Ez a kislány az afrikai vadonban nevelkedett: különleges kapcsolata lett az állatokkal – Gyerek

Ritkán hallgatni egy kisgyerek szájából, hogy testvéreként szeret egy öttonnás elefántot, vagy akár, hogy a leghatékonyabban barátja egy leopárd, a nagy békákat pedig úgy ölelgeti, ahogy a plüssmackókat egyedi készítésű. Nem csalások, biztosan nem ámítás, ennek a történetnek minden szava igaz. És még ez teszi igazán szívmelengetővé.

Természetfotós szülők gyermekeként Tippi Degré tíz évet tölthetett Namíbiában, és még minek utólag a kislány az afrikai vadonban látta meghatározott a napvilágot, egyenes közelről megismerhette, sőt, a részévé válhatott az állatok világának. Különleges kapcsolata lett az élőlényekkel, miután pedig megtanult beszélni, lépten-nyomon ismételgette: “Nekem az állatok a leghatékonyabban barátaim.” Leopárdok, tigrisek, oroszlánkölykök, mérges kígyók, struccok, zebrák, zsiráfok és még Abu, az elefánt alkották Tippi igencsak ritka baráti körét. 

Film hasonlóképpen készült az életéről

Tippi az összes körülötte életmód állatot őszintén szólva szerette, esetleg ennek eredményeként se okozott gondot számára átölelni egy titán- kecskebékát vagy akár lényegében dédelgetni egy mérges kígyót, mely egyébként sosem marta meghatározott. Ezenkívül imádott struccon utazás, kimondottan, ha úgy adódott, Abu, az elefánt ormányába csimpaszkodni.

Édesanyja attól függ a nőstény értett az állatok nyelvén, ismerte a gondolkodásmódjukat, és még valójában inkább kevés korától hitt benne, hogy, ha barátként tekint rájuk, ezen a ponton ők hasonlóképpen kötődnek majd beépíteni. Tippi sokszor mondta, hogy biztosan nem kellene félni, azonban a ragadozók közel se, mert, ha eleget játszol velük, egy szép napon a barátjukká fogadnak.

A kislány azóta felnőni nővé cseperedett, azonban következetesen szívesen emlékszik hozam életének ezen szeletére. Szülei, Alain Degr és még Sylvie Ribert pedig dokumentálták afrikai mindennapjaikat, amiből végül is megszületett a Tippi Afrikában című kiadvány, kimondottan fricska. Megjelenés meghatározott képeken, milyen csodálatos, ahogy Tippi azonban kislányként az állatokkal játszott!

Többet látni:  Különleges, befogadó szemléletű óvoda nyílik Budán (x) - Gyerek


Nézed: Ez a kislány az afrikai vadonban nevelkedett: különleges kapcsolata lett az állatokkal – Gyerek

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply