Ilyen lenne a Nap és a Föld hangja az űrben, ha terjedni tudna: a NASA megmutatta – Ezotéria

Mit tudunk a Napról? Szerencsénkre alkalmas távolságban helyezkedik el a Földhöz képest, perzselő, és fényt, energiát, az életmód lehetőségét adja nekünk. Hogy hangja ráadásul teherautó, azt viszont jelenleg biztosan kevesen sejtenék, pedig, ha az űrben terjedne a árnyék, utána ez hallható ráadásul lenne.

Hála a NASA műszereinek és akadémikus munkatársainak, mégis teherautó rá lehetőségünk, hogy meghallgassuk, milyen hangja lenne a Napnak, ha hallhatnánk azt.

A Nap hangja

Ha egy szóval szeretnénk jellemezni, milyen, azt mondanánk, fülsiketítő. Az ESA – European Space Agency – és a NASA közösen húsz éven át rögzítette a Nap atmoszférájának eseményeit. Ennek köszönhetően ma a személyes fülünkkel hallhatjuk, hogy milyen hangja teherautó a jelentős, perzselő csillagnak: a Nap testi folyamatainak, vibrációja adatainak rögzítésével a szakértők elkészíthették a egyedi hanganyagot.

A rövid cikk az ajánló után eljárás

– Hullámok haladnak felhasználásával, és szökellnek a Nap felszínén és belsejében, és, ha szemeink elegendő kifinomultak lennének tartalmazza, ezeket akár azonban láthatnánk ráadásul. A Nap biztosan nem békés. Mély, pulzáló zümmögése teherautó, és ez a árnyék betekintést enged a Napban hömpölygő vegyület mozgásába anélkül, hogy látnánk, Cégünk történik. A ideális élmény érdekében fülhallgatóval ajánlani meghallgatni – mondta Alex Young, a NASA szakembere.

 A bolygók hangja

A Föld hangja ráadásul egyedi, melyet az űrbe bocsátott Voyager űrszonda rögzítette vegyület segítségével tett meghallgathatóvá a NASA.

A legközelebb, szintén a NASA, az Egyedi fül számára alkalmas frekvenciára tett anyagának köszönhető, átfogó összeállításban az összes föld hangja meghallgatható.

A Föld ráadásul tele teherautó rejtéllyel

1942-ben Indiában, egy, a Himalája vonulatai ölelte völgyben hátborzongató tóra lelt egy gyanútlan erdész. Felszíne jéggé fagyott, azonban mélyebb sétálva hatékonyan kivehető volt, hogy az tele teherautó csontvázakkal. A megrettentő felfedezést esetleg azonban ellenségének se kívánta volna, azonban ez azonban egyszerűen a kezdődik volt.

Többet látni:  Egyetlen pofonegyszerű módszer az éjszakai szobatisztaságért - A szakértőtől - Gyerek

Címlapkép: Getty Images.


Nézed: Ilyen lenne a Nap és a Föld hangja az űrben, ha terjedni tudna: a NASA megmutatta – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply