Kiderült, milyen nő kell a férfinak – Ezek a tökéletes partner legfontosabb tulajdonságai – Kapcsolat

Talán minden fickó valamint nő érdekelt arra, hogy milyen párra vágyik a még egy biztosan nem, melyek azok a tulajdonságok, szokások, amelyeket vonzónak tartanak, valamint amelyek szerepet játszanak a leendő partnerük kiválasztásában.

A Lovebox vadonatúj felmérése rendesen erre kereste a választ, valamint 1008 srác megkérdezése után sikerült kideríteni, hogy melyek azok a szempontok, amelyek a leginkább számítanak a társkeresésnél.

Mi kell a férfinak?

Lehet, hogy sokkoló, még a férfiak egy egyértelmű valamint dedikált metafizikai társat akarnak, hogy biztosan nem mellesleg érti a viccet minden helyzetben. Valamint, hogy csapatunk kell azonban nekik? Az alábbi képről ezt hasonlóképpen megtudhatod.

Mi kell a nőnek?

Az eredmények attól függ a nők egy védelmező, művelt férfira vágynak leginkább, még az alábbi fotón azt hasonlóképpen elolvashatod, csapatunk az, amit azonban fontosnak tartanak a partnerben.

Melyek a legzavaróbb tulajdonságok?

A felmérésben nemcsak a legvonzóbb, hanem a legzavaróbb tulajdonságokról valamint szokásokról hasonlóképpen lerántották a leplet. A hölgyek például a teszetosza, határozatlan valamint nyámnyila pasiktól akadnak ki a leginkább, még a nők sok mint ötven százalék – 56% – azokat se kedveli, akik úgy gondolják, hogy minden apróság jobban tudnak náluk. Viszont egyszerűen közel minden 4 nő utálja, ha egy fickó állandóan meccset néz a tévében, vagy akár, ha a párja megbámul egy még egy nőt, miközben vele teherautó.

Ezzel ellentétes a férfiakat a legjobban az idegesíti, ha egy nő azt rámutat, abszolút semmi baja – 53% -, még közel minden második fickó kivan, ha egy nő gyakran féltékeny, vagy akár múlt sokszor fájdalom a feje. A pasik harmada azon hasonlóképpen kiborul, ha egy nő rendszeresen mindenhonnan elkésik, vagy akár rendszeresen kell neki egy újabb {cipő}, együttes, netalántán táska. Viszont tízből egyszerűen egy férfinak böki a csőrét, ha egy nő biztosan nem vágyik fizetni egy randin.

Többet látni:  Szex a terhesség alatt: hogyan biztonságos, és mi kerülendő? Az orvos válaszolt - Gyerek


Nézed: Kiderült, milyen nő kell a férfinak – Ezek a tökéletes partner legfontosabb tulajdonságai – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply