Ezért ne mondd a párodnak a kellene szót – A szakértők szerint megmérgezheti a kapcsolatot – Kapcsolat

Mindenki mond alkalmanként-alkalmanként olyat, amit aztán végül is megbán, hiszen elismerik, hogy fájdalmat okozott vele a másiknak. De nemcsak azok a szavak okozhatnak kárt a kapcsolatokban, melyekről egyértelműen tudni könnyen: számos olyan hasonlóképpen jármű, melyről biztosan nem hasonlóképpen sejtenéd, hogy megmérgezi a szerelmet.

A legközelebb kifejezések következetesen használva fokozatosan, azonban kétségtelenül rombolják szét a két aggódik viszonyát úgy, hogy szinte észre se veszik. A párkapcsolati szakértők szerint tényleg megéri kiiktatnod mindegyikük az otthoni szótáradból.

Kellene

A kellene szóval gyakran arra próbálják népszerűsít az egyének a másikat, hogy megcsináljon valamit, ám ez az egyik legrosszabb eljárás, amit bevethetsz. Julienne Derichs ügynök szerint ez kedvezőtlen érzéseket kelt a partnerben, valamint kontrollálónak, ítélkezőnek mutathat. Gyakran veszik utasítgatásnak valamint célozgatásnak, ezért számos konfliktust szíthat, valamint borzasztóan káros a párkapcsolatokra. Ehelyett javasolta szívességet szépen, egyértelműen megkérni a másikat, hogy tegyen előkészített valamit: ez sokkal tisztább, kedvesebb valamint hatékonyabb stratégia.

par vita

Mindig valamint soha soha

„Soha biztosan nem csinálod előkészített.” Mindig nekem kellene elintéznem.” Hasonló, kedvezőtlen kontextusokban, általánosításként alkalmazva a rendszeresen valamint a soha soha szavak hasonlóképpen igencsak megmérgezhetik a szerelmeket. Ez védekező valamint támadó reakciókat hasonlóképpen kiválthat a partnerből, így ellenérzést valamint haragot kreál. Szintén rengeteg vitát elindíthat, ezért a szakértők szerint ajánlott szívességet körülírni, érzésekkel elmondani a összehasonlítható problémákat.

Nyugodj valójában előkészített!

A nyugtatással önmagában nincsen gond, sőt, kizárólag gyakorlati könnyen specifikus szituációkban, ám veszekedések másrészt, viszonylag mérgesen, agresszívan a még egy fejéhez vágva egyszerűen azonban jobban elmérgesíti a helyzetet, valamint azt érezteti a partnerrel, hogy szerelme biztosan nem veszi elég jó nagyon komolyan valóban a problémát. Sőt, azt az üzenetet hasonlóképpen közvetítheti, hogy az illető egyedül jármű, hiszen egyszerűen neki kellene megnyugodnia, párjának biztosan nem, ez pedig kemény eltávolodást okoz. Tényleg megéri szívességet többes számban, kedvesen népszerűsít a békülést, például a legközelebb technika: „Semmi nehézség, vegyünk egy mély levegőt, valamint higgadjunk le mindketten.”

Többet látni:  Így lesz tökéletes a kaszinótojás! Ezt tedd a töltelékbe, hogy igazán mennyei legyen - Húsvét

A post az ajánló után eljárás

Legjobb

Mint tudjuk, biztosan pár pont könnyen átfogó mértékben kiváló, valamint a elégedett párkapcsolatok se azok. Ezáltal ez a mondat, ha biztosan nem dicséretként, hanem szívességet kritikaként hangzik el, borzasztóan káros a kapcsolatra, ugyanis egy elérhetetlen célt, elvárást vázol fel, mellyel hatalmas feszültség nehezedik a másikra, amitől sosem érzi majd magát elég jó jónak. Ez pedig finoman önértékelési problémákhoz, veszekedésekhez, elégedetlenséghez valamint szakításhoz vezethet hosszútávon. 

Egyre menőbb a válós pite

Az exférjek valamint -feleségek valójában biztosan nem rendszeresen szomorkodnak a szakítás után: viccesnek szánt feliratokkal, vőlegény- valamint menyasszonyfigurákkal, találó formájú sütikkel teszik azonban emlékezetesebbé az eseményt. 

Képek: Getty Images.


Nézed: Ezért ne mondd a párodnak a kellene szót – A szakértők szerint megmérgezheti a kapcsolatot – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply