Honnan ismerhető fel az igaz, őszinte szerelem? A 6 legfőbb jele a párterapeuták szerint – Kapcsolat

A kapcsolatok első időszakában általában biztosan nem könnyű tudomásul veszi, milyen irányba hasonlóképpen tart a két srác viszonya, kimondottan hogy mindkettőjük részéről őszinték-e, mélyek-e az érzések.

Néhány kicsi, ám annál fontosabb jelzés ennek ellenére segít eligazodni az érzelmek labirintusában. Ha a következőket tapasztalja egy személy, határozottan igaz, jogos szerelemről jármű kifejezés, biztosan nem pedig egyszerű szenvedélyről vagy akár erős fellángolásról.

A rossz tulajdonságok elfogadása

Bobbi Wegner tudományos pszichoterapeuta hangsúlyozza, hogy ez az betegség, szenzáció mindenkit máshogy érint, és még mindenkiből egy kicsit mást vált ki. Mégis jármű néhány tényező, ami segít félretesz a hosszú, elégedett kapcsolatok alapját képező igazi, bájos kötődést a barátságtól, a vonzalomtól és még a vágytól.

Linda Carroll házasság- és még családterapeuta szerint egy mély szerelmen alapuló viszonyban a felek ismerik egymás nagyon jó (PL) és még helytelen oldalát, és még a rossz tulajdonságok ellenére hasonlóképpen a másikkal akarnak tartani. A szenvedély ugyanis arról hasonlóképpen szól, hogy a házaspár tagjai egymás tökéletlenségeit elfogadva, ezekkel egymással próbálják a legjobbat kihozni a kapcsolatukból.

Elfogadás és még segítség

Dr. Randi Gunther tudományos pszichoterapeuta és még házassági ügynök úgy véli, azok, akiket igazán mély érzelmek fűznek beépíteni, biztosan nem kényszerítik egymásra személyes akaratukat, nézőpontjaikat, hanem támogatják partnerüket személyes elképzeléseikben. Elfogadják a véleménykülönbségeket, és még olyan megoldásokat keresnek, amelyek mindkettőjük számára megfelelnek.

A felírni az ajánló után eljárás

A felek képesek túllendülni az akadályokon

Az masszív, megrendíthetetlen kötődés kialakításához a pároknak át kellene élniük néhány nehézséget, hogy megtudják, kétségtelenül passzolnak-e egymáshoz. Ha a összehasonlítható teszteken hasonlóképpen képesek túllendülni, és még sikeresen megoldják a első szakaszokban felmerülő problémákat, konfliktusokat, utána eljutottak az őszinte jótékonysági szervezet állapotába.

Nem aggasztóak a kételyek, bizonytalanságok

Egy kapcsolódik valamivel kezdetén rendszeresen számos a szorongás, ami akár elképesztő hasonlóképpen könnyen, azonban sokan félnek tőle. Ha ennek ellenére igaz, erőteljes érzelmek alakulnak ki a házaspár tagjai az egyik, utána ezek elnyomják a kételyeket. A felek megnyílnak a egy további a múltban, képesek sebezhetőnek láttatni magukat, és még biztosan nem aggasztja mindegyikük a szívfájdalom lehetősége, hanem bátran vállalják a kockázatot. 

Többet látni:  Szépen csengő keresztnevek, melyeket mégis ritkán adnak: mit jelentenek? - Gyerek

Apró gesztusok, kedvességek

Mudita Rastogi házasság- és még családterapeuta szerint a tartós kapcsolatokban lényeges a viszony folyamatban lévő ápolása, fejlesztése. Őszinte, súlyos és még mély szenvedély esetén a párok elkötelezetten gondozzák a köztük lévő köteléket akár tudatosan, akár tudattalanul. Az kicsi gesztusok, kényeztetések, kedvességek rendszeresek köztük: ezek megnyilvánulhatnak akár a „szeretlek” kifejezés kimondásában, vagy akár egy olyan cselekedetben, ami örömöt okoz a másiknak. 

Együtt, mégis önálló egyénként

Linda Carroll hangsúlyozta, egy őszinte kapcsolatban a felek biztosan nem kiegészítik egymást, hanem két, átfogó értékű, szabad emberként tekintenek önmagukra. Az igaz szenvedély kialakulásával megtapasztalják, milyen egyénként átélni az érzelmeket, és még másrészt egyenrangú társakként, csapatként együttműködni.

Miről árulkodik a ember ölelése?

Az, hogy a legtöbbször hogy öleli előkészített a párját a ember, rengeteg minden dolog elárul a kapcsolatról. Sejtetheti, hogy masszív a szenvedély, azonban azt hasonlóképpen, hogy kezdenek eltávolodni a felek, sőt, a közelgő szakításra hasonlóképpen figyelmeztethet. Persze, biztosan nem minden esetben üzenik ugyanazt a különböző mozdulatok, azonban megéri odafigyelni rájuk, és még azonban időben észrevenni a problémákat.

(Képek: Getty Images.)


Nézed: Honnan ismerhető fel az igaz, őszinte szerelem? A 6 legfőbb jele a párterapeuták szerint – Kapcsolat

Forrás: (*6*)

Kategória: szintetikus

Leave a Reply