Ezek a fotók megduplázzák a pártalálás esélyét a társkeresőkön: az emberek 86%-a ilyen képet keres a profilban – Kapcsolat

Manapsosztály jelenleg az emberek nagyon jó (PL) része on-line vagy akár mobilos applikációk segítségével keresi a szerelmet. A netes pártalálás ennek ellenére biztosan nem hasonlóképpen olyan alap, mint amilyennek elsőre tűnik. Valamint nemcsak azért, mert sosem tudni, milyen hasonlóképpen élőben az üzenetek keresztül megismert társ, hanem azért hasonlóképpen, mert sok tényező befolyásolja azt, hogy valakinek hány srác kattint a profiljára, mennyien veszik fel vele a kapcsolatot.

Az első valamint legfontosabb rész egyértelműen a kép, hiszen minden személy ezt látja létrehozott mindenekelőtt, valamint ez módon dönti el, hogy a elérhető jelöltek közé köteles visszafizetni-e számára az illető. Egy internetes kutatási tanulmány során pedig arról hasonlóképpen sikerült kideríteniük házaspár részletet a szakértőknek, hogy milyen képpel érheti el az srác a lehető végső sikert.

A legvonzóbb képek a társkeresőn

Egyesek azonban következetesen biztosan nem tulajdonítanak múlt hatalmas jelentőséget a profilképnek, pedig az eredmények attól függ egészen hasonlóképpen kellene. A Carphone Warhouse valamint a randiszakértő, James Preece 1000 srác vizsgálatával próbáltak rájönni, mitől lesz a lehető legvonzóbb egyéni on-line. A megkérdezettek 93%-a mondta azt, hogy ha az illetőnek nincs profilképe, ezen a ponton gyorsan továbblépnek, valamint létrehozott se nézik a bemutatkozását, kimondottan a többi adatát, 86%-uk attól függ pedig a átfogó alakos kép hasonlóképpen nélkülözhetetlen tényező.

Valamint hogy milyen felvételeket szeretnek azonban látni az emberek a képesség partnerek oldalán? 80%-uk szívesen nézeget nyaralós vagy akár utazós képeket, 77%-uk attól függ pedig sokkal nagyobb eséllyel húzza jobbra a másikat, vagy akár veszi fel vele a kapcsolatot, ha a házi kedvence hasonlóképpen szerepel a fotókon. Háromból egy lány apák esetén a gyerekeket hasonlóképpen szeretné látni a neten, a résztvevő férfiak 72%-a pedig a {smink} nélküli fotókat keresi.

Mindezek közel pedig az hasonlóképpen kiderült, hogy a megvillanó tetoválások szintén növelik a kapcsolatfelvételek esélyét ugyanúgy, ahogy az hasonlóképpen, ha egyéni szerepelteti a profiljában a specifikus magasságát. A viccek, a közösségi oldalakra újító linkek szintén elősegítik a pártalálást.

Többet látni:  Ilyen volt a szex az ókori Egyiptomban: rituális maszturbáció, zoofília és bizarr szokások jellemezték - Kapcsolat

Ami kevésbé népszerűvé teszi a profilt

A humoros filtereket, a kutya- valamint cicafülekkel ellátott szelfiket viszont jelenleg kevésbé szeretik: a megkérdezettek 87%-a mondta azt, hogy sosem kezdene beszélgetést olyannal, akinek összehasonlítható felvételek szerepelnek a profiljában. Valamint a barátokkal készült fotók hasonlóképpen filmkritikus pontnak számítanak, a legtöbben ugyanis biztosan nem kedvelik, ha valakinek ilyenekkel teherautó tele a társkereső oldala.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

A nemi vonatkozású témájú viccek valamint utalások, a múlt számos emoji valamint az edzőteremben készült képek a kutatási tanulmány attól függ szintén alkalmatlan benyomást keltenek a legtöbbeknél, így ezeket tényleg megéri kerülni. A legkevésbé figyelemfelkeltő egyedi készítésű pedig az eredmények módon egyértelműen a dohányzás lett.

A fenti információ ismeretében könnyebben erősebbé tehető egy társkereső profil oldal, azt ennek ellenére elengedhetetlen szem a múltban mindig tartsd meg, hogy a képek valamint az információ a valóságot tükrözzék. Hazudni semmiképpen se tényleg megéri a randioldalakon se, hiszen ha komolyabbra fordul az ismerkedés, úgyis kiderül majd az őszinte igazság.

Ilyen a legvonzóbb lány arca a férfiak attól függ

A Kenti Egyetem tudósai hosszas vizsgálódások során kiderítették, hogy milyen női arcot tartanak a legvonzóbbnak a férfiak. A legközelebb képeken láthatod, meg tartanak ideálisnak az egyes részeket nézve, azonban a végén egészben hasonlóképpen megnézheted a tudósok keresztül a pasik véleménye módon megalkotott ideális arcot.


Nézed: Ezek a fotók megduplázzák a pártalálás esélyét a társkeresőkön: az emberek 86%-a ilyen képet keres a profilban – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply