Kegyetlen, orosz alvásmegvonás-kísérlet: bent ragad az emlékezetben a szörnyű fotó – Ezotéria

Az pihenés nélkülözhetetlen része életünknek. Ilyenkor pihen a fizikai test és még az emberi agy. Ha biztosan nem alszunk hatékonyan éjjel, másnap fáradtan ébredünk, és még, ha átdolgozunk vagy akár átmulatunk egy éjszakát, ritkán várjuk, hogy alkalmaz ágyba zuhanhassunk. Ha pedig egy dolog elképesztő oknál fogva 48 idő óra hasonlóképpen eltelik két pihenés az egyik, számtalan kimerültség, frusztráció, alkalmatlan nézet, ingerültség lesz rajtunk úrrá.

Ennlakik még több jellemzően biztosan nem jutunk, ám orosz kutatók az 1940-es években kíváncsiak voltak arra, pontosan hogyan {reagál} az Egyedi egyesület, és még pontosan hogyan alakul a pszichológiai probléma többhetes alvásmegvonás esetén. Kegyetlenségében, elvetemültségében biztosan nem tekinthető egyedinek az 1940-es években végzett próbáld ki, hiszen a világháborúk táján rengeteg embertelen vizsgálatot folytattak titkos körülmények az egyik.

Öt elviselni jelentkező

A kísérlethez öt emberre volt nélkülözhetetlen szükséglet, ám, hogy a biztosan nem kis megpróbáltatásnak ígérkező vizsgálathoz bármely személy hasonlóképpen alanyként jelentkezzen, kecsegtetőbbé kellett, hogy tegyék az ajánlatot. Hadifoglyok körében hirdették ki, hogy hogy végrehajtani a részvételt, a próbáld ki után készségesen távozhat.  Öt szabadságára szomjazó hadifogoly jelentkezett hasonlóképpen.

alvasmegvonas

Ezért zajlott a próbáld ki

Az öt hadifoglyot egyfajta gázzal tartották ébren, melyet abba a helyiségbe engedtek legyen valójában, ahol felülvizsgálat végig tartották mindegyikük. Klub a próbáld ki első házaspár napjában biztosan nem mutatkoztak különösebb változások a kimerültségen kívül, az 5 napfény jelenleg jelentkeztek a paranoia tünetei és még a hallucinációk hasonlóképpen. Az alanyok látszólag elhúzódva, magukban ücsörögtek, és még magukban beszéltek.  Kilenc napfény biztosan nem pihenés után jelenleg csupán néztek maguktól elé, és még a motyogás hasonlóképpen abbamaradt.

Két teljes hét telt el, amikor a kutatók interakcióba léptek a próbáld ki résztvevőivel. A mikrofonok tesztelése ürügyén kinyitották az ajtókat, azonban előtte felszólították a foglyokat, hogy vagy akár a földre, vagy akár az ágyukra feküdjenek le. A kutatók azt ígérték, egy férfi, ha biztosan nem próbálnak támadni, szabad lesz az értékelés után. A spekulatív alanyok reakciója azt mondta, hogy meglepte a kutatókat: – Valójában biztosan nem akarunk szabadok lenni – mondták.

Többet látni:  Heti 1,5 kilótól szabadít meg a folyékony zsírfaló! Ilyen hatással van a szőlőmagolaj a szervezetre - Fogyókúra

A post az ajánló után eljárás

A legközelebb napon a benzin helyett kristálytiszta oxigént engedtek a helyiségbe, ám a rabok könyörögtek, hogy adják hozam a gázt, mert el fognak aludni. Feltehetően előkészített hasonlóképpen támadták egymást, és még személyes testükben hasonlóképpen kárt tettek, hogy ébren maradjanak.

A próbáld ki végére egyedülálló férfi maradt életre, hogy megdöbbentette a benyitó kutatót. Arra a kérdésre, ki vagy akár te, a rab azt felelte: – Máris elfelejtetted? Én vagyok te, a benned lévő őrület, ami szabadulni vágyik minden pillanatban, animálisan kitörni…

Igaz, vagy akár se?

A durva próbáld ki története bejárta a világot, ám arra, hogy mindez minden bizonnyal megtörtént, és még ilyen formában, nincs dokumentáció. Szkeptikusok nagyvárosi legendának vélik, mások azt mondta, hogy hisznek benne, hogy minden bizonnyal volt ilyen próbáld ki. A fotó, mely végigsöpört az interneten, és még amelyről állítják, az egyik alanyról készült, abszolút hamis. Egyszerű tény azt mondta, hogy, hogy a számtalan embertelen teszt az egyik, melyeket tudvalevő, hogy elvégeztek ezekben az évtizedekben, akár egy ilyen vagy akár azonos hasonlóképpen helyet kaphatott.


Nézed: Kegyetlen, orosz alvásmegvonás-kísérlet: bent ragad az emlékezetben a szörnyű fotó – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply