Húsdarabok hullottak az égből: a legfurább dolgok egyike, ami valaha fentről potyogott – Ezotéria

Az embert rendkívül elismerik bosszantani, ha elered az csapadék, kimondottan, ha nincs nála esernyő. Ilyenkor megéri végiggondolni, hogy lehetne rosszabb ráadásul, ami fentről ide, mint egyértelmű esőcsepp.

Számos olyan forgatókönyv ráadásul előfordult valójában, amikor szép bizarr, abszolút megjósolhatatlan, undorító dolgok hullottak az égből: egy ilyen alkalommal Kentucky lakói húscafatesőt kaptak.

A bizarr húshullás

Olympia Springs lakói 1876. március 3-án bizarr jelenséget tapasztaltak: nagyon kicsi húscafatkák hullottak az égből, ami sosem látott, egyúttal biztosan nem múlt gusztusos dologként másodperc töredéke vaku magyarázatot kívánt.

Az utána találgató szakértők egy csoportja attól függ egyfajta baktérium kolóniái alkottak húscafatszerű egységeket, ám végül is, mikor bebizonyosodott, nemcsak hasonlított rá, hanem minden bizonnyal húsról volt mondat, alaposabb vizsgálódás következett. A darabkák tüdőszövetre emlékeztették a szakértőket, és még két érdekelt járókelő – érthetetlen technika – meghatározott ráadásul kóstolta azokat. Bizonyára megbánták, mert az elfogadott koncepció attól függ a lehulló húscafatok voltaképpen a magasban repülő, nemrég elfogyasztott döghúst viszontlátó keselyűk hányásának darabjai voltak.

Véreső

Tegyük szívességet idézőjelbe, ugyanis még, hogy a vöröses folyékony, ami az égből érkezett, minden bizonnyal vérre hasonlított, tudvalevő, hogy biztosan nem az volt. 1896-ban Srí Lankán jegyeztek egy véresőt, Kerala felett. A vörös csapadék úgy keletkezhetett a szakértők attól függ, hogy a Szahara vörös homokját felkapta a szél, és még odafent, vízzel keveredve vörösre színezte a végül is esőként lehulló csapadékot.

Pókok

2013-ban egy Eric Reis nevű ember San Antonióban filmezte barátja esküvőjét, amikor egyszeriben százával hullottak alá pókok az égből. 

A vizsgálódó regionális biológusok, bármilyen különös ráadásul volt ez az forgatókönyv a jelenlévők számára, abszolút semmi rendelleneset biztosan nem véltek kitalál a jelenségben. Úgy magyarázták, rengeteg pókfaj található a területen, és még sok közülük fán lakik. Ha a pókok kicsinyei kikelnek, akár 50 1000 ráadásul útnak indulhat ugyanakkor. Ennek lehettek szemtanúi az esküvői ünneplés vendégei.

Többet látni:  Brutálisan hizlaló táplálékok, amiktől csak stresszesebb és éhesebb leszel - Sokan fogyasztják őket - Fogyókúra

A felírni az ajánló után kitartani

Pénzeső két ízben

A húskészítmény csirke, a véráram és még a pókok után jó levezetésként jöjjön a mesebeli pénzeső, mint égből pottyant furcsaság. Mindenki álmodott valójában pénzesőről, és még egy német hölgy 2007-ben állítása attól függ meghatározott ráadásul tapasztalta azt. Az autópályán haladt kocsijával, amikor jókora felhőt látott magában hátulján hátulján. A visszapillantó tükörben azt látta, alapok hullik az égből.

Hasonlóképp egy oroszországi közösség lakói 1940-ben tapasztaltak pénzesőt, amikor egy kiterjedt tornádó 16. századi érméket kapott fel. Utóbbi forgatókönyv, akárhogy ráadásul, reálisabbnak tűnik, mint a német, kocsma, akinek a fantáziája elég jó élénk, akár el ráadásul hiheti, amit a volánnál ülő hölgy látott.

Képek: Getty Images.


Nézed: Húsdarabok hullottak az égből: a legfurább dolgok egyike, ami valaha fentről potyogott – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply