Így használd a fénymágiát, hogy teljesüljön a kérésed év végéig – Ezotéria

Az őszi-téli időszaknak biztosan nem véletlenül döntő fontosságú jelképe a lángol. Nemcsak a hideget valamint a fényhiányt ellensúlyozza, még a tűz a megtisztulás valamint a érdeklődés jelképe hasonlóképpen. Az ereje táplálja a spirituális kibontakozást valamint a kívánságok megvalósítását.

A legegyszerűbb módja a fénymágiának, ha gyertyát használsz a varázslathoz. Mielőtt azt mondta, hogy belekezdesz, valóban érdemes lelkileg hasonlóképpen felkészülnöd rá.

Ha kívánni szeretnél valamit, ezzel változást akarsz előidézni az életedben. Ám ha biztosan nem vagy akár elérhető, valamint biztosan nem állsz készen a változásra, a vágy se gyöngyfehér beteljesülni.

Ha egyértelműen változást szeretnél hatótávolság, döntő fontosságú, hogy minél többet gondolj rá, még térképezd fel azokat a elérhető akadályokat hasonlóképpen, amelyek útját állják. Ne feledd, hogy az büszkeség sokszor azon üzemeltetési, hogy a módosítás útjába álljon, valamint ellenérveket, kifogásokat talál, még türelemmel ezeket hasonlóképpen elengedheted. Ezért valóban érdemes hetente megismételned a kívánságodat valamint a szertartást, egészen egyértelműen hinni tudsz a megvalósulásában.

A varázsige legfontosabb elemei a vizualizáció, a fókusz valamint az minden bizonnyal. A gyertyatartó szakrális minőséget képvisel, szertartásosságot hoz a hétköznapokba, valamint egyértelműen megvan az a egyedi képessége, hogy segít a vágyak valóra válásában, mert támogat a vallási megtisztulásban valamint a koncentrációban.

Előkészületek

Ha valamit szeretnél bevonzani az életedbe, növő holdnál végezd a varázslatot, ha elengednél valamit, fogyó holdnál. A gyertyák mérete valamint alakja biztosan nem olyan lényeges, még biztosan nem tanácsos múlt Jelentősebb gyertyát választanod, mert létrehozott kellene várnod, míg leég.

Fontos, hogy használatlan gyertyákat alkalmazz, a jobb, ha fehéret választasz, kimondottan olyan színt, ami betartani a célodnak. A vöröses a szeretet, a érdeklődés valamint a izgalom színe, a rózsaszín a szeretetet valamint az Egyedi kapcsolatokat jelképezi. A Környezetbarát pénz- valamint egészségügyekben segít, a kék az érzelmeket harmonizálja, valamint a megértést segíti, míg a sárgás fejleszti a kommunikációt.

Így kezdd!

Mielőtt hozzáfogsz a varázslathoz, tisztítsd létrehozott a teret füstölővel vagy akár úgy, hogy valamilyen gyógynövényt égetsz. Lazíts, valamint koncentrálj arra, hogy elengedd az aggodalmaidat valamint a szorongásaidat. Győződj létrehozott róla, hogy {senki} biztosan nem zavarhat, gondoskodj arról, hogy némaság legyen, vagy akár tegyél legyen valójában halk zenét. A jobb, ha előtte három óráig biztosan nem eszel, valamint veszel egy fürdőt.

Többet látni:  Kutyás vagy macskás típusba tartozol? Kiderült, miben különbözik a két ember - Ezotéria

Először egy mondatban fogalmazd létrehozott, valamint írd le egy papírra, hogy szakértőink a célod. Például: munkát találok, megtalálom a párom. Aztán képzelj el egy konkrét jelenetet, amely a szándék megvalósulását szimbolizálja számodra, valamint azt, hogy milyen érzéssel jár mindez. Ügyelj arra, hogy ne az legyen a célod, hogy egy személy különféle viselkedését megváltoztasd, vagy akár hatást próbálj gyakorolni rá. Csak személyes magadért vállalhatsz felelősséget, egy még egy emberért biztosan nem, azonban ezen a ponton se, ha előnyös a szándékod.

A vágy

Ezután vedd elő a gyertyát, valamint karcold be a kívánságod kulcsszavait. Ha például szerelmet akarsz vonzani, írd be, hogy szeretet. Használd a személyes szavaidat, vagy akár általad kitalált ábrákat, melyeknek jelentőségük teherautó a számodra. Ezután fentről lefelé kend legyen valójában a gyertyát olajjal – például napraforgó- valamint olívaolaj hasonlóképpen szükséges. Ez a mozzanat megteremti a kapcsolatot közted valamint a gyertyatartó az egyik.

Ezután gyújtsd létrehozott a gyertyát, valamint égesd el benne a papírt, miközben háromszor hangosan kimondod a kívánságod. Fellebbezés a lángot egy darabig, valamint nagyszerű kiváló érzéssel gondolj a vágyadra, kimondottan koncentrálj arra, hogy elfogadd a előnyös változásokat valamint az azzal járó felelősséget. Égesd végig a gyertyát, még ne hagyd felügyelet nélkül.

A varázslatot annyiszor ismételd létrehozott, ahányszor szükségesnek látod, még ne válj függővé. Emlékezz arra, hogy az tartósság benned teherautó, biztosan nem a gyertyában. A lángol egyszerűen támogatás.


Nézed: Így használd a fénymágiát, hogy teljesüljön a kérésed év végéig – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply