Így bűvöld el szavakkal a pasit! – Kapcsolat

Az első randevús megbeszélések filmkritikus pontot jelenthetnek a folytasd szempontjából. Hiszen a izgasson miatt akadozó megbeszélés elbizonytalaníthatja a pasit, ha pedig múlt szabvány dolgokról társalogtok, rendkívül zárkózottnak vagy akár érdektelennek tűnhetsz.

Abban az esetben pedig, ha hangulatos és még fesztelen a csevej, beleeshetsz abba a csapdába, hogy múlt sokat árulsz el magadról. Ha a testi vonzalom elsőre biztosan nem ráadásul lehetne tökéletesebb, kerüld el, hogy éppen a szavak jelentsék az bátorító kezdődik végét! Amennyiben szeretnéd levetkőzni zavarodat, és még a szavaiddal ráadásul éppen annyira meghatározott akarod győzni kiszemeltedet, mint a kisugárzásoddal, kövesd tippjeinket!

Érdeklődj!

Az anyatermészet két fület és még egy szájat feltéve neked, ha pedig alkalmas arányban használod mindegyikük, ezen a ponton nagyszerű kiváló esélyeid lehetnek az újabb randit illetően. Miután a finomított dolgokat sikerült jelenleg megtudnod kiszemeltedről, történetesen, hogy melyik a előnyben részesített étterme vagy akár milyen zenét szeret, nagyszerű kiváló pontot szerezhetsz, ha ennél még több mész, és még azt ráadásul megkérdezed tőle, miért ezeket szereti.

Így a dolgok pszichológiai oldaláról ráadásul információt szerezhetsz, biztosan nem utolsósorban pedig úgy terelheted a felszínes témától mélyebbre a megbeszélést, hogy elkerülöd azt, hogy múlt soknak érezze a felőled érkező információt. Magáról ugyanis csupán annyit árul el, amennyit szeretne, még érdeklődésed egyben arról ráadásul meggyőzi, hogy vonzónak, érdekesnek találod őt, ami szintén előnyös színben tüntethet fel.

Tedd személyessé a beszélgetést!

Nem kellene tettetned az érdeklődést olyan témák iránt, amelyek tényleg távol állnak tőled, ahogy neked se szabad a áram cipőtrendet erőltetned, mint a megbeszélés tárgyát. Ha szeretnéd intimebbé tenni a kommunikációt, jellemzően biztosan nem árt magán kérdéseket feltenned, még azok ne csupán a pasi szempontjából legyenek érdekesek, vagy pedig hamar kudarcba fulladhat a megbeszélés.

Többet látni:  Nem játék! Ez történik a testeddel, ha 1 hónapig nem eszel szénhidrátot - Fogyókúra

Amennyiben például kiszemelted megszállottan fotózik a szabadidejében, ne a fényképezőgép optikájáról és még a képességeiről faggasd őt, miközben a fotóstudományod a zoomolásig terjed, szívességet hagyd, hogy az élményeiről beszéljen!

Nem zavartság az se, ha elismered, hogy a jellemvonás technikai részéhez biztosan nem értesz, még hozzáteszed kacéran, hogy a képeire ugyanakkor rendkívül érdekelt vagy akár.

Az illemről se feledkezz meghatározott!
A kommunikációhoz két férfi kellene, akik egymást váltva használják a fülüket, kimondottan a szájukat. Ha félbeszakítod a férfit egy számla eközben, hogy egy hasonló magán sztorit ossz meghatározott vele, illetlennek tűnhetsz, emellett azt éreztetheted, hogy az érdeklődésed hamis az irányába. Szintén alkalmatlan vonatkozás, ha befejezed a mondatait helyette. Ez háromévnyi együttlét után jelenleg nagyszerű kiváló jellemvonás, és még a szokásos hullámhosszról árulkodik, ám az első randevúokay során ezzel csupán okoskodónak mutathatod a saját éned.

Magadról csupán jókat

Az tökéletes randi persze biztosan nem csupán a pasiról szól, idővel ezért neked se árt mesélned magadról. Életed búsabb fejezeteit azt mondta, hogy kísérlet kerülni a legelején.

Ezek említése nélkül ráadásul sejthető legvalószínűbb, hogy átéltél jelenleg nehezebb időszakokat, a durva hangvétellel pedig nehezebb felfedezni a szokásos hullámhosszt, és még kiszemelted se , hogy úgy érzi: másodszor ráadásul érdekelt a párkapcsolati csalódásaidra. Inkább nyűgözd le őt az energiáddal, alakítsd úgy a megbeszélést, hogy jó dolgok kerüljenek szóba, melyek révén növeled a nagyszerű kiváló hangulatot.

A vidám, energiával teli környezet határozottan partneredet ráadásul magával ragadja, és még ritkán várni rá majd, hogy még egyszer pezsgő személyiséged közelébe kerülhessen.

Kritika helyett dicsérd!

A kritikával az ismerkedés elején bánj óvatosan, hiszen azonban biztosan nem ismerheted a pasit eléggé, hogy tudd, mennyire viseli hatékonyan a bíráló szavakat. Ugyanakkor kockázatos és még rizikós terepre ráadásul tévedhetsz, hiszen házaspár leíró mondatból biztosan nem nyerhetsz elegendő specifikus képet az feltéve szituációról, hogy pontosan ítélhesd meghatározott a történteket, kimondottan a benne szereplő személyeket.

Többet látni:  4 munkatárs, akiből mindenkinek elege van a pszichológusok szerint - Így kezeld őket - Kapcsolat

Keresd szívességet a dicséretre méltó kicsi részleteket, és még akár a hajáról, a stílusáról vagy akár a munkájáról teherautó kifejezés, jó véleményednek mindenképpen adj hangot. Az tudatosság ugyanis nemcsak a párkapcsolatban szükséges, még jelenleg az ismerkedés során ráadásul ez adhatja meghatározott a kezdő lökést a férfinak, amiből tudhatja, hogy komolyabban ráadásul közeledhet: biztosan nem fogod visszautasítani.


Nézed: Így bűvöld el szavakkal a pasit! – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply