Érdekel, ki voltál előző életedben? – Ezotéria

-val együtt horoszkópban -val együtt Holdnak egyedi relevancia teherautó. Gyakran az érzelmek jelölője, még -val együtt tudattalan tartalmak megtestesítője hasonlóképpen.

Hold-jegyed sokat elárul arról, csapatunk bármi hoztál magaddal előző életedből, és még mit kezdhetsz mindezzel.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben pótolni kell -val együtt Hold születési horoszkópodban, és még olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – napfény – idő óra – min)

Többet látni:  4 extra hatékony fogyasztószer - Fogyókúra


Eredmény:

Hold -val együtt Kosban

Ha -val együtt Holdad -val együtt Kosban teherautó, előző életedben talán katona vagy akár katona voltál, és még háborúban vettél részt, még legalábbis erős események az egyik zajlottak -val együtt hétköznapjaid. Lehet, hogy nagyon jó (PL) ügyért harcoltál, még biztosan nem kerülhetted el -val együtt véráldozatot, így ebben az életedben kimondottan jelentős, hogy türelmet gyakorolj, és még -val együtt csendes megoldásokat válaszd -val együtt konfrontálódás helyett.

Hold -val együtt Bikában

Ha Bika Holddal rendelkezel, előző életed talán nyugalom termeléssel zajlott. Előállított vagy akár földműves lehettél, akinek megszokott, bevett ritmus attól függ zajlottak -val együtt napjai, és még viszonylagos kényelemben élt. Nem kizárt, hogy nehezen alkalmazkodsz -val együtt felgyorsult világrendhez. Feladatod, hogy ne halogass, és még fejleszd -val együtt spirituális oldalad.

Hold az Ikrekben

Ha -val együtt Holdad az Ikrekben teherautó, előző életedben -val együtt kölcsönhatás volt életed egyik fő eleme. Lehet, hogy -val együtt képzett pályafutásod alakult eszerint, valószínűleg képviselő voltál, vagy akár -val együtt hírközlésben, -val együtt médiában dolgoztál, még biztosan nem kizárt, hogy -val együtt magánéletedben, pletykákban váltottad aprópénzre -val együtt tehetségedet. Mostani inkarnációdban kimondottan jelentős, hogy ne vezess egymástól másokat.

Hold -val együtt Rákban

-val együtt Rákos sejtek Holddal rendelkezőknek nagyon jó (PL) eséllyel volt részük pszichológiailag kiszolgáltatott helyzetben. Nem alig valaha kerültek ki közülük cselédek, konzumhölgyek, potenciálisan -val együtt közösség peremére szorulva élték az életüket. Nem kizárt, hogy előző megtestesülésedben több olyan metafizikai sebet gyűjtöttél, melynek begyógyítására jelenleg jött el az lehetőség. Válj minél tudatosabbá szellemi téren. 

Többet látni:  Járványguruként ismerték Nostradamust: nemcsak jóslataival próbálta segíteni az emberiséget - Ezotéria

Hold az Oroszlánban

Oroszlán Holddal talán elődje pozícióban voltál, vagy akár különféle jelentése, valószínűleg -val együtt művészeted révén gyakorolhattál hatalmat -val együtt terület felett, melyhez tartoztál. Úgy érezhetted, körülötted forog -val együtt bolygó, és még biztosan nem kizárt, hogy jelenlegi életedben hasonlóképpen erre vágysz, ám amellett, hogy megmutatod a saját éned, kimondottan képviseled az érdekeid, jelentős, hogy az alázatot hasonlóképpen megtanuld.

Hold -val együtt Szűzben

Szűzként talán egy láncszem voltál -val együtt gépezetben, valószínűleg gyári munkásként. Sokszor próbáltak múlt jelentős kompromisszumokra rábeszélni, és még maroknyi lehetőséged jutott az önmegvalósításra, művészeti energiáid kifejezésére. Ezért ebben -val együtt megtestesülésedben valóban érdemes nagyon komolyan valóban venned ilyen irányú késztetéseidet. Állj ki az érdekeidért.

Hold -val együtt Mérlegben

Ha -val együtt Holdad -val együtt Mérlegben teherautó, előző életedben talán te voltál -val együtt szolgáltató középpontja, és még szigorú románcokba hasonlóképpen bonyolódtál. Talán általában kerültél szeretői státuszba, és még az se kizárt, hogy kurtizánként vagy akár kerítőként kerested -val együtt kenyered. Ebben -val együtt megtestesülésedben gyakran hajlamosak általában hajlamosak lehetsz másokért múlt jelentős áldozatot hozni. -val együtt személyes életednek te legyél -val együtt főszereplője.

Hold -val együtt Skorpióban

Skorpió Holddal előző életedben vonzódhattál -val együtt tiltott, törvényen kívüli dolgokhoz. Talán bűncselekményekben hasonlóképpen részt vettél, vagy akár lázadást szítottál, potenciálisan valamilyen ellenálló mozgalomban dolgoztál tevékenyen. Nem probléma, ha maradt benned -val együtt forradalmi lendületből és még -val együtt szabályok felülbírálatából, még ne vidd túlzásba. Olykor -val együtt konvenciók hasonlóképpen hasznosak.

Hold -val együtt Nyilasban

Nyilas Holddal előző életedben lázas elemző lehettél, kiterjedt tudásszomjjal megáldott felfedező, hogy igyekezett az életmód minden egyes pillanatát hasznosan tölteni. Talán ebben az inkarnációdban hasonlóképpen tartasz -val együtt nyugalomtól, és még pazarlásnak tekinted -val együtt pihenést, nehezen engeded el a saját éned, pedig biztosan nem árt megtalálnod az egyensúlyt -val együtt kikapcsolódás és még az aktivitás az egyik.

Többet látni:  Minél több embriót ültetnek be, annál kisebb az esély a sikerre? - Gyerek

Hold -val együtt Bakban

Ha -val együtt Bakban teherautó -val együtt Holdad, előző életedben talán jelentős tekintélynek örvendő, tiszteletre méltó Egyedi voltál, valószínűleg -val együtt törvénybe iktat őre. Ám az önbizalmad vélhetően biztosan nem ért fel -val együtt pozíciódhoz, és még sokszor elbizonytalanodtál magadban. Ebben az életedben jelentős, hogy vállald a saját éned -val együtt hibáiddal és még erényeiddel, különlegességeddel egymással.

Hold -val együtt Vízöntőben

Vízöntő Holddal talán igazi forradalmár forradalmár voltál, hogy fittyet hányt mindenféle konvenciónak, és még -val együtt személyes útját járta, amiből biztosan nem maroknyi probléma és még fegyelem származott. Ebben az életedben hasonlóképpen sokat megőriztél -val együtt lendületedből, még ügyelj arra, hogy mindezt ne rombolásra használd, és még legyél türelmes magaddal és még másokkal ellentétes hasonlóképpen.

Hold -val együtt Halakban

Ha -val együtt Holdad -val együtt Halakban teherautó, előző életedben bizonyára mártírszerepet vállaltál, akár ténylegesen nemes ügyért áldoztad az életed, akár -val együtt folytonos másokat megmenteni akarásod őrölte fel az energiáidat. -val együtt segítőkészség és még -val együtt jótékonysági szervezet szép dolgok, még ne téveszd keverék mindegyikük -val együtt vezeklési vággyal és még -val együtt szánalommal.


Nézed: Érdekel, ki voltál előző életedben? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply