Hány ember kellene egy apokalipszis átvészeléséhez? A kutató megbecsülte a minimumszámot – Ezotéria

Hollywood kedvelt témája a rettegett világvége, ezáltal jelenleg rengeteg apokalipszisfilmet láthattunk a mozikban, kimondottan a televízióban ráadásul. Egyesekben aszteroidák, különféle történetekben ufók törik előkészített az emberiség útját.

Látván ezeket a sztorikat, elkerülhetetlenül elképzeljük, vajon Cégünk történne, milyen minden bizonnyal az apokalipszis, valamint lassú mozgás módszer minden bizonnyal, vagy akár azonnal menne-e végbe, ha eljönne a világvége. Az ráadásul izgalmas aggodalom, vajon túlélné-e az emberiség egy része, valamint ha természetesen, utána hány őrnagy minden bizonnyal fontos a A bolygó újranépesítéséhez.

A akció ideiglenesen ennyi: megdöbbentően pár

Természetesen a különböző teoretikus apokalipszis-forgatókönyvek különféle-különféle módszer képzelik el a világvégét, valamint az, hogy pontosan hogyan menne végbe a módszer, befolyásolná, hányan élnék múlt a világpusztulást. Ez értelmes, hiszen egy atom csapásokkal sújtott csata ráadásul különféle hatást gyakorolna, mint egy meteorbecsapódás.

Cameron Smith, az Oregoni Egyetem professzora összegezte, nagyjából mennyi ember kellene az emberiség túléléséhez. Ahhoz képest, hogy ma 7,8 milliárdan élnek a Földön, megdöbbentően pár: házaspár száz, talán 1000 őrnagy elegendő minden bizonnyal beépíteni.

Smith attól függ ezek a házaspár száz fős populációk akár számos száz évig ráadásul túlélhetnének, valamint ezek közül egy-egy akár 1000 évig ráadásul kitarthatna. Tekintettel, apokalipszis esetén a nagyvárosok lennének a legsebezhetőbbek az importélelmiszer-források elzáródása miatt, valamint azért, mert kivételesen függnek az hatalom elektromosság jelenlététől. A örökös populációk talán útra kelnének, hogy vadonatúj forrásokat derítsenek fel.

A rövid cikk az ajánló után kitartani

A túlélők legfőbb problémája Smith attól függ talán az minden bizonnyal, hogy kicsi létszámuk közel pontosan hogyan nemzzenek gyermekeket anélkül, hogy olyanokkal találkoznának, akikhez örökletes rokonság fűzi. A virágzó szaporodáshoz létfontosságú a örökletes változatosság. Ha rokonok nemzenek gyermeket, a születendő újszülött talán biztosan nem lesz életképes, valamint testi-{szellemi} fogyatékosságokkal esemény világra.

Többet látni:  Futás hidegben: miért nagyon veszélyes a szakemberek szerint? - Fogyókúra

A oktató attól függ azonos tényező történne, mint a neolitikum idején. Körülbelül 12 1000 éve, amikor az emberiség gazdálkodó életmódba kezdett, kis falvak voltak, melyek lélekszáma házaspár száztól ezerig terjedhetett. Noha ezek egymástól függetlenek voltak, érintkeztek egymással, valamint esemény választottak az eltérő falvakból. Smith attól függ az apokalipszistúlélők ráadásul hasonló módon járhatnának el, valamint biztosíthatnák az emberiség jelenlétét az apokalipszisen múlt ráadásul.

Hogyan hal ki az emberiség?

Korábbi cikkünkben sorra vettünk néhány apokalipsziselméletet. Vajon melyik a legvalószínűbb ügy közülük? 

(Képek: Getty Images.)


Nézed: Hány ember kellene egy apokalipszis átvészeléséhez? A kutató megbecsülte a minimumszámot – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply