Hány gyereked lesz? Ezt a vonalat nézd meg a tenyereden – Ezotéria

Életed fontosabb eseményei jelet hagynak a tenyeredben. Ahogy a krízisek, mélypontok megtalálhatók, ugyanígy a megelégedés, az örömteljes fordulatok ráadásul fellelhetők benne. Például a gyerekek száma és még neme egyértelműen kiolvasható a kezedből.

Szeretnlakik ikreket, vagy akár egy fiúra és még egy kislányra vágysz? Nincs különféle dolgod, mint elemezni tenyered vonalait, és még rögtön megtudhatod, elérhető-e az álmod.

A szívvonal üzenete

Első lépésben figyeld meg a szívvonaladat, ha ívelt és még erőteljes, az szenvedélyről, bőséges pszichológiai életről és még kölyökek utáni vágyról árulkodik. Ha legyengült és még szaggatott, a szexualitás biztosan nem mag koncepció az életedben. Természetesen ettől azonban vágyhatsz családra, még a teherbeesés nehezebb lesz, hosszabb ideig ráadásul eltarthat, valószínűleg azonban klinikai segítséget ráadásul igénybe kellene tartalmazza venned. Az ábrán észrevehető határozott szívvonal sebezhető, gondoskodó személyiséget takar, igazi anyatípust.

Gyerekvonalak a kisujj alatti részen

Miután megvizsgáltad a szívvonaladat, fordítsd a figyelmedet a felette elterülő részre. A kölyökeket toll vonalak a kisujj alatti részen találhatók – {függőleges} lefutásúak -, és még a kéz kívül élétől befelé haladva kellene mindegyikük számolni. Figyeld meg a házasságvonalaidat ráadásul – melyek ugyanezen a részen találhatók, csupán vízszintes lefutásúak.

A gyerekvonalak rendesen egyenes a házasságvonalból felfelé indulnak, még előfordulhat, hogy biztosan nem érnek abszolút tartalmazza. Ezek a kis barázdák jelölik a képesség gyermekáldást: a legidősebb kölyöket jelző gyűjtemény következetesen a tenyér kívül éle közel működtet.

Milyen neműek?

Ha valójában megtaláltad a vonalakat, és még megszámoltad, hány kölyökre számíthatsz, a legközelebb lépésben határozd meg a nemüket. Ehhez biztosan nem kellene mást tenned, mint kiterjedten szemügyre venni a vonalakat. A hosszú, nehéz gyűjtemény fiúra utal, míg a halványabb, keskenyebb rovátka kislány érkezését mutatja. Az ábrán észrevehető vízszintes gyűjtemény egy szilárd párkapcsolatot jelez, melyből két kölyök születik – ezt jelzi a két {függőleges}, sötét gyűjtemény. A vastagabb gyűjtemény egy fiút, míg a vékonyabb egy nőstény érkezését mutatja.

Többet látni:  Valóban szeret? - Ezotéria | Femina

Kétágú gyűjtemény – ikrek érkezése

Biztosan te ráadásul eljátszottál valójában a gondolattal, milyen akarat ugyanakkor számos babának életed adni. Persze az ikrek érkezése dupla gond, még rendesen a vele egymással járó elégedettség ráadásul kétszeres – vagy akár háromszoros. Nézd meg még egyszer a házasságvonalból kiinduló gyermekvonalaidat, ezekből meg tudod állapítani, hogy teherautó-e esélyed ikrek érkezésére. Egyértelmű jelzés, ha látsz rajtuk elágazást. Az ábrán észrevehető kétágú villa ikerszülést jelez, hármas ikrek esetén háromágú vonalat figyelhetsz meg a tenyeredben.

Azonban mit láthatsz?

Ne ijedj meg, ha 10-15 gyermekvonalat fedezel fel a tenyeredben. Ezek biztosan nem következetesen jelölnek húskészítmény csirke-véráram gyerekeket, az alkotómunka gyümölcse ráadásul ezen a területen jelenik meg. Ha valójában régóta játszadozol a gondolattal, hogy könyvet írj, fess, vagy akár bármilyen innovatív tevékenységet folytass, a elérhető alkotások jelei itt felsorolva találhatók.

Figyeld meg, hogy a gyerekvonalak közül akad-e olyan, amelyik átszeli a házasságvonalat. Ennek ráadásul érték teherautó: a szeretett gyerekedet jelöli, akit a legjobban elkényeztetsz majd. Ha pedig kéznél teherautó egy nagyító, ezen a ponton tüzetesebben ráadásul megvizsgálhatod a gyermekvonalakat: az ezekből induló elágazások az unokáidat jelzik.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve módon készült.


Nézed: Hány gyereked lesz? Ezt a vonalat nézd meg a tenyereden – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply