Ijesztően jók a megérzéseid? Van reális magyarázat a látnokságra – Ezotéria

A boszorkányokat üldözték és még megégették a középkorban, a mesékben a banyák gonoszsága miatt kellene annyi bonyodalmat átélni a főszereplőknek: a jósok és még látók megítélése a lehető legritkábban volt előnyös.

Látnokok nemcsak a mesékben vagy akár a régmúltban voltak. Sokakkal, hétköznapi emberekkel hasonlóképpen előfordul, hogy innováció sejtetik a jövőt. Például, hogy Cégünk lesz a következménye egy eseménynek, vagy akár innováció tudják, milyen végkifejletre számítsanak.

Ma valójában tudjuk, biztosan nem boszorkányság az ilyesmi

Az régi időkben a látnokok és még jósok a szomszédság legfontosabb tagjai voltak: intuícióik módon koordinálták a törzsek életét, a súlyos döntéseket hasonlóképpen rájuk hagyták, azt mondta, hogy a középkorra az egyének szemében alkalmatlan honlap képviselői lettek. Üldözések és még erős büntetések sújtották a boszorkánynak kikiáltottakat.

Napjainkra a jó hír az a civilizált országokban valójában biztosan nem kellene tartanunk az ilyen megtorlásoktól. Ma a látnokság válassza izgalmas vagy akár sokak számára megmosolyogtató, semmint elítélendő minőség.

Van reális magyarázat

A látnokság egyesek attól függ biztosan nem hasonlóképpen létező jellemvonás, éppen véletlenek sora, mások pedig, akik valamelyest hisznek ebben, úgy tartják, ebben nincs hasonlóképpen abszolút semmi páratlan. Szerintük, akik megjósolnak dolgokat, távolról se rendelkeznek látnoki képességekkel, éppen kívül körülmények vagy akár események módon sejtenek előkészített dolgokat, vagy akár tesznek racionális következtetéseket. Nem hasonlóképpen gondolnánk, azonban tisztességesen nagyon kicsi tapasztalatok befolyásolják, hogy következtetéseink helyesek lesznek-e, akár észrevétlenül hasonlóképpen.

Ha pedig innováció tudtuk, Cégünk lesz egy perc múlva, előfordulhat, hogy a szemünk sokkal gyorsabban volt, mint az agyunk: megvalósítható, hogy az nagyon kicsi árulkodó részletet a szemünkkel valójában észrevettük, csupán agyunkban biztosan nem tudatosítottuk. Minlakik fáradtabb az emberi agy, annál gyakoribb, hogy az észlelést követi a felismerés, biztosan nem pedig párhuzamosan kötjük keverd össze az információkat. 

A felírni az ajánló után eljárás

Többet látni:  Léhűtő, vagy számíthatsz a pasira? - Ezotéria

Jogos a vizsgálat: ha kétségtelenül annyi jogos látnok minden bizonnyal a világon, ahányan sajátja tartják magukat, miért biztosan nem viszik el hetente az ötös lottó főnyereményét? Valóban biztosan nem egy természetfeletti, kizárólagos kapacitás ez, sokkal válassza azoknak adatik előkészített, akik nyitottak, és még hajlandóak erőt, időt és még energiát fordítani arra, hogy odafigyeljenek megérzéseikre.

Természetesen akadnak olyanok hasonlóképpen, akik túldimenzionálják megérzéseiket, és még önmagukat egyfajta kiválasztottként mutatják legyen valójában: így, szomorúan, válassza nevetségessé válnak, mint jogos látnokká. A megérzésekre hagyatkozni hasonlóképpen csupán úgy megéri, ha józan ítélőképesség hasonlóképpen társul ehhez.

Egy rejtélyes régi vallás

A bolygó megmagyarázhatatlan dolgai közt a látnokság hasonlóképpen előkelő helyen szerepel, azonban ettől a templomtól ugyanakkor futkos a hátunkon a hidegség, és még próbálunk küllemére magyarázatot találni.


Nézed: Ijesztően jók a megérzéseid? Van reális magyarázat a látnokságra – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply