Innen tudod, hogy szerelmes beléd a férfi – Ezotéria

Amikor kevéssé ismersz valakit, biztosan nem rendszeresen könnyű eldönteni, hogy vajon pillanatnyi vonzalomról, fellángolásról teherautó mondat, vagy akár az illető komolyabb érzéseket táplál irántad.

A férfi horoszkópjából ennek ellenére megtudhatod, mit hoznak ki belőle a kétségtelenül mély érzések.

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Ha a Kos szerelmes, ezen a ponton kimondottan türelmetlenné válik. Azonnal nagyon akarom kívánság téged, valamint nehezen viseli a visszautasítást, miközben ennél sokkal jobb vágyfokozó nincs ráadásul számára. Mindent megtesz, hogy vadonatúj élményekkel gazdagodj általa, ugyanakkor valószínűleg biztosan nem veszi észre, hogy túl sok direktségével megbánthat, rámenőssége pedig elvárva könnyen számodra.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Ha a Bika férfi szerelmes, ezen a ponton igyekszik a közeledben lenni, amikor egyszerűen könnyen, valamint arra törekszik, hogy minél többször megérinthessen, megcsókolhasson. Biztos lehetsz benne, hogy melletted álljon össze tartalmaz, tartja a szavát, valamint kiszámítható. Olykor valószínűleg kicsit úgy érezheted, van nagyon akarom kívánság, vagy akár legalábbis szeretne felfalni, valamint a legapróbb kétes indikátor láttán ráadásul rettentő féltékeny tud lenni.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Ha az Ikrek férfi szerelmes, legvalószínűbb sokat beszél. Úgy tűnhet, mintha előkészített akarna győzni, még persze el ráadásul nagyon akarom kívánság bűvölni valamint megnevettetni remek fogászati képességeivel. A kapcsolódik valamivel elején hihetetlenül szorongó, bonyolult biztosan nem észrevenni a rajongását, egyszerűen az a nehézség, hogy hamar elunhatja magát. Az se kizárt, hogy a kapcsolatrendszerével próbál imponálni, valamint azzal, ki mindenkit ismer.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Az Oroszlán általában teátrálisan fejezi ki az érzéseit, akár szavakban, akár tettekben. Lehet, hogy szervez egy dolog nagyszabásút, mondjuk, küld száz szál rózsát, vagy akár egy egyedi kifinomult étterembe visz, hogy elbűvöljön. Olykor valószínűleg kicsit dicsekvőnek láthatod, még azért nyilvánul előkészített ily módszer, hogy hallja a te szádból ráadásul az elismerést. Egy Oroszlánnal gyorsan találod önállóan klasszikusan bájos helyzetben.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A Szűz férfitől biztosan nem adminisztrátor, hogy lángoló szenvedélyt kellene várnod, mert ő más módon fejezi ki, ha szerelmes. Először ráadásul segítőkésszé válik, valamint szeretné minden problémádat fix. Talán inkább túlzásba viheti az aggodalmaskodást, még ezzel egymással kimondottan figyelmes ráadásul. Valószínűleg általában megkérdezi, hogy megfelelően érzed-e önállóan, tetszett-e a mozgókép, ízlett-e a {vacsora}.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A Mérleg férfi, ha szerelmes, hihetetlenül figyelmes valamint előzékeny az irányodba. Előfordulhat, hogy tátott szájjal hallgatja, amit mondasz, vagy akár csak egyszerűen elmerül a tekintetedben. Kocsma szeretne levenni a lábadról azzal, hogy egyedi programot ajánl, előfordulhat, hogy nem képes dönteni. Valószínűleg mindenben kikéri a véleményed, valamint sokszor rád bízza a választást.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

A Skorpió férfi egyáltalán biztosan nem titkolja az érzéseit, azonban ha akarná, se tudná rejt a szenvedélyét. Ám olykor inkább szélsőségesek lehetnek a megnyilvánulásai. Ha szeret, lehozza a csillagokat ráadásul neked, valamint persze minden dolog megtesz, hogy erotikusan ráadásul feltüzeljen, ám gyorsan féltékennyé vagy akár dühössé válik – ilyenkor biztosan nem kizárt, hogy röpködnek a tányérok.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A Nyilas férfi minden dolog megtesz, hogy szórakoztasson valamint mulattasson, kötelező számára, hogy megfelelően érezd önállóan a társaságában, ám általában el ráadásul várni rá a összehasonlítható viszonzást. Lehet, hogy sokat kérdez valamint kíváncsiskodik, ami akár provokatívnak valamint inkább szemtelennek ráadásul tűnhet. Ezt azért csinálja, mert úgy érzi, ily módszer kerülhet mélyebb hozzád.

Többet látni:  Valódi emberfejeket zsugorítottak kicsire, majd a nyakukban hordták a jivaro harcosok - Ezotéria

Bak (XII. 22 – I. 20.)

A Bak férfin legvalószínűbb biztosan nem gyorsan veszed észre, hogy szerelmes, mert eléggé visszafogott, valamint biztosan nem szívesen beszél az érzéseiről. Sokkal mint a cselekedeteivel valamint a támogatásával igyekszik kifejezni az irántad érzett vonzalmát. Gyorsan könnyen, hogy hamar bemutat a barátainak, valamint azt szeretné, ha minél többen ismernének a környezetében, mert büszke rád.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

A Vízöntő férfiról bonyolult könnyen megállapítani, hogy szerelmes-e. Gyakran tűnik lelkesnek valamint szenvedélyesnek, ám ez biztosan nem rendszeresen párosul mély érzésekkel. Ha szerelmes, rendesen azt akarja demonstrálni, hogy nincsenek elvárásai, valamint szabad teret enged neked, amitől úgy tűnhet, biztosan nem ráadásul vagy akár neki szükséges. Pedig szeretne magával vinni, valamint kiszakítani a hétköznapok szűk világából.

Halak (II. 20 – III. 20.)

A Halak férfi valószínűleg minden jegy legromantikusabbja, szentimentális valamint együttérző, valamint időnként az könnyen az érzésed vele, hogy gondolatolvasó. Gyorsan beleéli magát a szerelembe, ám az érzései biztosan nem rendszeresen valósak, ilyenkor hamar odébbáll. Gyakran vonzzák a megszerezhetetlen vagy akár az elkötelezett nők. Ha magukat valóban szerelmes, ezen a ponton biztosan nem tágít, valamint minden dolog megbocsát. 


Nézed: Innen tudod, hogy szerelmes beléd a férfi – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply