Heti horoszkóp december 21-től 27-ig: az Ikrek pénzügyei javulnak, a Halak szerelmes lesz – Ezotéria

Karnyújtásnyira jármű tőlünk a karácsony, valamint klub idén biztosan nem nagyon úgy alakul, mint szokott, több-több kisebb-nagyobb örömforrás adódik, ami mégis mosolyt csalhat az egyének arcára.

A horoszkóp legalábbis ezzel biztat: úgy a magánéletben, mint a pénzügyek terén, előnyös irányban gördülhet sokkal több a vagyon kereke, biztosan nem ráadásul beszélve a szerelemről, ami több-több romantikát valamint jó fordulatokat tartogat.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

A teljes hét eleje tevékenyen telik, azonban mire elérkezik az ünnepek, minden kellemesen elcsendesedik körülötted. Ne stresszelj, hagyj teret a spontaneitásnak. Kedvesedtől meglepetésre számíthatsz, mely emlékezetes pillanatokat okoz. Nincs kapcsolatod? Most jobban hiányozhat a szeretet, azonban gondolj arra, hogy jövőre valószínűleg jelenleg párban ünnepelsz. Horoszkópos divat ékszerek »

Bika (IV. 21. – V. 20.)

A karácsonyi készülődés között megfeledkezhetsz egy jelentős teendődről: igyekezz bármi észben fenntartani, akár egy-egy listával az aktuális feladataidról. Pároddal meghitt lesz a karácsony, valamint a körülmények ellenére ráadásul több mosollyal telik. Ha nincs párkapcsolatod, jelenleg sokkal kevesebb választási lehetőség adódik ismerkedni, azonban ne aggodalom: a szeretet jelenleg közeleg. Horoszkópos divat ékszerek »

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Annak ellenére, hogy a karácsony több kiadással jár, a te pénzügyeid javulnak. Ez sajátja köszönhető, hogy nagyon rálátással valamint rutinnal kezeled kiadásaid, valamint egy régebben félretett mennyiség ráadásul sokat segít. Pároddal szóba kerülhetnek a jövőre vonatkozó tervek, valamint elképesztő csevegés alakulhat ki. Nincs kapcsolatod? Barátnőd rokona kezdhet érdekelni. Horoszkópos divat ékszerek »

Rákos sejtek (VI. 22. – VII. 22.)

Az idei karácsony kicsit másként alakul, azonban ebből kifolyólag olyan gondolatok valamint érzések járnak át, amelyek végső soron mégis széppé varázsolják az ünnepet. Szerelmeddel egy kis félreértés eshet előkészített, amiből végső soron egy nagyon komikus körülmény kerekedhet. Amennyiben azonban nincs kapcsolatod, egy idős próbálkozó ismét megkereshet, ezúttal számodra ráadásul vonzóbb könnyen. Horoszkópos divat ékszerek »

Többet látni:  A 10 legerősebb éhségcsökkentő módszer: soha többet nem eszed túl magad - Fogyókúra

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Örömhírrel elhagy a heted, amit sokkal több fokoz az ünnepi készülődés szépség. Egy ajándékkal ugyan bajban lehetsz, azonban egy hozzáértő tippje kihúz a csávából. Pároddal jelenleg remekül munkahelyek a kölcsönhatás, ennek köszönhetően nagyon csapatként működtök egymással. Ha azonban várod a hatalmas őt, első látásra zúghatsz jobbra valakibe: esetleg megosztott a vonzalom. Horoszkópos divat ékszerek »

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Lassan valójában itt! alatt lesz a hatékonyan megérdemelt maradék ideje: karácsonyra kellemesen ellazulsz, valamint sokkal elkerülnek a munkával tekintetében gondolatok. Az év végi hajrá okozta feszültséget a karácsonyi készülődés oldhatja benned. Pároddal kis féltékenység miatt könnyen egy komolyabb beszélgetésed. Ha azonban egyedül vagy akár, egyéni a napokban randira hívhat. Horoszkópos divat ékszerek »

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Számíthattál valakinek a segítségére, végső soron mégis egyedül kellene boldogulnod. A akadály hatására ennek ellenére felbátorodsz, valamint végső soron büszkén konstatálhatod, hogy remekül helyt álltál. Pároddal több tennivalótok között a teljes hét elején sokkal kevesebb könnyen a kettesben töltött lehetőség, azonban az ünnepek folyamán bármi bepótoltok. Szingliként egy fickó ismerősöd kezdeményez, ami hatalmas meglepetést okoz. Horoszkópos divat ékszerek »

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Az idei karácsony ugyan rendhagyó, benned mégis varázsos módszer ébrednek a jobbnál sokkal jobb ötletek, hogy amennyire könnyen, mégis megszokott szépségében ragyogjon. Pároddal meghitt napokra számíthatsz, jelenleg csupán a hóesés tehetné azonban meghittebbé egymással töltött időtöket. Ha azonban nincs társad, nézz szét egy on-line randioldalon, mert hatékonyság várhat! Horoszkópos divat ékszerek »

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Szuperhősként suhansz végig a lakáson, a takarítás valamint díszítés közel azonban sütögetni ráadásul továbbra is időd. A napokban különösen energikus valamint hasznos leszel. Ha párban élsz, kedveseddel könnyen egy nagyon kicsi összezördülés, ám csupán amiatt, mert mindketten a legszebbre szeretnétek az ünnepet. Hamar kibékülhettek. Szingliként volt párod kapcsán jutsz jelentős felismerésre. Horoszkópos divat ékszerek »

Többet látni:  10 rostdús édesség, ami segít a fogyásban: filléres, egyszerű finomságok - Fogyókúra

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Osztasz-szorzol valamint számolsz: pénzügyeid foglalkoztathatnak, valamint valószínűleg kicsit aggaszthatnak ráadásul. Nyugodj előkészített, valamint szívességet próbálj az ünnepek vallási oldalára hangsúlyt fektetni. Egy nagyszerű kiváló költségvetési ellenőrzőlista segíthet ellazulni. Párban egy előre nem látható, hihetetlenül pozitív kellemetlen meglepetés várhat, valószínűleg épp karácsonyra. Egyedülállóként réges-idős jelölted kerülhet ismét a látóteredbe. Horoszkópos divat ékszerek »

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Ha a napokban azonban dolgozol, az év végi hajrában teljesen elfáradhatsz. Kitartás, közeleg a maradék ideje. Kapcsolatod harmonikus. Most sokat nosztalgiázhattok a idős időkről, gyerekkorotokról, ebből kifolyólag olyasmit ráadásul megtudhattok egymásról, amiről eddig biztosan nem volt sejtésetek. Azonban várod a párod? Titkos hódolóra teszel szert, hogy egyelőre ennek ellenére biztosan nem fedi fel vonzalmát. Horoszkópos divat ékszerek »

Halak (II. 20. – III. 20.)

Az ünnepi készülődés között valószínűleg biztosan nem ráadásul figyelsz másra, mint a sütikre valamint az ajándékokra, azonban ez a feladat kellemesen kikapcsol, valamint harmóniát teremt a lelkedben. Kedveseddel élvezet lesz együttműködni a részletek megtervezésében, kivitelezésében. Szingliként biztosan nem ráadásul számítanál rá, valamint épp következésképpen jelenleg érkezhet a szeretet: a szép jelentkező gyorsan elcsavarja a fejed. Horoszkópos divat ékszerek »


Nézed: Heti horoszkóp december 21-től 27-ig: az Ikrek pénzügyei javulnak, a Halak szerelmes lesz – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply