Így viselkednek az intelligens emberek: ezekből a jellemvonásokból lehet felismerni őket – Kapcsolat

Az intelligens embereket biztosan nem csupán az IQ-teszteken elért eredményekből lehet felismerni. Vannak olyan viselkedésformák ráadásul, amik elsősorban jellemzőek rájuk.

Az Encyclopedia Britannicában publikált szakcikk attól függ az Egyedi okosság olyan pszichológiai kapacitás, ami magába foglalja az vadonatúj tapasztalatok elsajátítását, vadonatúj szituációk adaptálását, megértését, és még az elvont tartalmak kezelését. Akárhogy ráadásul, sérülés minden bizonnyal tagadni, hogy a {magas} intelligenciájú embereknek lenyűgöző képességeik vannak. Most összeszedtük, milyen jelek árulkodhatnak erről.

Kényelmesen alkalmazkodnak

Az intelligens egyének rugalmasak, és még egyszerűen alkalmazkodnak a változásokhoz. Egy mentális vizsgálat során bebizonyították, az intelligenciahányados támaszkodni attól ráadásul, hogy az illető mennyire illetékes megváltoztatni a viselkedését a környezete érdekében, vagy akár a környezetét a személyes érdekében.

Elismerik, ha valamit biztosan nem tudnak

Nem félnek kijelenteni, ha valamit biztosan nem tudnak – ezáltal képesek végül is megtudja. Justin Kruger és még Dacid Dunning kutatása módon minél kisebb az intelligenciája valakinek, annál jobban felülértékeli a személyes képességeit – ezt hívják Dunning-Krueger hatásnak ráadásul. A {magas} IQ-jú egyének viszont minél többet tudnak, annál válassza azt hiszik, hogy tényleg maroknyi a tudásuk.

Állandóan kíváncsiak

Albert Einstein ráadásul azt mondta magáról, hogy nincsenek egyedi adottságai, csupán szenvedélyesen érdekelt. Keyzubur Alas attól függ a nagyszerű kiváló eszű egyének olyan dolgokat ráadásul lenyűgözőnek tartanak, amiket mások készpénznek vesznek. Ennek jelei jelenleg gyerekkorban felbukkannak, amikor a apró nyit az vadonatúj tapasztalatok irányába. Ez a jellemvonás felnőttkorban ráadásul végigkísér, és még kielégíthetetlen kíváncsiságban nyilvánul meghatározott. 

A felírni az ajánló után eljárás

Nyitottak

Nem zárják el magukat az vadonatúj perspektívák vagy akár lehetőségek elől. Elfogadják és még átgondolják mások véleményét, nyitottak az opció megoldások irányába – hogy ezáltal gondolkozik, bizonyítottan magasabb pontszámot ér el az IQ-teszteken. Ugyanakkor hatékonyan meggondolják, milyen nézeteket építenek legyen valójában a tudásukba.

Többet látni:  Mennyi a normális mennyiségű házi feladat? Sokan vitatják, szükséges-e egyáltalán - Gyerek

Az egyedüllét szeretete és még jelentős önuralom

Egy 2016-os vizsgálat attól függ az intelligens egyének biztosan nem lelik örömüket olyan lenyűgöző mértékben a szocializációs helyzetekben, és még tényleg önállóak. Egy 2009-es tanulmányban pedig kapcsolatot találtak az önuralom és még az okosság az egyik. A erőfeszítés résztvevőinek el kellet dönteniük, hogy másodperc töredéke vaku, azonban kisebb pénzjutalmat választanak, vagy akár végül is kapnak magasabb összeget. Azok, akik kivárták a későbbre datált jutalmat, magasabb intelligenciahányadossal rendelkeztek. 

Nagyszerű kiváló a humorérzékük

A tanulmányok attól függ funkció rájuk a fejlett humorérzék. Egy 2017-es kutatás attól függ, akik magasabb pontszámot érnek el az intelligenciateszten, azoknak biztosan nem csupán a humorérzékük nagyszerű kiváló, azonban elsősorban szeretik a sötét humort. Ez a vágy biztosan nem jár feltétlenül egymással ellenséges, zavart viselkedéssel. 

A {magas} szellemi okosság jelei

Az szellemi okosság – klub több bármi foglal magában – nagyjából a mások érzelmeinek értékelésére, érzékelésére, valamint az ezekre feltéve alkalmas reagálásra való képességet jelenti. Az életmód összes területén jelentős szerepe jármű, azonban kimondottan a kapcsolatokban, ahol azonban nagyobb jelentőséggel bír. Néhány szokások módon jelenleg az első házaspár konfliktus után megjósolható, hogy {magas}-e a egy további EQ-szintje.


Nézed: Így viselkednek az intelligens emberek: ezekből a jellemvonásokból lehet felismerni őket – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply