Heti horoszkóp november 18-tól 24-ig: a Kost meglepetés éri, a Halak új célra lel – Ezotéria

Egyre vacogósabban, egyes esetekben létrehozott-megázva, azonban azonban rendszeresen mosolygósan telhetnek az elkövetkezendő napok, ha hagyjuk, hogy a körülöttünk lévő szép dolgok megmutassák magukat.

A szerelemben felpezsdítő fordulatok, a munkában dolgos, azonban sikerélménnyel fűszerezett napok jöhetnek. Lesz, akit megjósolhatatlan meglepetés ér, és még a célkitűzések terén hasonlóképpen képzelet lesz attribútum.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Valójában a teljes hét elején megjósolhatatlan meglepetés érhet, amire valószínűleg álmodban se gondoltál volna. Ne félelem, a meglepetés pozitívnak ígérkezik, és még amit magával hoz, az előrevihet. Ha párban vagy akár, jelenleg sok alkalmatok könnyen kettesben romantikázni. Ha nincs kapcsolatod, az egyedülléttel járó előnyöket kimondottan élvezheted. Horoszkópos értékes ékszerek »

Bika (IV. 21. – V. 20.)

Nagyszerű kiváló hírekkel kecsegtet a teljes hét, ami nemcsak mosolyt csalhat az arcodra, azonban igazán motiválttá és még pozitívvá hasonlóképpen tehet. Kedveseddel egyeztetésre szorulhat egy program megvalósítása. Szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha biztosan nem vagy akár párban, az on-line ismerkedés hozhat képbe egy stimuláló pasit. Horoszkópos értékes ékszerek »

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Rég biztosan nem látott ismerősöddel hozhat keverék a vagyon. A tapasztalat egyfelől örömteli, azonban valamilyen vonatkozásban mégis kellemetlen könnyen. Ne gondold múlt a dolgot, próbálj laza lenni. Ha párkapcsolatban élsz, jelenleg fellobban az egymás iránti vonzalom lángja. Ha biztosan nem, utána forró kisugárzásoddal új hódolót foghatsz. Horoszkópos értékes ékszerek »

Rákos sejtek (VI. 22. – VII. 22.)

Egy újítást vagy akár új helyzetet nehezen szokhatsz létrehozott. Igyekezz rugalmasan hozzáállni a dologhoz, neked hasonlóképpen könnyebb lesz, azonban másoknak hasonlóképpen körülötted. Szíved választottja tanácsodra szorulhat a héten. Ha egyedülálló vagy akár, egy férfival, akinek útbaigazítással vagy akár hasonlóval segítesz a napokban, megtetszhettek egymásnak. Horoszkópos értékes ékszerek »

Többet látni:  Sült sonka egyszerűen - Húsvét

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Kisebb, azonnal áthidalható kihívás után azonnal telhet a teljes hét a munkában. Hatékony lehetsz, és még ezt kollégáid hasonlóképpen észreveszik. Szerelmeddel egy tipikus kiruccanást tervezgethettek, ami alkalmat adhat egyszerűen egymásra figyelni. Egyedülállóként új pályázó léphet színre vasárnapig: egy furcsa félidegen, ismerősöd ismerőse. Horoszkópos értékes ékszerek »

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Az időjárási viszonyok éghajlat ugyan olykor lehangolhat, elsősorban vidám heted könnyen, ha próbálsz előnyt teremt az őszből. Egy {séta} az aranyló falevelek közt a parkban, egy illatos nagyon forró csoki és még egy nagyon jó (PL) kiadvány élvezetes időtöltést adhat. Párod remek társ lesz a bekuckózásban. Egyedülállóként letisztulnak gondolataid, kire hasonlóképpen vágysz. Horoszkópos értékes ékszerek »

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Anyagiak terén elsősorban nagyon jó (PL) heted könnyen, mert többet tudsz spórolni, és még nagyon jó (PL) szemed lesz az akciókhoz. Vasárnapra annyival sok maradhat a zsebedben, hogy valószínűleg a saját éned hasonlóképpen meglepődsz. Kedvesed egy mondatát könnyen, hogy félreérted: beszéljétek létrehozott! Ha egyedülálló vagy akár, kéretlen hódolód akadhat, fura csajozós szöveggel. Horoszkópos értékes ékszerek »

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Elvéthetsz vagy akár elfelejthetsz valamit munkahelyeden, mert viszonylag szétszórt lehetsz a napokban. A jobb, ha belátod a dolgot, és még igyekezz helyrehozni. Máskülönben kivívhatod kollégáid haragját. Ha párban vagy akár, tipikus ötletetek támad, azonban másként valósítanátok létrehozott. Ez nagyon kicsi vitát okozhat. Szingliként egy netes társkeresőn könnyen szerencséd. Horoszkópos értékes ékszerek »

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Valaki a segítséged kérheti valamiben, és még ezt kicsit kihívó könnyen beiktatni. Valamikor mégis sikerülhet, ha kicsit matematikázol az időbeosztásoddal. Szerelmed egy reakciója élvezetes meglepetést okozhat. Egyedülállóként exedbe botlasz, hogy sokat változhatott azóta. Ez meglephet, azonban nagyon saját reakciód hasonlóképpen. Horoszkópos értékes ékszerek »

Többet látni:  Veszélyes várandósság alatt repülni? Megkérdeztük a szülész-nőgyógyászt - Gyerek

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Pletyka juthat a füledbe, azonban légy figyelmes: ha továbbadod, elkerülhetetlenül te jöhetsz ki kellemetlenül. Egyébként némi kimerültség uralkodhat el rajtad, amit az ősznek tudhatsz legyen valójában. Szíved választottjával emlékezetes élményben könnyen részetek. Egyedülállóként tündérmesébe illő megismerkedést hozhat a teljes hét. Horoszkópos értékes ékszerek »

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Rossz sejtésed támadhat egy dolog kapcsán. Valóban érdemes hallgatnod a megérzéseidre és még utánajárni a dolognak. Pároddal egy élvezetes, barátokkal vagy akár családdal töltött terv dobja fel a hetet. Ha nincs kapcsolatod, egy csajos programon nyílik alkalmad ismerkedni. A pasi, hogy megtetszik, zsáneredtől sokban eltérhet. Horoszkópos értékes ékszerek »

Halak (II. 20. – III. 20.)

Tele lehetsz lendülettel. Bizonyos mértékig ennek hasonlóképpen köszönhető, hogy új objektív fogalmazódik létrehozott benned. A jellemvonás egy nagyon új utasítások könnyen életedben, azonban lelkesedésed ettől egyszerűen nagyobb könnyen. Szerelmeddel nagyon kicsi összezördülések várhatók, azonban igaz szavakkal hamar elillannak. Ha nincs párod, lenyűgöző infó jut a füledbe jelöltedről. Horoszkópos értékes ékszerek »


Nézed: Heti horoszkóp november 18-tól 24-ig: a Kost meglepetés éri, a Halak új célra lel – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply