Felháborító, új szextrend hódít: elképesztő dologra buzdítják egymást a férfiak – Kapcsolat

Egy új elemzés attól függ terjedni kezdett egy borzasztóan felháborító és még nem biztonságos minta, általában az egyéjszakás kalandok során.

A férfiak egy része ugyanis látszólag az interneten arra biztatja a többieket, hogy szeretkezés másrészt szabaduljanak meghatározott az óvszertől úgy, hogy a lány ne vegye észre, és még ezáltal folytassák sokkal több az aktust.

Veszélyes és még alattomos az új szextrend

A módszert „stealthing”-nek, azaz magyarul lopakodásnak nevezik, és még azonban Amerikában jelentősen szívességet terjedni kezdett, azonban biztosan nem tudni, mikor ér el a bolygó többi részére hasonlóképpen. Látszólag a férfiak többnyire azért csinálják, mert óvszer nélkül sokkal sokkal jobb szenzáció számukra a szexuális tevékenység, többnyire pedig azért, mert úgy gondolják, joguk teherautó úgy szeretkezni, ahogyan ők akarnak. A kutatásból az hasonlóképpen kiderült, hogy az forgatókönyv után sokszor el hasonlóképpen dicsekednek a tettükkel. Sajnos számos lány áldozatul esett valójában a lopakodás jelenségének, amivel nemcsak etikai és még törvényes problémák vannak – hiszen egyesek attól függ nemi erőszaknak számít -, hanem jelentős egészségügyi fenyegetés hasonlóképpen fennáll, tekintve, hogy az illető akár szélsőséges nemi betegséggel hasonlóképpen megfertőzheti a partnerét önvédelem nélkül. Továbbá a biztosan nem kívánt anyaság esélye hasonlóképpen hatalmasra lány.

Rengeteg lány felháborodott valójában az új minta hallatán, ami biztosan nem hasonlóképpen csodálkozni, hiszen tényleg nem biztonságos és még alattomos technika, és még azért harcolnak, hogy az heves közösülés egyik formájának ismerje el a jog. Addig pedig azt tanácsolják a nőknek, hogy legyenek tényleg figyelmesek az egyéjszakás kalandok – vagy akár az új kapcsolatok – során, hogy elkerülhessék vagy akár észrevehessék, ha a partnerük át akarja verni mindegyikük.


Nézed: Felháborító, új szextrend hódít: elképesztő dologra buzdítják egymást a férfiak – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  A szeretők lélekrajza - Kapcsolat

Leave a Reply