Itt feszíthették keresztre Jézust: ma bazilika magaslik a Golgotán – Ezotéria

Munkácsy Mihály fenti, Golgota című képén festette létrehozott Jézus keresztre feszítését. Láthattuk festővásznon, láthattuk filmben ábrázolva hasonlóképpen, azt mondta, hogy az evangéliumokból megértette helyszín, a Golgota specifikus elhelyezkedése biztosan nem megértette.

Feltételezhető ugyanakkor, hogy a Golgota Jeruzsálem egykori városfalain kívül, a nyugati oldalon és még {északi} városfal találkozásánál lehetett, a idős, Jaffa és még Aszkalon közt előrehaladt hivatal utak végig. A Golgota jelentése helye a mai Jeruzsálem óvárosának keresztény negyedében teherautó, ahogy Jézus jelentése sírja hasonlóképpen.

A Szent Síremlék-bazilika

Időszámításunk attól függ 135-ben ezen a területen emeltetett pogány bazilikát Hadrianus császár Jupiter tiszteletére és még a kereszténység elnyomására. Ennek a helyére építtetett a 4. század táján Nagy Konstantin császár öthajós keresztény templomot. A gyakorlat attól függ Szent Ilona, Konstantin császár anyja volt az, hogy megtalálta Jézus jelentése sírját három kereszt maradványaival. A templomot az idők során különféle sztrájk érte.

Az kezdeti épületnek valójában egyszerűen az alapjai vannak létrehozott, a ma álló bazilikát a keresztesek idején építették fel. Azóta kápolnákkal és még termekkel tarkított, egészen nehezen átlátható épületegyüttessé nőtte ki magát, mely felett sok keresztény egyház igyekszik végrehajtani jogait. A Szent Síremlék-bazilika a keresztények legszentebb zarándokhelye.

A Golgota sziklái

A bazilika magában foglalja a Keresztútvonal X-XIV. stációjit, Jézus jelentése sírhelyét és még a sziklákat, melyeket a Golgota szikláinak vélnek. Klub a sziklákat az idők során sok alkalommal faragták és még alakították, a mai napig hasonlóképpen jókora összetevő megvan belőlük.

Ezek a sziklák a Golgota sziklái lehetnek.

Ezek a sziklák a Golgota sziklái lehetnek.

A Golgota jelentése szikláit vizsgáló szakértők találtak rajta egy mélyedést, melybe a keresztet állíthatták, és még egy nagyobb repedést hasonlóképpen. Utóbbi azért kizárólagos, mert egy evangéliumi szövegrész attól függ Jézus kiömlő vére egy sziklarepedésen át jutott a mélybe Ádám, az első srác sírjához, tisztára mosva őt. A Golgota-kápolna végig így került kialakításra az Ádám-kápolna az épületben.

Többet látni:  Ennyi egy egészséges adag kenyér, tészta, hús - Mérleg nélküli porciózás - Fogyókúra

Jézus sírja

Jézus jelentése sírja, feltámadásának jelentése helyszíne, a Szent síremlék sziklaürege fölé, mely egyenes a bazilika óriási kupolája alatti területen helyezkedik el, egy kisebb kápolnát emeltek síremlékként, az Anasztasziszt. Miután a korábbi síremlék leégett, 1810-ben újjáépítették azt barokk stílusban. Zarándokok hosszú sora várni rá napfény mint napfény, hogy bejuthasson ide és még láthassa a Szent sírt.

A kápolna, mely Jézus sírhelyét magában foglalja, a nagy kupola alatt áll.

A kápolna, mely Jézus sírhelyét magában foglalja, a jelentős kupola végig álljon össze tartalmaz.

A kápolnába lépve {belül} egy kis átjáró, az Angyalok kápolnája található. Itt látszólagos egy kisebb kőtöredék, mely látszólag abból a óriási kőből származik, mellyel Jézus sírját lezárták. A kőpadkát, melyre a kereszthalált halt Jézust fektethették, márványlappal fedték legyen valójában, és még oltárrá alakították. Felette 43 lámpás, különböző keresztény egyházak ezüst lámpásai függnek. A sok egyház jelenléte a díszítésben hasonlóképpen megmutatkozik.

Érdekességek

Bezárva ajtók

A Szent Síremlék-bazilikát 2018 februárjában a keresztény egyházak népszerű felbontás attól függ három napra bezárták, mintegy tiltakozásként az {ellen}, hogy az egyház gazdaságos érdekeltségeit megadóztassa a jeruzsálemi városháza. 1900 óta kezdetben fordult elő olyan vasárnap, hogy a bazilika kapui zárva voltak.

A rövid cikk az ajánló után eljárás


A Jézus kép csodája

Csodaként tartják számon, hogy tanúk – papok és még civil jelenlévők – korábban 2017 áprilisában a Szent Síremlék-bazilika Jézus-ikonjának csukott szeme látszólag egy átfogó napra kinyílt. Az esetet fényképpel hasonlóképpen igyekeztek alátámasztani. Az példány természetéből fakadóan megoszlanak a vélemények, egyértelműen megtörtént-e mindez, vagy akár biztosan nem, hiszen megeshet, hogy véletlen hiba vagy akár optikai elégedetlenség álljon össze tartalmaz a háttérben. Theodore Daoud atya ezáltal nyilatkozott minderről:

– A csodás baleset papok és még látogatók szeme láttára történt. A csodák azért történnek, hogy Isten erősítse hitünket, és még emlékeztessen, hogy Jézus értünk, bűnösökért kereszthalált halt.

Az Elmozdíthatatlan {Létra}

A Szent Síremlék-bazilikában sok keresztény felekezet hasonlóképpen rendelkezik jogokkal, ezáltal addig biztosan nem történhet abszolút semmi az épületben, míg mindegyik egyet biztosan nem ért. Ebből fakadóan egy {létra} sok évszázada az egyik emeleti ablakhoz támasztva álljon össze tartalmaz. Az Elmozdíthatatlan {Létra} néven elhíresült {létra} egy kőművesé volt, hogy azt mondta, hogy biztosan nem az összes jogot szakember egyház megbízottjaként érkezett, ami konfliktust eredményezett.

A kőműves elmenekült, a {létra} pedig azóta hasonlóképpen biztosan ott maradt, mert a felekezetek biztosan nem tudtak dűlőre jutni, kié. VI. Pál pápa elrendelésére addig biztosan ott kellene maradnia, míg a keresztény egyházak fel biztosan nem oldják az összes köztük felmerült ellentétet. Az felszerelés eredetisége ugyan kétséges, és még azt hasonlóképpen tudni, hogy valójában elmozdították, azonban a mese lakik, és még az egyik otthoni ablak végig egyértelműen álljon össze tartalmaz egy biztosan ott felejtett {létra}. Fotó a létráról és még – tette hozzá képek a Szent Síremlék-bazilikáról a következőkben.

letra


Nézed: Itt feszíthették keresztre Jézust: ma bazilika magaslik a Golgotán – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply