Ez az 6 szín vonzza be a legtöbb pénzt: hogyan hozd ki belőle a maximumot? – Ezotéria

Otthonodba nemcsak azért valóban érdemes tudatosan megválasztanod a színeket, hogy hatékonyan érezd a saját éned a falak az egyik, hanem azért hasonlóképpen, hogy életedben minden zökkenőmentesen menjen.

A következőkben a gazdasági feltétel javítására, stabilizálására olvashatsz tippeket.

A színek ereje

Minden szín, vegyület és még tervezés különféle energiákat tart, kimondottan különféle dolgokat vonz be a feng shui attól függ. Ami a pénzügyeket és még a színeket illeti, a legkedvezőbbek a környezetbarát, a kék, a barnás, a sötét és még a mélysárga, kimondottan aranyszín. Ha ezeket a színeket részesíted előnyben az egész egészében lakásban, biztosan nem foghatsz mellé, azonban a adminisztrátor befolyás érdekében lakásod pénzterületére mindenképpen helyezz el ilyen színű bútorokat, tárgyakat, vagy akár válassz ide az említett árnyalatokban falszínt. Ezáltal anyagi helyzeted lényegesen javulhat, stabilizálódhat: nagyon jó (PL) fizetéshez, hosszan tartó munkahelyhez, gondoskodott bevételhez segíthetnek a színek jótékony energiái.

Hol jármű a társasház pénzterülete?

Egyszerű felfedezni, hol jármű a lakásod pénzterülete. Tájold be otthonod fekvését! A pénzterület sajátja délkeleti részére esik. Miután ezzel megvagy, kezdődhet a pénzhozó színek és még pénzhozó tárgyak elhelyezése. Kellemes rendezkedést!

Szerelemhozó szoba

Hogyan tedd hálószobádat igazi szerelmi szentéllyé? Kattints képgalériánkra, és még megtudhatod, mik a szerelemhozó szoba főbb tulajdonságai a feng shui attól függ!


Nézed: Ez az 6 szín vonzza be a legtöbb pénzt: hogyan hozd ki belőle a maximumot? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: (*6*)

Többet látni:  Egészen furcsa volt Julius Caesar szexuális élete: sok pikáns részlet fennmaradt a római politikusról - Kapcsolat

Leave a Reply