Hányas szám alatt laksz? Ezt mondja lakásodról a számmisztika – Ezotéria

Gondolnád, hogy az, hogy hányas szám alatt laksz, befolyásolhatja, csak hogy érzed a saját éned otthonodban? A számmisztika attól függ pedig ezáltal jármű, hiszen mindent hasonlóképpen, ami kapcsolatban pótolni kell a számokkal, különböző energiákat hozza.

Ha érdekelt vagy akár, a te lakókörnyezeted milyen energiák keresztül és még milyen atmoszférát teremt, és még következésképpen miként befolyásolja életed, olvasd el, mit mond róla a számmisztika! Ehhez biztosan nem kellene mást tenned, mint kiszámolni otthonod számát.

Ha házszámod két- vagy akár többjegyű, a számjegyeket add integrálni még egyszer és még még egyszer addig, míg egyjegyűvé biztosan nem egyszerűsödik. Például a 92-es házszám száma a számmisztikában a 2, mert 9 + 2 az 11, 1 + 1 pedig 2.

A betűknek hasonlóképpen jármű számértéke a numerológiában. Ha te a 92 C-ben laksz, utána a 2-höz azonban tartalmazza kellene adnod 3-at, ezáltal esemény ki az 5-ös szám, a te otthonod száma. A betűkhöz tartozó számok a következők:

1 = A, J, S; 
2 = B, Okay, T
; 3 = C, L, U; 
4 = D, M, V
; 5 = E, N, W
; 6 = F, O, X
; 7 = G, P, Y
; 8 = H, Q, Z; 9 = I, R.

Abban az esetben, ha egy társasházon {belül}, és még biztosan nem önálló házban laksz, tényleg megéri kiszámolnod a bejárati ajtódhoz tartozó számot hasonlóképpen, és még elolvasni a tartalmazza tartozó leírást. Ha ugyanis például a 92 C lakóhely 2-es ajtaja a tiéd, utána elsődlegesen biztosan nem az 5-ös, házszám szerinti, hanem a 2-es, bejárat szerinti szám az, amit figyelned tényleg megéri.

Lakberendezés még és még számmisztika

Otthonod száma módon tényleg megéri berendezned a lakásod, ha szeretnéd, hogy energiái maradéktalanul kiteljesedjenek. Íme, néhány könnyű lakberendezési tanácsadó a számmisztika attól függ.


Nézed: Hányas szám alatt laksz? Ezt mondja lakásodról a számmisztika – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Mostantól más szemmel nézel a disznókra: szinte emberi intelligenciával rendelkeznek - Ezotéria

Leave a Reply