teherautó. Ezen kívül azt hasonlóképpen megállapították, hogy azok az egyik a legvalószínűtlenebb a szakítás, akik az egyik egy év a variáció, ráadásul azt hasonlóképpen, hogy ők a legboldogabbak.

mi gif2.gif

Ezek után érthető, hogy minden személy abszolút felháborodott az eredményen, hiszen ha csakis ilyen maroknyi különbséggel lehetne boldog egy pár, ezen a ponton alig lennének nagyon jó (PL) és még hosszú távú kapcsolatok. Szerintünk az mint számít, hogy mennyire szeretik egymást, mint az, hogy az egyikük mennyivel {született} nemrég, mint a partnere. Te mit gondolsz erről?


Nézed: Ekkora korkülönbséggel lehet boldog egy pár a tudósok szerint – Ha így lenne, alig lennének hosszú kapcsolatok – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  8 dolog, amit csak a terhes nők értenek: ilyen a 9 hónap valójában - Gyerek

Leave a Reply