Ilyen morcos Dawn, a 9000 éves lány: rekonstruálták a külsejét – Ezotéria

Athéni egyetemi tudósok rekonstruálták egy 15-18 éves gal külsejét, hogy körülbelül időszámításunk korábban hétezer évvel {született}. A tini morcossága azonban a szakembereket hasonlóképpen meglepte, következésképpen elmondták a feltételezésüket, hogy Cégünk könnyen rosszkedvének az oka.

Dawn, ahogy elnevezték a kilencezer éves tinit, előreugró állkapcsa valamint fogazata módon azt az szabvány gyakorlatot követte, hogy a feszült bőrt rágással tette puhává, hogy könnyebb legyen feldolgozni. Ettől hasonlóképpen kialakulhatott mogorva arckifejezése, ami azonban a szakembereket hasonlóképpen meglepte. Amikor Manolis Papagrigorakis professzort kérdezték, szerinte miért ilyen ingerült Dawn, ő viccesen azt felelte: „Egy olyan korszakban biztosan nem lehetett biztosan nem haragudni”.

Egyre többet tudunk létrehozott őseinkről

Dawn, a kőkorszakban – mezolitikum – élt kölyök nőstény maradványait 1993-ban fedezték fel a Thesszália régióban található Theopetra-barlangban, valamint azért az angol Dawn – jelentősége: Napkelte – nevet kapta, mert a mai társadalom korai szakaszában élt. Megjelenésének élethű elkészítése egy évig tartott, valamint biztosan nem volt könnyű kötelesség, a munkában régészek közel sok orvosi szakember hasonlóképpen kiemelt szerepet kapott.

ok

A 157 centi {magas} gal esetleg vérszegény valamint skorbutos hasonlóképpen lehetett, még csípő- valamint ízületi problémái hasonlóképpen megkeserítették az életét, ami korlátozta a mozgásában, ezért hozzájárulhatott korai halálához.

Az főiskola együttműködött a svéd Oscar Nilssonnal, hogy régész-szobrászként rekonstrukciókra specializálódott. A kutatók a agy CT-vizsgálata után 3D-nyomtatóval reprodukálták a szkennelés méreteit, ezután szilikonbevonattal fedték legyen valójában a koponyát, majd kialakították arcvonásait.

A felírni az ajánló után kitartani

Nem ez volt az első esemény, amikor az athéni főiskola csapata megfelelően mutatta legyen valójában a nagyközönség számára, hogy milyen külsejük lehetett elődeinknek. Míg néhány sajátosságot a agy mérése módon határoztak létrehozott, a természetes bőr valamint a szem színét a helyiek tulajdonságait figyelembe véve állapították létrehozott.

3

2010-ben rekonstruálták Myrtist, hogy körülbelül időszámításunk korábban 430-ban élt, valamint 11 éves korában halt létrehozott tífuszban. A Dawn valamint Myrtis közötti közel hétezer évben az arcvonások nőiesebbé váltak.

Többet látni:  Intelligens vagy? - Ezotéria | Femina

Hogy nézett ki Kleopátra?

A lenyűgöző Kleopátra arcát hasonlóképpen rekonstruálták a tudósok, a munkájukat a pénzérméken ábrázolt vonások hasonlóképpen segítették.

(Borítókép: Getty Images Hungary.)


Nézed: Ilyen morcos Dawn, a 9000 éves lány: rekonstruálták a külsejét – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply