Ezen az 5 helyen észlelik a legtöbb szellemet: úgy hiszik, ez magyarázza a paranormális jelenségeket – Ezotéria

A realitások talaján maradva biztosan nem gyarapítjuk azok táborát, akik vakon hisznek a szellemek létezésében, azonban sokan vannak a világon, akik valóban. Ők, az igazi fanatikusok számon tartják a világban történő megmagyarázhatatlan vagy akár legalábbis ábra nélkül maradt események egész egészében sorát.

Nekik köszönhetjük a legközelebb listát ráadásul, melyben csokorba szedtük a helyeket, ahol a legtöbb paranormálisnak vélt jelenséget regisztrálták mindeddig. Halkan megjegyezzük, sok ráadásul fogadóként, szállodaként, kocsmaként munkahelyek. Bizony, a szellemjárás valóban nagyszerű kiváló vendégcsalogató megközelítés, ezt talán a tulajdonosok ráadásul tudják.

Mirtusz ranch

Amerikában, Louisianában található egy réges-elavult ranch, a Mirtusz ranch – Myrtles Plantation -, ahol biztosan nem sokkal kevesebb, mint 12 különböző szellemet tartanak számon. Az egykori ranch ma valójában biztosan nem a elavult funkcióját tölti legyen valójában, hanem fogadóként munkahelyek.

A Mirtusz ranch.

A Mirtusz ranch.

A vendégek látszólag általában hallják játszó gyerekek zsivaját, mikor nincsenek ráadásul kicsik a háznál, azonban látszólag látni vélték valójában Chloe szellemét ráadásul. Chloe, mint mesélik, sajátja a nőnek a szelleme, hogy egykor összetűzésbe keveredett vele, majd megölte a ranch egykori tulajdonosát és még sajátja két gyermekét.

A post az ajánló után kitartani

Az Régi kos sokaság

A sokaság – Ancient Ram Inn – Angliában, Wooton-Under-Edge-ben található. 1141-ben épült, így az szerkezet biztosan nem csupán az megerősítette paranormális jelenségek miatt, hanem kora miatt ráadásul izgalmas. Úgy tartják, ez a webhely élen jár a földgömb szellemjárta pontjai közt. Egykor áldozati helyszín volt, ahol gyermekeket ráadásul feláldoztak, azonban az ellenfél imádására ráadásul végeztek alább listázva rituálékat. Ha ez biztosan nem minden bizonnyal elég jó, látszólag az szerkezet egy elavult, pogány temetkezési hely területén álljon össze tartalmaz.

Az Ősi kos fogadó.

Az Régi kos sokaság.

Megmagyarázhatatlanból alább listázva sincs {hiány}. A tulaj, mint követelés, az első biztosan ott töltött éjszakáján arra riadt, hogy egyéni a karjánál fogva kirángatja az ágyból, és még átdobja a űr túloldalára. Máskor, állítása attól függ két gyerekcsontvázra bukkant. Nagyot mondott, vagy akár se, ért a vendégcsalogatáshoz, hiszen fogadóját tömegesen lepik el a borzongani vágyók.

Többet látni:  Rossz napod van? 10 tündéri babafotó, ami mosolyt csal az arcodra - Gyerek

Monte Cristo-tanya

A legkísértettebbként tartják számon az ausztrál helyszínek közt a New Wales {déli} részén található Monte Cristo-tanyát ráadásul – Monte Cristo Homestead. Néhai lakói tragédiák sorát éltek létrehozott: várandós gondnoknőjét lelökték az erkélyről, egy szobrocska a lépcsőről lezuhanva lelte halálát, az istállóban dolgozó kölyök pedig álmában tűzeset áldozata lett. Egy szekvenciális gondnokot látszólag lelőttek a tanyán, egy házvezetőnő pedig pszichológiailag ügyfél gyermekét évekig egy kinti épületben tartotta megkötözve.

(*5*)

A Monte Cristo-tanya.

Mondják, a helyet az egykori tulajdonosok, Elizabeth és még Christopher Crawley szelleme kísérti. A jelenlegi tulaj attól függ éjjelente lépteket hallgatni az erkélyről, mikor {senki} sincs biztosan ott, és még olykor hallja, hogy a nevét mondják, amikor egyedül jármű ház. A tulaj fiának felesége azt állítja, előző életében a tanyán szolgált szobalányként. Furcsa, hogy mást ne mondjunk, azonban az valójában annál kevésbé, hogy ez a webhely ráadásul vendégfogadó lett, és még mágnesként behúzni a reszketni vágyókat.

Akershus erőd

A norvég erőd egy középkori kastély, mely Oslo, a norvég főváros védelmére épült. Börtönként ráadásul funkcionált, ezért számtalan rab kivégzésének helyszíne volt az idők során. Végül is, a második világháború során a nácik ráadásul birtokba vették, azonos kegyetlenségek helyszínéül.

Az Akershus erőd.

Az Akershus erőd.

Az arra járó-kelő egyének biztosan nem egy nap számoltak valójában legyen valójában megerősítette paranormális eseményekről, melyeket a környéken tapasztaltak. Sikolyokat hallanak a kastély felől, és még gyakran látni vélnek egy őrt, hogy menj el, mire odanéz az srác. Nem kevésbé hangzik rettenetesen az bőr nélküli hölgy folyosókon bolyongó szellemének története se, mely ugyancsak a helyiek közt terjedt el.

A legkülönösebb, amiről beszámoltak, egy démonkutya, Malcanisen, hogy, mint mondják, a ajtó őrzője. Akit utolér, arra három hónap múlva végzet vár, szól a mese. Kivételesen biztosan nem szállóként működő épületről jármű mondat, így biztosan nem vendégcsalogató a több mendemonda, azonban józan ésszel tudjuk, hogy az ódon kastélyok folyamatosan megmozgatták az Egyedi fantáziát.

Többet látni:  Ezekből a fajtákból válhat a legjobb családi kutya: így mondják, de a keverék ebeket is imádjuk - Gyerek

A kísértett templom

Svédországban, Ragundában jármű egy templom, ahol az első paranormális esetet 1927-ben jegyezték fel. Azóta ráadásul történnek megmagyarázhatatlan dolgok. Lebegő, szálldogáló tárgyak, sikolyok, árnyak és még maguktól ringatózó karosszékek, amikről beszámoltak.

A kísértett plébánia.

A kísértett templom.

Úgy tartják, hogy a kísértés hátterében az egykori kínzások és még megerőszakolások nő- és még gyermekáldozatainak szellemei állnak, akiket a templom hátsó vége kertjében ástak el. 1980-ban azonban szelleműzést ráadásul tartottak, hogy véget érjenek a hátborzongató események.

Igaz vagy akár se? Mindenki ítélje létrehozott magában. Ne feledjük ennek ellenére, hogy az srác, mióta csupán gondolkodik a földgömb, a típus, a lét kérdéseiről, gyakorta versenyeznek fel a realitástól valóban távol álló magyarázatokat olyan jelenségekre, melyekre biztosan nem sikerült megtalálnia a választ.

Címlapkép: Getty Images.


Nézed: Ezen az 5 helyen észlelik a legtöbb szellemet: úgy hiszik, ez magyarázza a paranormális jelenségeket – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply