Ezek most a legjobb gyerekprogramok! Palya Bea-koncert is lesz hétvégén – Gyerek

A Palya Bea-koncerten kívül is több sokszínű, társadalmi alapokon nyugvó gyerekprogram jármű készülőben. A zene programok közel gyerekjátékba bújtatott kiállításokon is részt vehettek, te valamint a gyermeked.

Mese Habbal családi délelőttel, Elvarázsolt {sziget} kiállítással, MINI textúrával, BonBon Matinéval valamint Paya Bea-koncerttel várnak most. Elmondjuk, melyik mikor látogatható, azonban legyél figyelmes, annak a ténynek köszönhető, hogy a néhányra egyszerűen e hétvégén jármű választási lehetőség elmenni.

Mese Habbal családi délelőtt

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház: március 24., 10 -13 idő óra az egyik

Folytatódik a Mese Habbal programsorozat, mely egy egész egészében délelőttöt átölelő kikapcsolódást szállít a gyerekeknek valamint szüleiknek. Ezúttal a nem városi színházak gyerekelőadásai kerülnek fókuszba. A Vaskakas Bábszínház előadását ezúttal is sokszínű programok kísérik, melyek határozottan biztonságosan csatlakozzon a színdarabhoz. Lesz drámajáték a SzínMűVeletekkel, zene babajátszószoba a Mocorgóval, kézműveskedés a Kisladikkal, a kávézóban pedig családbarát étel kiválasztása vár benneteket.

Bővebb információk itt! alatt olvashatók.

babszinhaz-babjatek-bab

Palya Bea: Altatok

Óbudai Kulturális Központi iroda: március 25., 10 órától

Izgalmas, szokatlan hangszerek, gamer dalok valamint kiváló dallamok az nemzet egyik legnépszerűbb énekesnőjének előadásában. A koncertet olyan interaktív darabok színesítik, mint a Szaladnak a madarak a tetőn, a Lába, lába, Lili lába, az Apa, nyomd a gázpedált vagy akár az Ezáltal járják című dalok. Dalok, versek Álomország kapujában valamint azon múlt.

Bővebb információk itt! alatt olvashatók.

Elvarázsolt {sziget}

Magyar Mezőgazdasági Képtár valamint Közkönyvtár: március 24 – esetleg 13.

A hatásos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli egzotikus szigetre érkeznek, ahol bátorságukat valamint ügyességüket próbára téve varázslatos tapasztalat részesei lehetnek. Vajon miféle próbatétel vár rátok? Csalóka benyomás vagy akár csodás varázsige lakozik a szigeten? Aki induljon a kihívást, felfedezheti a Káprázat valamint Fantázia birodalmát, azonban vigyázat, az Elvarázsolt szigeten minden megtörténhet!

Többet látni:  Gyors pizzatésztarecept házilag - Kapcsolat

Bővebb információk itt! alatt olvashatók.

A felírni az ajánló után kitartani

MINI Textúra 2018

Magyar Nemzeti Galéria: március 25 – április 22.

A tavalyi sikerre való tisztelet idén is jelentkezik a Mini Textúra, a gyerekeknek szóló összművészeti produkció a Magyar Nemzeti Galériában. Az alapkoncepció változatlan: öt előnyben részesített napjainkban meseíró írt egy-egy gyors történetet, melyeket valamely, a Galéria gyűjteményében található lelet inspirált. Az öt beállítás egy időben zajlik, az előadások végeztével a gyerekközönség egy gamer diagram módon vonul át egyik helyszínről a másikra.

Az funkcionalitás egyszerűen az első része a programnak: utólag a kapott diagram segítségével a gyerekeknek valamint szüleiknek előkészített kellene találniuk a Képtár kiállítótermeiben barangolva a történeteket inspiráló, hiteles műtárgyakat, majd válaszolni néhány pofonegyszerű kérdésre.

Bővebb információk itt! alatt olvashatók.

BonBon Matiné: Állatok barlangja

Klauzál Művelődési Központi iroda: március 24., 15 órától

Róka, dongó, medve, kakukk, kanári, emelkedő, paripa, csikk – a kind elnézve el könnyen tűnődni, vajon miért vonatkozás ezek az állatok ihlették előkészített történelmünk végső zeneszerzőit? Ennek a rejtélynek ered nyomába ez a műsor, ahol Weiner Leó Rókatáncától Bartók Béla Medvetáncán át Georges Bizet Carmenben szereplő bikájáig a leghíresebb zeneszerzők legkiválóbb darabjait hallgathatjátok előkészített.

Bővebb információk itt! alatt olvashatók.


Nézed: Ezek most a legjobb gyerekprogramok! Palya Bea-koncert is lesz hétvégén – Gyerek

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply