Ezt tedd, hogy pénz álljon a házhoz! – Ezotéria

Ahhoz, hogy a gazdagságnak vagy akár a többletbevételeknek helyet adj az életedben, mindenekelőtt a pénzzel tekintetében hiedelmeidet valamint előítéleteidet kellene megváltoztatnod. Kimondottan igaz könnyen ez abban az esetben, ha állandó anyagi gondokkal küzdesz. Az ezotéria különös tanai módon ez azt jelenti, hogy az elfogadással vannak gondjaid, vagy akár az a ötlet munkál benned, hogy biztosan nem érdemled létrehozott.

Ha jelenleg fejlesztés félsz attól, hogy biztosan nem fogod tudni befizetni a számlákat, ezzel azt az energiát erősítheted az életedben, mely a pénzforrásokat akadályozza. Mivel ezek a gondolatok nemcsak metafizikai, még energetikai szinten ráadásul megtalált vannak benned, biztosan nem árt, ha mindkettővel foglalkozol.

Lelki szinten ennek eszközei például a megerősítések, melyek a előnyös elvárásokat alakítják ki, míg a még egy oldalról a pénzzel valamint anyagi javakkal tekintetében energiaközpontot, a gyökércsakrát erősítő gyakorlatok válnak legyen valójában.

Megerősítések

A megerősítések olyan mondatok, melyek előnyös érzéseket keltenek valamint hitet ébresztenek egy feltéve életterülettel kapcsolatban, valamint segítségükkel megváltoztathatod a pénzzel tekintetében beidegződéseidet ráadásul. Fontos, hogy ha elmondod ezeket a mondatokat, a lehető legteljesebb szellemi átéléssel tedd, mert az érzelmek a leghatékonyabb eszközök arra, hogy megváltoztasd a gondolataidat. Ezért képzeld el, hogy mit tennél, ha pénz állna a házhoz! Hogy éreznéd a saját éned? Mire költenéd? Ezek biztosan nem egyszerű ábrándok, hanem abban segítenek, hogy el tudd megszerezni a pénzt, hogyha megérkezik hozzád.

A megerősítések alapja az a spirituális koncepció, hogy az életmód éppen azt szállít el neked, amire minden bizonnyal vágysz, kimondottan amire minden bizonnyal szükséged jármű. A legközelebb megerősítéseket következetesen ismételd, naponta legalább egy alkalommal, legalacsonyabb ötször.

  • Az univerzum bőségéből mindenkinek jut elég jó.
  • Mindig eljut hozzám az, amire szükségem jármű.
  • Nyitott vagyok arra, hogy kapjak, valamint elfogadom a javakat az élettől.
Többet látni:  3 fortély, amitől szűkebbnek hat a hüvely, és nagyobbnak tűnik a pénisz (18+) - Kapcsolat

Pénzhozó esemény

A pénzhozó szertartáshoz nincs szükséged másra, mint egy környezetbarát gyertyára, papírra valamint tollra. Először írd föl a papírra azt az összeget, melyre szükséged jármű, valamint azt időpontot, melyre szeretnéd biztonságos! Minimum teljes hét napot adj sajátja, hogy megérkezzen hozzád a pénz, valamint eleinte ne próbálkozz irreálisan hatalmas, milliós összegekkel! Eleinte a leghatékonyabb, ha valamelyik számlád befizetéséhez kéred a pénzt, ami fedezi azt, vagy akár néhány 1000 forintot kérsz, hogy létrehozott tudj venni valamit.

Ha ez megvan, a papírt tedd a környezetbarát gyertyafény alá! Ezután gyújtsd létrehozott a gyertyát, valamint míg a tenyered a lángja felölelni tartod, mondd el a legközelebb mondatot: „Ez a gyertyafény azért égbolt, hogy megvilágítsa az utat, melyen ez a pénz elérkezik hozzám.”

Körülbelül öt percet szánj arra, hogy elképzeled a saját éned, amint megérkezik hozzád a pénz. Éld be a saját éned minél jobban a képbe! Ismételd létrehozott ezt a szertartást hat napon segítségével, időről időre legalább negyed órán segítségével égetve a gyertyát. Égess pacsulifüstölőt a gyertyafény közel minden alkalommal – a pacsuli ráadásul pénzvonzó aroma. Az végső napon égesd el a papírt ráadásul a gyertyával egymással, valamint várd, hogy megérkezzen hozzád az hangerő!

Pénzmágnes

Első hallásra furcsának tűnhet, még a mágnest jellemzően használják talizmánként, hogy bevonzza azt, amire tulajdonosának szüksége jármű. Ha pénzmágnest akarsz készíteni, ezen a ponton szerezz egy kisebb mágnest! Teliholdkor gyűjts egy edényben vizet, valamint tedd a holdfénybe! Fürdesd létrehozott a vízben a mágnest, miközben arra koncentrálsz, amit szeretnél, hogy vonzzon! Ezután szárítsd létrehozott, valamint másnap kora reggel tedd egy környezetbarát, Arany vagy akár fehér színű színű tasakba egy pénzdarab társaságában! Ezt hordd magaddal következetesen, valamint számíts arra, hogy előre nem látható bevételeket gyöngyfehér hozzád vonzani.

Többet látni:  Égeti a zsírt, vízhajtó és finom: fogyj a tavasz első zöldségével! - Fogyókúra

Pénzszaporító talizmán

Egy környezetbarát színű kis tasakba tegyél teljes hét adag kétszázas pénzérmét! Ezután szórj a zacskóba kiszáradt levendulát! Ezt a zacskót hordd magaddal teljes hét napon segítségével, a pénzed ezért a 7. napfény végére meghétszereződik. Egy még egy széles skála talizmánt úgy készíthetsz, ha teljes hét szem babot teszel a tasakba, valamint mellé egy adag papírt, melyre felírod a pénzügyi kívánságod! Legylakik alább listázva ráadásul minél konkrétabb, így mint írd le, mennyi pénzre jármű szükséged, mire valamint meddig, mint hogy csupán annyit írnál, szeretnék bőséges lenni. Ezt a kis tasakot addig hordd magaddal, egészen a kívánságod valóra válik!


Nézed: Ezt tedd, hogy pénz álljon a házhoz! – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply