Ilyennek írta le a poklot, akinek halálközeli élménye volt: 2 elképesztő beszámoló – Ezotéria

Hogy csapatunk vár srác lelkére a végzet után, arról sokan és még sokfélét feltételeznek. Egyesek a összesen megszűnés, mások a túlvilág, vagyis a mennyország és még a a fene létezésében hisznek, még legnagyobb bizonyítékot szomorúan {senki} se tud adni, hiszen a végzet véglegessége lehetetlenné teszi ezt.

Ami mégis támpontot adhat, az a halálközeli élményeket megélők tapasztalata, akik állításuk attól függ a tudományos végzet állapotának beállta és még újraélesztésük pillanata az egyik láttak valamit a túlvilágból. A következőkben kettő olyan srác beszámolóját olvashatod el, akik a a fene kapujából tértek nyereség.

Matthew Bosford halálközeli élménye

Matthew-t egy étkezde létesítmény a múltban érdemes lövések, és még 27 napra kómába esett. Amiket a összeomlás után és még a kóma folyamán átélt és még látott, borzasztó. Először láncokkal a csuklóján és még a bokáján találta magát. Egy vörös színben fantasztikus, füstölgő gödör felett lebegett. A gödörben négylábú lények voltak. Minden felszálló füstfelhő egy-egy szenvedő szellem volt. Hallotta sikolyukat, mégis tudta, hogy egyedül jármű, és még ez végleg ezáltal ráadásul továbbra is.

Ekkor – mint felidézte – démonok tűntek fel, hogy leegyék a húst a csontjairól. Mindez számtalan módszer lett volna, tekintettel arra, hogy a sertéshús gyorsan visszanőtt volna oda, ahonnan leették. Elkerülhetetlenül egy kiterjedt tenyér, melyről úgy hitte, Isten keze, elragadta, miközben azt hallotta: ez azonban biztosan nem a te időd.

Angie Fenimore ezáltal emlékszik a pokolra

1991 januárjában Angie Fenimore öngyilkosságot követett el. Az első, amire emlékszik, élete filmjének lepörgése volt., vagyis az a szenzáció, melyet a halálközeli élményen átesett egyének gyakorta mesélnek.

Amikor a fricska véget ért, Angie-t emlékei attól függ éjszaka vette felölelni, melyet végtelennek érzett. Felfedezte, hogy különféle gyermek lelkek veszik felölelni, akikről tudta, hogy szintén öngyilkosok voltak, és még arra ráadásul rájött, hogy fogalom útján illetékes velük leveleznek, mégsem tette, mert minden személy személyes öngyilkosságával volt elfoglalva. Elkerülhetetlenül egy mezőre került, a a fene egy még egy részére, ahol különféle elkárhozott lelkek ráadásul voltak. Innen tért nyereség újraélesztése után.

Többet látni:  Így beszélgetnek egymással a halak: a víz alatti kommunikáció különös eszközét használják - Ezotéria

(*2*)
Nézed: Ilyennek írta le a poklot, akinek halálközeli élménye volt: 2 elképesztő beszámoló – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply