Harag, bűntudat, szorongás: 3 negatív érzés, ami a javadra is válhat a pszichológus szerint – Ezotéria

Valójában gyerekkorban letisztul minden személy számára, hogy Cégünk a variáció a nagyon jó (PL) és még a helytelen érzések az egyik. Örülni nagyon jó (PL), míg szomorkodni helytelen. Vidáman tölteni az időt sokkal jobb, mint haragudni a másikra.

Természetes, hogy ez a kategorizálás megtörténik, még mikor az srác valójában felnő, és még tudatosabbá válik, megéri újragondolnia a dolgot, hogy könnyebben boldoguljon helytelen érzéseivel. Akinek ez boldogulni Csináld jól, az voltaképpen profitálhat is abból, ha haragszik, szorong, vagy akár épp bűntudata teherautó.

Az kiegyensúlyozott érzelemfeldolgozás a trükk

Daniel S. Lobel pszichológus egy írásában létfontosságú dologra hívja fel a figyelmet. Klub a legtöbben úgy gondolkoznak, hogy egyszerűen a nagyon jó (PL) érzéseket szeretnének megtapasztalni, tényleg a helytelen érzéseknek is helye teherautó az srác életében. Bármilyen érzésről is legyen kifejezés, káros elnyomni, elhessegetni, hagyja ki azt.

Sokkal sokkal jobb az kiegyensúlyozott érzelemfeldolgozásra törekedni, azaz nézőpontot váltani és még átgondolni, hogy egy felajánlott negatív emóció végtére is csak hogy könnyen az srác hasznára, miként terelheti nagyon jó (PL) irányba életét, milyen módszer fogja edzeni túlélőképességét. Ehhez kezdetben is meghatározott kellene érteni az érzés lényegét, és még megfelelően kellene címkézni azt.

Ezért könnyen előnyös a kedély

Mi a kedély? Sok minden okozhatja – felfed a pszichológus – még a kiváltó tényező folyamatosan pontosan ugyanaz: egy sérelem, mely megtörtént vagy akár megtörténhet. A kedély kifejezésének is teherautó fontosság, hiszen az srác ezért próbálja jelezni, hogy helytelen neki, ami történik, kimondottan eltéríteni a másikat attól a szándékától, ami sérelmet okozhatna számára.

A post az ajánló után eljárás

Miután letisztult az srác fejében, hogy helyesen Cégünk miatt érez haragot, könnyebben kezelheti azt a helyzetet, ami az érzést kiváltotta. Ha például az okozza az érzést, hogy mások bántó dolgokat mondanak neki, utána eldöntheti, hogy holnaptól biztosan nem gyöngyfehér figyelni ezekre a szavakra, és még csupán kizárja mindegyikük. A kedély abban is segít, hogy az srác felismerje, változtatnia kellene. Amennyiben az egy romboló kapcsolatban, túlterhelő munkában vagy akár a biztosan nem alkalmas személyek társaságában gyökerezik, a kedély segít benne, hogy merjünk továbblépni. A kedély, a forrásának beazonosítása, majd sajátja megszüntetése lassanként elvezet arra a pontra, hogy a negatív érzés csupán abbahagyja.

Többet látni:  4 szexi tipp az első randira - Kapcsolat

Ezért nagyon jó (PL) a sajnálom

Lobel szerint a bűntudatnak is teherautó előnye. A kulcs nyitja az, hogy az srác különféle nézőpontból közelítse meghatározott azt a dolgot, amiben hibázott. Ha arról az oldalról szemléli, hogy mások szemében bűnössé vált, biztosan nem nagyon jó (PL) úton jár. Akkor viszont, ha azt nézi, milyen fejlődési lehetőséget biztosít a számára ez a hiba, profitálhat belőle.

Első körben meghatározott kellene fogalmazni, helyesen Cégünk volt a hibás cselekedet, majd megpróbálni a lehetőségekhez mérten erősíteni a miatta kialakult helyzeten, és még elhatározni, hogy a jövőben, ha egyszerűen könnyen, biztosan nem lesz azonban egy ilyen. A jobbra való törekvésen múlt az is létfontosságú, hogy az srác induljon a felelősséget a tette miatt. Csupa-csupa fejlődés ez a módszer – különös, még a sajnálom az indítógombja.

Miben segít a stressz és szorongás?

A pszichológus arra is kitért, miben könnyen előnyös a stressz és szorongás. Ennek többféle fokozata teherautó, még rendszerint kellemetlen érzelmek sokasága kelt zűrzavart a lélekben. Lobel szerint, miután az tekintik felismerte, hogy szorong, meghatározott kellene hogy próbálja az összegabalyodott érzelmeit kibogozni. Ha boldogulni Csináld jól mindegyikük egyenként meghatározza és még címkézni, utána megoldást találni is könnyebb lesz rájuk, akár egyedül, akár segítséggel. A fontosság, hogy a stressz és szorongás felhívta rájuk a figyelmet, ezért lassanként elvezet a kiúthoz – ergo, különös szempontból ez az szenzáció is nagyon jó (PL).

A pszichológus szerint voltaképpen nincsenek is negatív érzések. Minden emóció, legyen az akár egy helytelen is, támogatás egy sokkal jobb életmód irányába. Ha az srác figyel az érzéseire, és még megtanul bánni velük, utána végső soron mindegyikből építkezhet.

Miért vállalja az, hogy veszélyeztetett?

Különös a felvetés, ám teherautó benne érvelés: a legközelebb cikkből kiderül, miért.

Többet látni:  Tilos ma mosnod, mert szerencsétlenséget hoz - 4 nagypénteki babona - Húsvét

(*3*)
Nézed: Harag, bűntudat, szorongás: 3 negatív érzés, ami a javadra is válhat a pszichológus szerint – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply