Hétvégén is rúgják a bőrt Nógrád megye pályáin

Hétvégén újabb kihívás elé nézhetnek a megyei csapatok.


Ezt ne hagyja ki!

Karácsony Gergely szerint nem a valóság, hanem a megrendelő szempontja a fontos

NB III., Keleti csoport, 36. forduló:

Tiszafüredi VSE (12.) – Salgótarjáni BTC (16.)
Gyöngyös, vasárnap, 18 óra.
Vezeti: Sándor Cs. (Benkő R., Kovács Z.)
A salgótarjáni együttes számára egy igen fontos mérkőzés következhet, hiszen a korábban elhullajtott pontok miatt kiesést jelentő helyen állnak a bajnoki tabellán. A Tiszafürednek is szüksége van a bajnoki egységekre a biztos bennmaradásért folytatott küzdelemben, így mindkét gárda NB III.-as tagsága is múlhat ezen az összecsapáson, amelyet Gyöngyösön rendeznek meg vasárnap délután.
Lakatos Béla , a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Egy nagyon fontos mérkőzés vár mind a két együttesre, így nagy csatára számítok. Hibáznunk nem szabad, mert az végzetes is lehet a számunkra. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három bajnoki pontot.

Balassagyarmati VSE (5.) – Mezőkövesd Zsóry FC II. (20.)
Balassagyarmat, vasárnap, 18 óra.
Vezeti: Nagy A. (Molnár A., Kaszala M.)
A balassagyarmati együttes igen kiemelkedően vitézkedik a bajnokság tavaszi szezonjában is, amely teljesítményértékét növeli, hogy szinte mérkőzésről mérkőzésre 1–2 cserejátékossal tudnak kiállni az Ipoly-parti labdarúgók. Hétvégén a sereghajtó, már biztos kieső mezőkövesdieket látják majd vendégül, akik ellen elvárás lehet a három pont megszerzése.
Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Mindig győzelemre játszunk, így vasárnap is a győzelemre törekszünk majd hazai pályán. Már kettővel többen leszünk, mert Lami Bálint és Tóth Olivér már hadra fogható lesz. Mindent megteszünk az újabb pontok megszerzéséért.

Megyei I. osztály, 24. forduló:

Szécsény VSE (12.) – Pásztó SK (6.)
Szécsény, szombat, 17 óra.
Kelecsényi Gábor , a Szécsény VSE játékos-edzője: – Hétvégén a Pásztó látogat hozzánk, akik ellen ősszel egy jó meccset játszottunk. Most is szeretnénk megtartani és játszani a játékunkat, de mint az előző hétvégén, most is nagyon sok hiányzónk lesz betegség, sérülés és egyéb okok miatt. Úgy néz ki, hogy 11-en ki tudunk majd állni. Lehet minket is majd jobban összekovácsol ez a helyzet, mint amire van pár jó példa, gondolok itt a Diósjenőre vagy a BSE-re. Egy lendületes és kemény mérkőzésen pontot várok a csapatomtól.
Nagy Tamás , a Pásztó SK vezetőedzője: – Annak ellenére, hogy a fél kezdőcsapatunk sérült, eltiltott, illetve nem jár, az elmúlt hetekben jól játszottunk. Ezt kell továbbvinnünk Szécsénybe, ahol egy fiatal és igen ambiciózus gárda alakulgat ennek minden szépségével és nehézségével. Ha tudjuk folytatni a dinamikus, ötletes és sokpasszos játékunkat, akkor sikeresek lehetünk. Fontos lenne a győzelem a Palotás elleni rangadónk előtt, ezért arra fogunk játszani.

Palotás SE (5.)–Építők KC (11.)
Palotás, szombat, 17 óra.

Mohora SE (9.)–Nőtincs SE (8.)
Mohora, szombat, 17 óra.

Diósjenő SE (4.)–Mátraterenye SE (2.)
Diósjenő, szombat, 17 óra.

Berkenye SE (1.)–Érsekvadkert SE (10.)
Berkenye, szombat, 17.

Karancslapujtő KSE (3.)–Rimóc SE (14.)
Karancslapujtő, vasárnap, 17 óra.

Szendehely FC (13.)–Héhalom SE (7.)
Szendehely, vasárnap, 17 óra.

Megyei II. osztály.
Felsőház, 5. forduló:
Bátonyterenyei TC–Szügy SE, SK Karancsberény–Bánk SE, szombat, 17 óra.

Megyei III. osztály.
Keleti csoport, 24. forduló:
Karancskeszi–Kazár, Magyargéc–Mátramindszent, Somos–Ludányhalászi, Karancsalja–Ecseg, szombat, 17 óra. Felsőtold–Feláldozhatók, Nógrádsipek–Cered, Varsány–Ipolytarnóc, vasárnap, 17 óra.
Nyugati csoport, 28. forduló:
Őrhalom–Rétság, Romhány–Csitár, Dejtár–Ipoly­szög, szombat, 17 óra. Egyházasdengeleg–Patak, Bernecebaráti–Legénd, Nógrádsáp–Kétbodony, Keszeg–Felsőpetény, Tereske–Érsekvadkert II., vasárnap, 17 óra.

You read the post:Hétvégén is rúgják a bőrt Nógrád megye pályáin

Leave a Reply