Így néz rád a férfi, ha hosszú távú társat lát benned – Kapcsolat

A nők számára jellemzően talány, amikor megismerkednek a férfival, hogy az illető vajon hosszú távra tervez, vagy akár egy-, valószínűleg néhány megfelelő kalandot keres. Pedig a pillantása leleplezheti.

Az evolúciós pszichológusok sokat dolgoztak azon, hogy matematikailag hasonlóképpen kifejezzék, mitől lesz figyelemfelkeltő egyéni mások számára, ám úgy tűnik, létezik fontossági minta a társválasztásban.

Egy nemrégiben készült tanulmány megállapította, hogy amikor hosszú távú társat keres egyéni, sokkal fontosabb számára az bőr, mint a testalkat. A – tette hozzá kutatások pedig azt hasonlóképpen elárulták, hogy mindez a szemtől ellentétes találkozásban hasonlóképpen megnyilvánul.

A képlet könnyű, úgy tűnik ugyanis, hogy ha a fickó mint szemkontaktust keres veled, ezen a ponton nagyobb az lehetőség rá, hogy létrehozott hasonlóképpen nagyon akarom kívánság ismerni, valamint a személyiséged hasonlóképpen jelentős számára, míg ha azon kapod, hogy végigmér, vagy akár a szeme ide-oda cikázik az arcod valamint a dekoltázsod, kimondottan a examined többi része az egyik, ezen a ponton sokkal esélyesebb, hogy egy megvalósítható kalandot lát benned.

A testrendszer szerepe ugyanis előtérbe kerül a belül értékekkel ellentétes az egyéjszakás kalandoknál, míg látványosan csökkenteni, ha egyéni hosszú távú társat keres. Az bőr szerepe azért könnyen ilyen jelentős a kutatók attól függ, mert innen olvashatók le leginkább azok az információk, amelyek a személyiségről hasonlóképpen árulkodnak. Ugyanakkor nemcsak azt valóban érdemes figyelned, hogy a fickó hova néz, hanem azt hasonlóképpen, hogy mennyi ideig.

Ha a fickó oldalról pillant rád, ez azt jelzi, hogy felkeltetted a meghitt érdeklődését, még mint az figyelmes flörtölők közé köteles visszafizetni. Ha a távolból rád-rád pillant, megszakításokkal, még ismétlődően, az jellemzően nemi vonatkozású érdeklődést valamint vágyakozást tükröz. Ám ha mindezt csevegés eközben teszi, ezen a ponton érdekesnek találja, amit mondasz.

A gátlástalan valamint közvetlenül bámulás támadó könnyen, egyszersmind lehengerlő – jellemzően vonatkozás ilyennek szánják. Gyanítható, hogy egyrészt rutinos a fickó, másrészt biztosan nem adminisztrátor, hogy a személyed csábítja, sokkal mint a pásztorórák lehetősége.
Mégis nagyszerű kiváló jelnek veheted, ha rajtad felejti a Pazarlás. A kutatások attól függ ugyanis átlagosan 8,2 másodpercig nézik a pasik azt, hogy rendkívül tetszik nekik – ez biztosan nem különféle, mint a szenvedély első látásra.

Többet látni:  A legjobb sportmelltartók körképe árakkal: stabilan tartják a ciciket, nem szorítanak - Fogyókúra


Nézed: Így néz rád a férfi, ha hosszú távú társat lát benned – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply