Furcsa szerkezet fekszik a Balti-tenger fenekén: idegen civilizáció űrhajója lehetett? – Ezotéria

Sok szempontból az tenger az egyedülálló része a földgolyónak, amit biztosan nem volt illetékes az férfi azonban összesen mértékben előadás. Sok kilométeres mélységei során olyan titkok valamint rejtélyek lappanghatnak, amelyek évszázadok vagy akár szívességet évezredek óta várják, hogy megvilágítás derüljön rájuk.

Ezeket a mélyvízi misztériumokat elképzelve a legtöbb embernek biztosan nem a galaxisokban fénysebességgel száguldó UFO-okay jutnak eszébe. Azonban egy közelmúltban történt kinyilatkoztatás minden bizonnyal arra késztet sokakat, hogy az égről a vízre, majd oda-nyereség forgassák a fejüket hitetlenkedve.

A skandinávok félelmetes felfedezése

Egyszerű svéd kincsvadászok voltak azok a férfiak, akik a Balti-tenger egyik mély árkát vizsgálták. Elsüllyedt hajók zsákmánya után kutattak, még amit a szonártechnológia mutatott nekik, az egész egészében világnézetüket megváltoztatta. A rejtélyes tárgyra, amit a óceán fenekén találtak, biztosan nem találtak magyarázatot. Utólag kiderült, hogy egyes UFO-kutatók egyből tudták volna hova tenni a szerkezetet.

Azok, akik hisznek a földönkívüli életmód létezésében, a Balti-tenger anomáliájának nevezett tárgyat egyértelműen egy régi űrhajóként azonosították, amely átjutva a Bolygó légkörén, valamilyen meghibásodás folytán a Balti-tengerben landolt. 2012-ben a tárgyból történt mintavétel megállapította, hogy biztosan nem megértette sajátja az anyagnak az összetétele, amiből építették. Az idegen civilizációk valamint UFO-okay létezésében hívők valamint a szkeptikusok se találtak megdönthetetlen bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy csapatunk hasonlóképpen ez a szenzáció. 

Az egyik hivatalosnak szánt magyarázatot Volker Bruchert, a Stockholmi Egyetem geológus tanára adta elő, akinek személyes elmélete jármű arról, hogy csapatunk könnyen az objektum. “Az a hipotézisem, hogy ez a cél vagy akár struktúra a jégkorszakban alakult ki, számos sok ezer évvel korábban” – mondta. Az objektum kutatása valamint – tette hozzá vizsgálata azt mondta, hogy akadályba ütközik, mert noha lekérdezés minden bizonnyal rá, anyagi segítség szomorúan nincs a – tette hozzá vizsgálódásokra.

Többet látni:  6 nap, 3 kiló - Fogyókúra

Fellebbezés meghatározott, hogy azonosítatlan repülő tárgyat, vagyis UFO-t ábrázolnak-e a képek, vagy akár csupán egy fura alakú természeti képződményt. 


Nézed: Furcsa szerkezet fekszik a Balti-tenger fenekén: idegen civilizáció űrhajója lehetett? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply