Ismered a holdjegyed? Tudd meg, mi jellemző rád aszerint – Ezotéria

Napjegyedet, vagyis a szabvány nyugati oldalon horoszkóp szerinti csillagjegyedet kétségtelenül ismered, hiszen ez a típusú horoszkóp a legelterjedtebb az egyének körében.

Holdjegyedet ugyanakkor biztosan nem adminisztrátor, hogy ismered, ugyanis ez jóval kevésbé kiterjedt besorolás a napjegyeknél. Ez az a jegy, amelyikben a Hold állt születésed időpontjában. A védikus asztrológia a Hold állását, valamint biztosan nem pedig a Nap állását tartja mérvadónak.

Miről árulkodik a holdjegy?

Sok okból hasonlóképpen valóban érdemes kiderítened, hogy mi a holdjegyed. Az egyik, hogy abban az esetben, ha biztosan nem igazán mérkőzés rád napjegyed jellemzése, szinte adminisztrátor, hogy holdjegyedé érvényesül. A még egy pedig, hogy azonban jobban megismerheted a személyes személyiségvonásaid a holdhoroszkóp nyújtotta leírással.

A holdjegyed az érzelmeidért elszámoltatható jegyed. Ez irányítja, hogy az srác pontosan hogyan szeret, mit szeret valamint mit utál, mi minősített őt felvidítani, elszomorítani vagy akár éppen felbosszantani. A holdjegy mindannak az szellemi leképeződése, amit a napjegy ad az embernek.

Ha te azonban biztosan nem ismered a holdjegyed, kalkulátorunkkal ki tudod számolni, hol állt a Hold, amikor születtél.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben álljon össze tartalmaz a Hold születési horoszkópodban, valamint olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?

(év – hónap – napfény – idő óra – pillanat)

Többet látni:  Éhségűző, anyagcsere-pörgető, és blokkolja a zsírraktározást - Mi az? - Fogyókúra


Eredmény:

A holdjegyek jellemzése

Az alábbi videónkban egy asztrológust kértünk létrehozott, hogy foglalja keverék, melyik holdjegyet mi jellemzi. Ez módon többet megtudhatsz magadról valamint szellemi életedről hasonlóképpen.


Nézed: Ismered a holdjegyed? Tudd meg, mi jellemző rád aszerint – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply