Ilyen lesz a szerelem 2040-ben a kutatók szerint – Szex robotokkal és csókolózás találkozás nélkül – Kapcsolat

A sci-fiket nézve a legtöbben azonban nevetnek azon, hogy a filmekben az egyének robotokkal élnek, az tény ennek ellenére az, hogy ez nemsokára valósággá válhat. Jóval hamarabb lesz ugyanis valószínűség emberszerű gépekkel ágyba bújni, mint azt bármely személy gondolta volna, azonban a kutatók arra ráadásul rávilágítottak, hogy nemcsak ez lesz újdonság a szerelemben évtizedek múlva.

Akköltség jelenleg 2040-re ráadásul megvalósulhatnak olyan, épp most irreálisnak és bizarrnak tűnő dolgok, melyekről eddig csupán a filmekben hallhattál, vagy akár azonban ott bizony se. A Bright Side összegyűjtötte azokat a sokkoló jövőbeli találmányokat, melyek a tudósok szerint harminc év múlva abszolút felbolygatják és megváltoztatják majd a szerelmi kapcsolatokat.

Távcsók hiteles érzésekkel

Biztos minden házaspár életében előfordult jelenleg olyan, hogy szívesen megcsókolták volna a másikat, hogy viszont éppen a agglomeráció vagy akár az nemzet még egy végén volt. Nem ráadásul beszélve a távkapcsolatok kemény pillanatairól. Erre az esetre viszont 2040-ben jelenleg feltehetően lesz válasz: ki fogják létrehozni a távolsági csókolózásra ideális, biztosan nem kicsit bizarr kütyüt. Ennek egy mobilos, kezdetleges verziója jelenleg létrehozott ráadásul út, aminél egy szivacsszerű részhez kellene érinteni az ajkakat. Ez továbbküldi a puszit, és a még egy érezheti azt, ha odatartja az arcát a mobiltelefon kiegészítőjéhez.

A már telefonra elérhető készülék a bal oldalon, míg a jövőbeli prototípusa jobbra.

A jelenleg telefonra hozzáférhető készülék a bal oldalon, míg a jövőbeli prototípusa jobbra.

De a kutatók jelenleg kifejlesztettek egy olyan, tojásra tipp, kerek nagyságú eszközt, ami minősített átfogó mértékben utánozni a csókolózást, a jövőben pedig a még egy rémült mozdulatait ráadásul utánozza majd, hogy létrejöhessen a távcsók. És rendesen a tudósok szerint nemcsak a puszi, hanem az informális együttlét összehozására ráadásul készül majd egy ilyen.

Randi kicsit különböző módon

Nemcsak a cirógatás, azonban nagyon hamar egy randi ráadásul végbemehet kilométeres távolságban, azonban azonban az ágyból se kellene feltétlenül felkelni majd tartalmazza. 2040-re talán kifejlesztenek ugyanis egy olyan készüléket, ami szenzorok segítségével abszolút valós randevúélményt ajánlat majd. Az hangszer elektronikus stimulációval adja majd át az érzéseket és az érintéseket a partnernek. A tudósok szerint ezzel az egyének időt és energiát takaríthatnak létrehozott, hiszen ki se kellene mozdulniuk ahhoz, hogy randizzanak, csupán azután, ha megfelelően sikerült az első távtalálka.

Többet látni:  Hogyan segíthetjük a gyerek beszédfejlődését? 4 dolog, ami hatékonyabb, mint a mesenézés - Gyerek

De az ráadásul megvalósítható lesz, hogy a randi a múltban hozzáférhessenek a felek a még egy klinikai adatlapjához, és az módon dönthessék el, hogy létrehozott szeretnének-e vele ismerkedni, vagy akár biztosan nem. Sőt, lesznek olyan vállalatok, melyek DNS módon segítenek keresse meg a biológiailag ráadásul legjobb ünneplés.

A post az ajánló után eljárás

Amikor a készítő választ társat

Természetes, hogy a netes társkeresés ráadásul megváltozik. Feltehetően rengeteg olyan weboldal esemény majd létre, ahová elég jó lesz csupán regisztrálni az feljegyzések kitöltésével, és biztosan nem kellene keresgélni a szükséges jelöltet, tekintve, hogy a számítógépes terv abszolút önállóan kiválasztja a képesség partnereket. A kutatók szerint a kapcsolatok sok mint 50%-a ezáltal alakul majd ki.

Életmód és szexuális tevékenység a robotokkal

Japánban napjainkban ráadásul többen élnek egymással életszerű szilikonbabákkal, a jövőben viszont mköltség a továbbfejlesztett változatok társaságát élvezhetik. Klub egyelőre ijesztően hangzik, a kutatók óriási esélyt látnak arra, hogy néhány évtizeden {belül} egyesek jelenleg szívességet a robotokat választják partnerükként. Mivel az első, érzelmekre minősített egyedet jelenleg létrehozták, annyira biztosan nem ráadásul kemény ezt elképzelni. 

randi robottal

A gépek szinte minden dolog tudnak majd ugyanúgy, ahogyan az egyének, emellett taníthatóak, programozhatóak lesznek, és biztosan nem mondanak majd nemet semmire – a szakértők szerint vonatkozás következésképpen lesznek olyan népszerűek. Ezek ennek ellenére több etikai és jelenleg problémakört ráadásul magukkal hoznak majd, melyekre az elterjedésükig választ kellene találni, ugyanis ezek azonban biztosan nem tisztázottak még, hogy a szexrobotok első, kezdetleges verziója jelenleg kapható.


Nézed: Ilyen lesz a szerelem 2040-ben a kutatók szerint – Szex robotokkal és csókolózás találkozás nélkül – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply