Így tisztítsd meg a szerelmi karmádat! – Ezotéria

Létezik egy könnyű, régi varázsige, amelyhez nincs szükséged bonyolulttá tették előkészületekre vagy akár nehezen beszerezhető alapanyagokra, mindössze Figyelem és még fókusz kellene tartalmazza. A stratégia alapja tényleg két kulcsszó, melyet a hawaii hagyományban főleg arra használtak, hogy családi konfliktusokat rendezzenek vagy akár elromlott kapcsolatokat hozzanak helyre a segítségével. Lehet, hogy neked hasonlóképpen valóban érdemes vele egy próbát tenned.

A stratégia neve ho’oponopono, ami azt jelenti, megjavítani. A hawaii őslakosok főleg konfliktusmegoldásra használták, azonban gyakorlói hamar rájöttek, hogy nemcsak a másokkal, hanem az embernek az emlékeivel, a problémáival és még a nagyon saját magával való kapcsolatában hasonlóképpen munkahelyek.

A varázsige működésének alapja két jellemvonás. Az egyik a minden embert összekötő világlélekről, vagyis a pszichológiai tudomány keresztül összesíteni tudattalannak nevezett energiamezőről szóló vizualizálni. Eszerint az egyes férfi a {szellemi} szférában minden különféle emberrel integrálni jármű kötve, ami lehetővé teszi közöttük az hatalom és még a gondolatok áramlását. Ez módon viszont minden férfi felelősséggel hasonlóképpen köteles fizetni ennek eredményeként a {szellemi} szintért.

A még egy része a karma tanításához összehasonlítható. Vagyis azt jelenti, hogy minden helyzetért, mellyel az életedben találkozol, különös mértékig te vagy akár a elszámoltatható. Egyes cselekedeteid vagy akár érzelmeid vonzották ezeket az életedbe azért, hogy tanítsanak és még a fejlődésedet szolgálják. Ebben a megközelítésben úgy tűnik, átélt szenvedéseidért ugyanúgy elszámoltatható vagy akár, mint a boldogságért.

Ezért mielőtt nekilátnál, biztosan nem árt, ha elfogadod azt a szemléletet, hogy felelősséggel tartozol az életedben bekövetkező eseményekért, legyenek azok jók vagy akár rosszak. Kocsma hogy kipróbálta, azt állítja, hogy a varázsige enélkül hasonlóképpen munkahelyek.

Így használd!

Keress egy békés helyet, és még gondoskodj róla, hogy legalább negyed órán segítségével {senki} ne zavarjon! Ülj le kényelmesen, és még gondolj arra a dologra, amit szeretnél megváltoztatni! Az a fontosság, hogy minél jobban éld jobbra a saját éned épp abba a helyzetbe, amivel elégedetlen vagy akár!

Többet látni:  Heti horoszkóp | femina.hu

Ha például attól félsz, hogy elveszíted a párodat, vagy akár hűtlen lesz, ezen a ponton ezeket a félelmeket és még aggodalmakat idézd fel! Vagy a bizonytalanságot, vagy akár mindent olyan érzést, ami ehhez kapcsolódhat. Ez könnyen, hogy biztosan nem lesz annyira könnyű eleinte, mégis döntő fontosságú, hogy itt felsorolva biztosan nem arra kellene koncentrálnod, amit szeretnél hatály, hanem arra, amitől szeretnél megszabadulni. Mert éppen ez akadályoz abban, hogy elérd a célodat.

Szeretlek, hálát adni

A varázsige kulcsa ez a két kifejezés. Miközben beleéled a saját éned a helyzetbe, ismételd ezeket, mintha csupán a felbukkanó érzéseknek vagy akár a kellemetlen helyzetnek mondanád. Ezt azért kellene tenned, hogy fel tudd oldani az ellenállást, ami a kellemetlen dolgoktól elválaszt. Ha el tudod kap a kellemetlen érzéseket hasonlóképpen, a helyzetnek pedig meg tudod köszönni a tanítást, amit kaptál tőle, ezen a ponton nagyszerű kiváló úton haladsz afelé, hogy ezek a helyzetek eltűnjenek az életedből. De ugyanilyen döntő fontosságú, hogy magadnak hasonlóképpen megköszönd mindazt, amit tanultál ebből, valamint az erőfeszítést, melyet a megoldásért teszel.

Miközben ezt mondod, figyeld meg, hogy milyen újabb érzések kerülnek elő a szavak hatására! Lehet, hogy újabb kellemetlen dolgokkal találkozol, azonban ezeket szintén megtisztíthatod ezzel a módszerrel. Ha bűntudatot érzel egy dolog miatt, kimondottan azért, mert hibáztál, ezen a ponton hozzáteheted, hogy megbánás, bocsáss meg!

Figyelj arra, hogy milyen cselekedetek jutnak eszedbe, melyeket meg kellene majd tenned! Hagyd, hogy a vonatkozik körüli energiák megtisztuljanak, mintha csupán a hullámok mosnák át az érzéseket még egyszer és még még egyszer. Addig gyakorolj, egészen úgy biztosan nem érzed, hogy ideje befejezned.

Munkahelyek?

A stratégia kapcsán leggyakrabban idézett forgatókönyv egy dr. Hew Len nevű férfihoz kapcsolódik, hogy egy hawaii kórházban dolgozott a nyolcvanas évek közepén. Ő látszólag ezzel a módszerrel gyógyította meg sok páciensét hasonlóképpen, akik közül biztosan nem egy pszichológiailag sérült volt. Ám ha ez igaz hasonlóképpen, ezen a ponton biztosan nem kevésbé rejtélyes, hogy miért működhet a varázsige. Hiszen ő se magukkal az emberekkel dolgozott, hanem főleg önmagával. Mégis úgy tűnik, hogy ha megváltozik az, ahogy életed egyes területeire nézel, mások viselkedése hasonlóképpen megváltozik irányodba.

Többet látni:  Húsdarabok hullottak az égből: a legfurább dolgok egyike, ami valaha fentről potyogott - Ezotéria


Nézed: Így tisztítsd meg a szerelmi karmádat! – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply