Hogy mutatja meg a kutya, ha valóban boldog? 5 viselkedés, amivel egyértelműen ezt jelzi – Kapcsolat

Az srác azt hihetné, könnyű megállapítani a kutyákról, hogy megfelelően érzik-e magukat, hiszen ha valóban, csóválják a farkukat, valamint játszanak, ha pedig biztosan nem, ezen a ponton morognak, ugatnak vagy akár elbújnak. Valójában ennek ellenére ennél sokkal összetettebb a viselkedésük.

Ha egy kutyus igazán elégedett, arról specifikus testrészei, a mozdulatai valamint a szokásai ráadásul árulkodnak. Amennyiben következetesen látod, tapasztalod a következőket, lehetsz benne, hogy kedvenced örömmel, megfelelően érzi magát, valamint majd kicsattan az örömtől.

A elégedett kedvtelésből tartott kutya biztosan nem rombol, ha egyedül teherautó

Dr. Karen Becker állatorvos attól függ, ha igazán megfelelően érzik magukat, ezen a ponton biztosan nem tesznek kárt a lakásban, egészen a gazdik nincsenek ház. A jól kiegyensúlyozott négylábúak biztosan nem rombolnak, amikor egyedül vannak, mert tudják, hogy szeretett tulajdonosuk úgyis hazamegy hozzájuk, kimondottan a kellő mennyiségű valamint hosszúságú játéknak köszönhetően biztosan nem érzik úgy, hogy le kellene vezetniük a felesleges energiáikat. Persze egy kis rosszalkodás azonban biztosan nem út problémát, azonban ha komolyabb gondok vannak a viselkedésével, az azt jelezheti, hogy a kedvtelésből tartott kutya érintett, kimondottan hogy számos mozgást igényelne.

Élvezi a sétát valamint a játékot

A öröm {séta} eközben ráadásul felismerhető. Ilyenkor attribútum rájuk, hogy farokcsóválva várják a kimozdulást, vidáman ugatnak előtte, az utcán pedig minden dolog megszimatolnak, minden újdonságra felkapják a fejüket, valamint szinte a legapróbb levéllel ráadásul képesek játszani. Az ilyen vidám cselekvések egyértelműen mutatja, mennyire kiegyensúlyozottak. Persze a megöregedni előrehaladtával ez változhat: az idősebb kedvenceknél az aktivitás csökkenése gyakran abszolút semmi rosszra biztosan nem enged következtetni, éppen az öregedés jelének tekinthető.

Az egész egészében arcával mosolyog

A kutyusok arca valóban árulkodó. Ha valóban megfelelően érzik magukat, ezen a ponton számtalanszor festenek úgy, mintha átfogó szívükből mosolyognának: a szájukat oldalra húzva lihegnek, általában pislognak, a szemük szinte szikra, a fülüket pedig vagy akár nyugalom vagy akár érdeklődő, viszonylag felhúzott pozícióban tartják.

Többet látni:  Mennyibe kerül ma terhesnek lenni Magyarországon? A gyerekvállalás költségei 2020-ban - Gyerek

A post az ajánló után eljárás

Gyakran mutatja meg a hasát

A kutyák gyakran a hasukon valamint az oldalukon pihennek, ám egyes esetekben előfordul, hogy a hátukon fekve, a hasukat a gazdinak mutatva helyezkednek el. Ez a cuki valamint mulatságos körülmény nemcsak arra utal, hogy pocaksimogatást kérnének, hanem arra ráadásul, hogy megbíznak az emberben, valamint tényleg boldogok. Ha egy személy többször látja ezért kedvencét, könnyen benne, hogy az élete minden részletével örömmel, gazdijáért pedig egyenesen rajong. 

Igényli a gazdi törődését, valamint bújik tartalmazza

A elégedett négylábúak átfogó mértékben megbíznak a tulajdonosaikban, szinte rajongásig szeretik mindegyikük, valamint ezt ki ráadásul fejezik. Igénylik a törődést, általában bújnak, vagy akár éppen a gazdik ölébe, tenyerébe fektetik a fejüket. Az ráadásul attribútum ebben az esetben, hogy folyamatosan az egyének közelében akarnak lenni, követik mindegyikük a lakásban, valamint szinte az egész egészében testükben remegnek az örömtől, amikor belép az ajtón egy hosszú munkanap után.

Természetesen minden kutyus különféle valamint különféle, mindegyikük egy kicsit máshogy fejezi ki a boldogságát, azonban a fentebb említett jelek minden kedvencnél arra utalnak, hogy az életük minden kicsi pillanatával teljesen elégedettek.

Ezért mutatja meg a kedvtelésből tartott kutya, hogy szeret

A kutyák kommunikációjának egy része szinte mindenkinek egyértelmű, ám vannak olyan cuki szokások, melyek biztosan nem éppen aranyosak vagy akár megmosolyogtatóak, azonban elengedhetetlen üzenettel ráadásul bírnak. Ha általában csinálja a kutyusod a következőket, ezen a ponton lehetsz benne, hogy abszolút megbízik benned, valamint odáig teherautó érted.


Nézed: Hogy mutatja meg a kutya, ha valóban boldog? 5 viselkedés, amivel egyértelműen ezt jelzi – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: (*5*)

Leave a Reply