Ezt jelenti, ha elhunyt szeretteiddel álmodsz – A pszichológusnő meglepő válasza – Ezotéria

Talán veled hasonlóképpen előfordult jelenleg, hogy olyan elhunyt családtaggal álmodtál, hogy közel állt hozzád, akinek elvesztése Jelentősebb űrt hagyott -val együtt lelkedben és még -val együtt szívedben egyaránt. Biztosan elgondolkoztál azon, mit jelenthetnek ezek az álmok. Vajon értesíteni, üzenni akarnak valamit, potenciálisan szabvány céljából látogatnak meghatározott -val együtt tudatalattidban?

Az megértette szakmai szakpszichológus, dr. Jennifer Shorter tanulmányozta -val együtt jelenséget, majd könyvében arról írt, mit út helyesen, ha elhunyt családtag vagy akár szeretett jelenik meghatározott az álomban.

Az elhunytak segítség akarnak

A pszichológusok úgy tartják, hogy az álmok ezen a ponton hasonlóképpen rólad szólnak, ha egy szerettedről álmodsz. Az álmokban felbukkanó személyek mindannyian egy-egy személyiségrészedet mutatják meghatározott, és még olyan tulajdonságaiddal szembesítenek, melyeket biztosan nem mersz felvállalni, vagy akár épp ellenkezőleg, szeretnél kifejleszteni vagy akár erősíteni magadban.

szoveg-ok

A megkérdezettek módon sok tipikus vonása hasonlóképpen jármű ezeknek az álmoknak.

Valódinak tűnnek

Az ilyen álmok leggyakoribb leírása az, hogy pszichológiailag sokkal intenzívebbek, és még valóságosak, -val együtt reggeli étkezés felébredés után ennek ellenére sokszor fájdalmasan hatnak. Egy ilyen álomra akár azonban hónapokig emlékezhet az srác, olyan, mintha egyszerűen épp most történt volna meghatározott.

Az elhunyt egészséges és kiegyensúlyozott

Az elhunyt családtag vagy akár szeretett biztosan nem egyén, finom, elmúlás állapotában látogat meghatározott. Az álomban egészségesnek, fittnek és még fiatalabbnak tűnik -val együtt hiteles koránál, amikor bekövetkezett -val együtt végzet.

Jelenléte megnyugtat

A megálmodott Egyedi megjelenése megnyugtat, szeretetet és még örömöt vált ki az álmodóból. 

Fontos üzenetet közvetít

Hasznos tanácsadás irány miatt jelenik meghatározott az álmodban. Figyelj -val együtt szavaira, -val együtt mondandójára, mert -val együtt tudatalattid üzenhet ezáltal, ami nemcsak az életed extra részét segíti, hanem azt hasonlóképpen, hogy feldolgozd -val együtt halálát.

Többet látni:  Az egyetlen női egyházfő, Johanna nőpápa: legenda vagy valóság? - Ezotéria

A felírni az ajánló után eljárás

Segít -val együtt gyász feldolgozásában

A megkérdezettek többsége állította, -val együtt élettelen szerettükkel való álombéli tapasztalat segített -val együtt gyász feldolgozásában. Képesek voltak jobban alkalmazkodni -val együtt veszteséggel és még továbblépni.

Megváltoztathatja az álmodót

Sokan arról számoltak legyen valójában, hogy -val együtt szeretteikkel való álmodás után sokkal nyitottabbak lettek, nagyobb érdeklődést mutattak az életmód Jelentősebb kérdéseivel ellentétes.

Elhagyott helyek -val együtt világon

A legcsendesebb, legelhagyatottabb helyek ugyanakkor érdekesek és még nyugtalanítóak – vajon szellemek hasonlóképpen járják mindegyikük?

Borító- és még ajánlóképek: Getty Images Hungary.


Nézed: Ezt jelenti, ha elhunyt szeretteiddel álmodsz – A pszichológusnő meglepő válasza – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply