Jelek, hogy emlékszel az előző életedre: olvasd őket, és tudd meg, hogy ki voltál – Ezotéria

Ha számos ideje ráadásul vagy akár valójában ezen -val együtt világon, mint hogy fel tudd idézni előző életed részleteit – gyerekkorban tetten érhető -val együtt funkcionalitás -, korábbi inkarnációd mégsem továbbra is felfedezetlenül, amennyiben érdekelt vagy akár rá.

Csupán akarnod kellene, és kérdéseid előző életeddel összefüggésben biztosan nem maradnak megválaszolatlanok.

Előtörő emlékek

-val együtt reinkarnációban hívők ugyanis úgy tartják, -val együtt korábbi inkarnációból maradt emlékfoszlányok mindenkiben biztosan ott maradnak ezen a ponton ráadásul, ha biztosan nem megérteni minden személy felidézni azokat. Akkor azt mondta, hogy, ha olyan tényező történik, ami összefügg -val együtt korábbi élettel, így egy olyan helyen jár az srác, ahol előző életében élt, vagy akár olyasvalakivel találkozik, akit ezen a ponton ráadásul elismert, az pillanat működésbe léphet.

Az előtörő emlékek rendesen biztosan nem tűéles konkrétumok, legalábbis leggyakrabban, hanem egy különös érzelem – őt láttam valójában, pedig tudom, hogy biztosan nem ismerem; alább listázva jártam valójában, pedig tudom, hogy jelenleg jöttem mindenekelőtt… – köntösében érkeznek, melyet -val együtt legtöbben biztosan nem tudnak mire vélni, és legyintenek. Ezt az érzést kellene megragadnod, ha előző életedről szeretnél többet tudni. Minden, az érzést kiváltó különös egy mozaikdarab ugyanis, melynek segítségével képet alkothatsz előző inkarnációdról.

Árulkodó jelek

Képgalériánk segít neked abban, hogy milyen hétköznapi események, jelenségek formájában találkozhatsz az előző életedről mesélő jelekkel. Ezeket figyeld!


Nézed: Jelek, hogy emlékszel az előző életedre: olvasd őket, és tudd meg, hogy ki voltál – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Cigány kenyérvarázslat, mely teljesíti egy kívánságodat - Ezotéria

Leave a Reply