Így változtasd meg a rossz karmát! – Ezotéria

A vagyonodra gondolhatsz úgy hasonlóképpen, mint tőled magán tényezőkből és még adottságokból alakuló történetre, azonban tekinthetsz rá karmikus nézőpontból hasonlóképpen. Ekkor elfogadod azt, hogy elszámoltatható vagy akár minden tettedért és még érzésedért a jelenlét minden pillanatában, és még ezek alakítják a körülötted lévő eseményeket hasonlóképpen. E látvány attól függ ha úgy érzed, rossz sorsot élsz vagy akár rossz karmát hordozol, utána lehetőséged teherautó arra, hogy változtass. Fellebbezés meg, mit kellene tenned!

Az tényező-okozat törvénye, mely a karmát alakítja, tényleg egyértelmű törvényszerűség, azonban ez az egyértelmű kapcsolat adja minden baleset gyökerét, és még minden tudománynak hasonlóképpen ez képezi az alapját. A karmát ugyanakkor misztikus erőnek hasonlóképpen tekintheted, azonban ennél sokkal természetesebben munkahelyek.

A buddhisták úgy vélik, minden hívás az egyes élőlények az egyik specifikus szempontból karmikus természetű, közreműködő az szép hétköznapi találkozásokat hasonlóképpen. Akmérték arról teherautó kifejezés, hogy a magból palánta lesz, akár egy múltbeli cselekedetnek a mostani életedre gyakorlott hatásáról, thoughts karmikus funkció eredményeképp esemény létre.

A karmával kapcsolatban döntő fontosságú tudnod, hogy egy ponton minden karmikus cselekedet beérik – ha teszel valamit, az biztosan nem veszti érvényét, legyen az nagyon jó (PL) vagy akár rossz cselekedet, előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét.

Kocsma minden egyes baleset és még történés, amit átélsz, számos tényező és még helyzet összefüggéséből születik, lehetőséged teherautó arra, hogy befolyásold az alakulásukat. Az férfi jellemzően implikál másokat a nagyon saját kudarcaiért, holott ezek az ő hatáskörébe tartoznak.
Tartsd szem a múltban, hogy minden egyes helyzetben teherautó választási lehetőséged, a szándékoddal és még az akaratoddal változtathatsz az eredményükön.

Fontos, hogy jó szemléletet alakíts ki az egyes eseményekkel kapcsolatban, ami buddhista szempontból azt jelenti, hogy tetteddel biztosan nem ártasz senkinek, azonban magadnak se.

Többet látni:  Mary Celeste, a rejtélyes szellemhajó története: a legvadabb elméletek máig nem tisztázottak - Ezotéria

Így a kerülendő cselekedetek közé köteles fizetni az önpusztítás különféle formája hasonlóképpen, melyeket az férfi jellemzően fel se ismer – mint az észrevétlen önmarcangoló, önbecsmérlő gondolatok. Gyakran jó karmát gyűjtesz jó szándékokkal, vigyáznod kellene ennek ellenére, mert ha a nagyon jó (PL) szándékot biztosan nem megfelelően valósítod meg, utána a befolyás hasonlóképpen kevert lesz.

A karma nemcsak a cselekedetekre vonatkozik, hanem az érzelmekre hasonlóképpen. Bármilyen kemény érzelmet élsz át egy feltéve baleset során, karmikus kapcsolatod teherautó azzal. Ebből adódik, hogy a karma megváltoztatása főleg specifikus vallási tényezőkön és még az életszemléleten múlik.

Univerzális kapcsolatok

A buddhista gyakorlatban a megfelelő gondolkodásmód az egyik legfőbb szempont, ami pedig nagyon jó (PL) karmát teremt, ez biztosan nem különféle, mint a nagylelkűség és még az {együttérzés}. Ez az alapja sajátja, hogy nagyon jó (PL) tett helyébe jót várhatsz. Ehhez társul az a szemlélet, hogy minden mindennel összefügg, ezáltal az egyes élőlények közötti kapcsolatok hasonlóképpen sokkal szorosabbak, mint amilyennek első látásra tűnnek.

Éppen ennek eredményeként teherautó például egy meditáció, amelyik az univerzum összes érző lényére fókuszál, azonban utána hasonlóképpen, ha azok száma felmérhetetlen. E szemlélet módon az egyes embernek hasonlóképpen arra kellene törekednie, hogy elősegítse minden érző kriter boldogságát, és még igyekezzen a szeretetet, jóindulatot, örömet és még nyugalmat meghosszabbítja.

Elengedés még

A mulandóság kulcskérdés a karma szempontjából, és még felismerése abban segít, hogy megszabadulj a tulajdon, az lehetőség és még a fizikai test felett érzett birtoklási vágytól. Ez azért döntő fontosságú, mert a buddhista szemléletben a birtoklási szükség következménye a kapaszkodás, kedély vagy akár féltékenység.

Mivel az alkotja a karmikus csomagodat, amit életed során másoknak mentálisan nyújtasz, ezek az érzések rossz következményekkel járnak. Ha viszont szeretettel és még melegszívűen viszonyulsz a körülötted lévőkhöz, utána mindezt magaddal viszed a jövőbe. Ennek a hatásai pedig jelenleg a jelenlegi életedben hasonlóképpen erősödnek az lehetőség múlásával, és még kifejeződnek a legközelebb újjászületésedkor hasonlóképpen. Ha megváltoztatod a hozzáállásod minden egyes cselekedetnél, képessé válsz arra, hogy megoszd javaidat másokkal, és még hogy a szenvedőknek védelmet nyújts, ami szintén a nagyon jó (PL) karma feltétele.

Többet látni:  Bizarrak vagy gyönyörűek? Ezek a különös, anatómiai viaszszobrok az orvosképzés kellékei voltak - Ezotéria

Meghatározás

Sokszor türelmesnek lenni a legnehezebb, a buddhista kitartás viszont biztosan nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel várod, míg jóra fordulnak a dolgok. Inkább abban nyilvánul meg, hogy kitartasz a céljaid közel és még abban, amit elhatároztál. De a kitartás tesz képessé arra hasonlóképpen, hogy ne vonulj nyereség a kényelmetlenség elől, és még ne menekülj a nehézségektől. Ne veszítsd el az elszántságot utána se, amikor jelenleg feladnád, és még ne vond ki a saját éned a kellemetlen szituációk alól.

A buddhisták szemében ennek ellenére biztosan nem öncélú ez a kitartás, hanem az örömhöz és még a jól kiegyensúlyozott derűhöz újító tanfolyam része. A karma tana attól függ ha az élvezet magját elveted az életedben, a rizsszemhez hasonló módon számos termést hoz, és még képessé tesz arra, hogy jelentősen számos örömet vonzz az életedbe.

Cikkünk Jhampa Shaneman és még Jan V. Angel Buddhizmus és még asztrológia című könyve módon készült.

Kocsma a buddhizmus elvi és még metafizikai szempontból jelentős nehézség, egyben roppant gyakorlatias hasonlóképpen. A buddhista tanokban megtalálhatjuk a legkülönfélébb tudatállapotok leírását és még integráns magyarázatát. A Buddhizmus és még asztrológia a buddhista tanítások bölcsességét beépíti a konvencionális asztrológiai felfogásba.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2799 forint.
A könyvet itt! alatt rendelheted meg!


Nézed: Így változtasd meg a rossz karmát! – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply