Ez lesz a legboldogabb hónapod 2017-ben – Japán horoszkóp – Ezotéria

Sok szerencsét – kívánjuk egymásnak, ha egyéni megmérettetés, megpróbáltatás korábban álljon össze tartalmaz, ám ha valamit, a szerencsét biztosan nagyon saját házunk táján hasonlóképpen szívesen vendégül látnánk. Vajon hozzád mikor látogat el 2017-ben a sok szerencsét? Japán horoszkópod elárulja a választ.

Ha biztosan nem ismered a japán jegyed, biztosan nem kellene mást tenned, egyszerűen belép a legközelebb kalkulátorba születésed idejét. Ezután keresd ki a lenti listából a 2017-re szóló jóslatot: neked melyik lesz a legszerencsésebb hónapod idén?

Japán horoszkóp ellentétesen

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp attól függ, valamint olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – idő)
Többet látni:  Térj be az egykori pompejiek otthonába: mutatjuk, hogyan éltek akkoriban a gazdagok - Ezotéria

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ippaku jegyeddel számodra a február lesz a jól hónap 2017-ben, mégpedig a szívügyeid pozitív alakulásának köszönhetően. Lehet, hogy a Valentin-nap azt a szerelmet ajándékozza neked, amire következetesen vágytál? Erre Jelentősebb esélyed teherautó, egyszerűen várd ki a végét.

Jikoku – Fekete bolygó

Jikoku jegyeddel a március a te legörömtelibb hónapod 2017-ben. A munka terén ekkor számíthatsz pozitív eseményekre, változásokra. Könnyedén könnyen, hogy ezen a ponton lelsz egy nagyon jó (PL) állásra, ha épp keresgélsz, még ha biztosan nem, az előléptetésre hasonlóképpen vonal kerülhet a munkahelyeden.

Sanpeki – Türkiz keményfa

Sanpekiként a legboldogabb hónapod 2017-ben a június lesz. A nyárköszöntő hónapban elavult álmod válhat valóra, hála sajátja a áldott hullámnak, amely téged ér 2017-ben. Alkalmaz biztosan nem egyszerűen kívánság lesz, amit oly rég úgy szerettél volna. Ez hihetetlen örömet ajánlat majd.

Shiroku – Környezetbarát keményfa

Shiroku jegyeddel az október a legszebb hónapod 2017-ben. Ekkor Jelentősebb, egyúttal valóban jó fordulat állhat legyen valójában életedben. A fordulat sorsdöntő fontossággal bír, valamint biztosan fenekestől felforgatja életed. Szerencsére jó értelemben, ezáltal aggodalomra abszolút semmi tényező.

Goo – Sárgás bolygó

Goo jegyeddel az augusztus a te legboldogabb hónapod 2017-ben. Örömöd a szerelmi életedre koncentrálódik majd. Kedvező fordulatok sora vár rád ebben a hónapban, akár szingli vagy akár, akár párban élsz. Meghatározó időszaknak ígérkezik.

Roppaku – Fehér acél

Roppakuként a december az a hónap a 2017-es évben, amely számodra a legszebbnek ígérkezik. Pozitív gazdasági fejlemény vár, ami tisztelet arra, hogy a december az ünnepek időszaka, jobbkor biztosan nem hasonlóképpen jöhetne. Decembered ezért valóban gyümölcsöző lesz.

Happaku – Fehér bolygó

Happaku a japán jegyed? Akkor legszebb hónapod 2017-ben az április lesz, amikor hasonlóképpen szívügyeidben csodás események sorozata következik el. Akmérték egyedülálló vagy akár, akár párkapcsolatban élsz, arra számíthatsz, hogy szerelmi életed felpezsdül.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushiként a szeptember az a hónap, ami számodra a legjobban legyen sikeres 2017-ben. Az indián nyári időszámítás romantikája ugyanis a szerelmi életedet felvirágoztatja. Szingliként szerelmi tapasztalat, párban kapcsolatotok elmélyülése ígérkezik.


Nézed: Ez lesz a legboldogabb hónapod 2017-ben – Japán horoszkóp – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply