Hol hordod a gyűrűd? – Ezotéria

A gyűrűk gyorsan magukra vonják a figyelmet. Mindegy, hogy egyszerűen egy {vékony} ezüstről, vagy akár egy nagy, aranyköves gyűrűről jármű-e mondat, szép minden bizonnyal megakad rajta minden személy szeme.

A Zenekar azt mondta, hogy biztosan nem egyszerűen ékszer, hanem jelkép ráadásul. Egyrészt azért, mert a legtöbb férfi hatalmas kötődést érez ékszere iránt sajátja függvényében, hogy kitől valamint mikor kapta. Ebben az esetben jelképezhet házasságot, eljegyzést, vagy akár akár barátságot ráadásul. De jelképként kellene tekinteni rá azért ráadásul, mert támaszkodva, hogy melyik ujjadon hordod, különböző jelentést közöl a külvilággal.

A gyűrűk következetesen arra a tulajdonságra hívják fel a figyelmet, amit az feltéve kezét módszer, hiszen azt kívánod vele tudatosan, vagy akár akár gondolkodásmód során lendület. Érdekelt vagy akár, mit módszer a tiéd?

Ujj

A ujj minden esetben az önérvényesítéssel jármű összefüggésben. Ezért ezért, ha hüvelykujjadon viselsz gyűrűt, talán hatalmas egyéniséggel rendelkezel, szeretsz szerepelni, központban lenni. A környezeted szereti veled tölteni az időt, mert következetesen mulatságos vagy akár, valamint elszórakoztatod a közönséged. A kapcsolataid azt mondta, hogy sokszor egyoldalúak, valamint szívességet egyszerűen a te igényeidet elégítik ki. Hajlamos vagy akár használni a többieket aszerint, hogy éppen mit szeretnél csinálni. Ugyanakkor viszont határozott vagy akár, valamint finoman meggyőzöl bárkit az igazadról, viszont nehezen ismered legyen valójában, ha tévedsz, következésképpen sokkal jobb biztosan nem veszekedésbe keveredni veled.

Mutatóujj

Ha mutatóujjadon hordod a gyűrűt, utána vagy akár lendület, vagy akár éppen ellenkezőleg, fitogtatni szeretnéd képességeidet valamint hatalomvágyad. Lehetséges, hogy biztosan nem vagy akár magaddal megelégedve, valamint nem képes vagy akár elfogadni önmagad olyannak, amilyennek a karakter létrehozott. A Zenekar funkciója ezért éppen az ebbéli támogatás, valamint az, hogy bizonytalanságod elrejtsd a külvilág elől. De az ráadásul könnyen, hogy ez egyszerűen kifejezési módja sajátja, hogy igenis tudod, hogy ki vagy akár, valamint mennyit érsz. Pontos objektív lebeg előtted, amiért bármire kész vagy akár, valamint meghatározott ráadásul teszel bármi. Mint egyfajta figyelmeztetést viseled a gyűrűt, jelezve a külvilágnak, hogy jössz, valamint bármi elveszel, amit akarsz.

Többet látni:  A középkori szellemváros épületei ma is lenyűgözőek: több száz éve hagyták el örmény lakói - Ezotéria

Központ kezét

A központ kezét jelentősége az kötelességtudattal valamint az anyagiakkal álljon össze tartalmaz összefüggésben. Tisztában vagy akár azzal, hogy mit kellene megtenned, valamint a mások, kimondottan önmagad keresztül eléd állított kötelességeket teljesíted ráadásul egytől-egyig. Nem ijedsz meghatározott a felelősségtől, valamint imádsz megfelelni. Lételemed a bizonyítás valamint a készpénz. Ha a kötelességek teljesítése anyagi biztonsággal ráadásul jár, kimondottan motivált vagy akár a dologban. Sosem hinnéd, hogy a készpénz magától az öledbe hullhat, ezért biztosan nem ráadásul vagy akár pazarló. Megdolgozol mindenért, azonban tekintettel arra, hogy sokra vágysz, a projekt az egész egészében életedet kitölti.

Gyűrűsujj

Nem hiába hordják az egyének az eljegyzési vagy akár a jegygyűrűt a gyűrűsujjon – valamint az kezét neve se véletlen. A gyűrűsujj ugyanis az érzelmekért, a kapcsolatokért felel. Ha minden szabvány megemlítve nélkül – ezért biztosan nem jegyeztek el, valamint férjnél se vagy akár – gyűrűdet alább listázva hordod, azt mutatja, hogy egészen érzelmes vagy akár. Ha kapcsolatban vagy akár, utána abszolút gondolkodásmód során ezt közlöd a körülötted lévőkkel. Ha azt mondta, hogy egyedül vagy akár, utána éppen a kapcsolódik valamivel iránti vágyadat mutatja. Szereted az embereket, valamint egyszerűen társaságban érzed hatékonyan a saját éned. Nem szeretsz egyedül élni, vagy akár egyedül dolgozni. Az egyedüllét számodra egyenértékű a magánnyal, ami pedig egészen megrémít.

Kisujj

Ha a kisujjadon – kimondottan utána, ha egyszerűen a kisujjadon – hordod a gyűrűd, nagy szexualitásod fejezed ki vele. Szereted a szexet, azonban ettől azonban biztosan nem vagy akár lotyó. A testiség jelentős az életedben, azonban ettől azonban biztosan nem fekszel le minden szembejövővel. A minőséget fontosabbnak tartod, mint a mennyiséget, ami külsődön ráadásul meglátszik: igényes valamint hivalkodó vagy akár, azonban sosem alpári vagy akár közönséges. Pontosan tudod, hogy mit akarsz egy pasitól, amit minden esetben meghatározott ráadásul szerzel magadnak, biztosan nem félsz kimondani vágyaidat, ám jelentős érzelmek egyszerűen alig valaha ragadnak el.

Többet látni:  Tudományos oka van, hogy idővel megszeretsz egy ételt: 6 meglepő tény az ízérzékelésről - Ezotéria

A post megírásában a
Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent, Manfred Magg: A kéz valamint a horoszkóp
című kiadvány segített.

A kiadvány részletesen, sok fotóval illusztrálva mutatja legyen valójában az ujjak formáját, a tenyéren található fő- valamint mellékvonalak jelentőségét valamint ezek asztrológiai vonatkozásait.

Ára: 2600,- Ft

Megrendelheted alább listázva »


Nézed: Hol hordod a gyűrűd? – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply