Így lesz a nőknek is igazán élvezetes a férfiak kedvenc póza – 5 trükk az intenzív élményért – Kapcsolat

Számos közvélemény kutatás is rámutatott valójában, hogy a férfiak egyik legimádottabb szexpóza a kutyapóz. A nők számára ennek ellenére általában fájdalmat, kellemetlenséget okozhat a mély behatolás valamint az erőteljes mozdulatok miatt, továbbá sokan biztosan nem képesek ebben a helyzetben átélni az orgazmust.

Van ennek ellenére néhány olyan trükk, amellyel a hölgyek számára is igazán gyönyörteljessé tehető a férfiak kedvence. Csak néhány mozdulat, változtatás kellene ahhoz, hogy ugyanúgy élvezzék, mint a párjuk. A következőket bevetve könnyebb lesz a csúcsra jutni.

Ne egyszerűen a ember irányítson

Klub ebben a helyzetben a hölgy inkább alávetett szerepben teherautó, létfontosságú, hogy show a párjának valamilyen formában, ha fájdalmat okoznak neki az masszív, megszelídítetlenül őrült mozdulatok. Ezenkívül pedig ő se kellene, hogy tétlen legyen: a csípő fel-le irányuló vagy akár körkörös mozgásával irányíthat egy picit úgy, ahogy neki a jobb.

Fontos a bemelegítés

A szexterapeuták úgy vélik, ez az a pozíció, ami korábban a leghosszabb előjátékra teherautó nélkülözhetetlen szükséglet. Mert ha múlt gyors a bemelegítés, a hüvely biztosan nem tágul ki, biztosan nem készül fel eléggé a szexre, ezáltal egyszerűen fájdalmassá válhat az együttlét. Ennek érdekében legalább 20 min kényeztetés javasolta előtte, valamint a síkosító használata is lényegesen megkönnyítheti a szeretkezést ilyenkor.

Apró variációk

Nagyszerű kiváló jogorvoslat könnyen az is, ha a szerelmesek változtatnak egy kicsit az Tábornok pozitúrán. Például a nőnek gyönyörtelibb könnyen Ava Cadell szakmai attól függ, ha az hálószoba szélére helyezkedik úgy, hogy az egyik lábával a matracon térdel, míg a másikkal a padlón támasztja magát. A ember pedig szintén egy lábbal a talajon, eggyel az ágyon helyezkedik mögé. Az élmény azonos, még a láb valamint a derékfájdalom elmarad, valamint tekintettel arra, hogy különféle szögből éri a hüvelyt a társ, az esetleges kellemetlenség se bukkan majd fel.

A post az ajánló után kitartani

Többet látni:  3 gyönyörű, ünnepi teríték - Húsvét

Szintén nagyszerű kiváló koncepció térdelő testhelyzet helyett a fekvő kutyát választani: ebben az esetben a hölgy a hasán fekszik enyhén terpeszben lévő lábakkal úgy, hogy az alhasa alá egy kispárnát helyez, a ember pedig ezáltal helyezkedik rá. A behatolás szintén biztosan nem lesz túlságosan mély, kimondottan akció eközben a csikló valamint a makacs has is stressz folyamán lesz, ami hirdetni az orgazmust. Így továbbá sokkal intimebb is lesz a szeretkezés.

A tenyér se tétlenkedjen

A nők jelentős része bizonyítottan egyszerűen a csikló ingerlésével egymással illetékes elélvezni, ennek eredményeként erről biztosan nem szabad megfeledkeznie a férfinak. Akmérték szóban, akár a keze irányításával is könnyen erre kérni, még a hölgy önmagát is kényeztetheti, biztosan nem kellene szégyenlősködnie. Ez ugyanis megnöveli az orgazmus esélyét, valamint a hüvelyi behatolással egymással megduplázhatja a gyönyört. Emellett pedig a mellek simogatása is felerősítheti az élményt, kimondottan az is, ha a ember ráhajol párjára, valamint csókokkal árasztja el a nyakát.

Szexhelyszínek a lakásban

Nemcsak a pózok, még a helyszínek is változatosabbá tehetik a szeretkezéseket. A társasház is tartogat számtalan stimuláló valamint gyönyört ígérő részt: megjelenés létrehozott, melyek ezek!

Fotók: Getty Images Hungary.


Nézed: Így lesz a nőknek is igazán élvezetes a férfiak kedvenc póza – 5 trükk az intenzív élményért – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: (*5*)

Leave a Reply