Kínos hangok szex után: meg lehet akadályozni, hogy levegő jusson a hüvelybe? – Kapcsolat

Rengeteg nőstény tapasztalja, hogy miután partnerével egymással volt, levegő áramlik ki a hüvelyéből, a folyamatot pedig kínos, szellentésre mutató hangok kísérik. Egyesek valójában az aktus ugyanakkor hasonlóképpen hallanak zavarba ejtő zajokat lentről, és még ez akár tönkre hasonlóképpen teheti a szeretkezést, amennyiben a házaspár biztosan nem {reagál} megfelelően.

Hogy Cégünk számít ideális reakciónak? Ha ilyesmi előfordul, a nőstény oldaláról a legrosszabb válasz a pironkodás, a fickó részéről pedig a gúnyolódás, azonban ha viccből hasonlóképpen történik. A nagyon jó (PL) válasz pedig egyértelműen a szórakozás, mégpedig egymással, amely feloldja a kínosnak érzett, tényleg azt mondta, hogy abszolút organikus és még humorosan hasonlóképpen felfogható helyzetet.

Levegő jut a hüvelybe

Valójában annyi történik, hogy szex ugyanakkor némi levegő pumpálódik a hüvelybe, aminek azt mondta, hogy végül is távoznia hasonlóképpen kellene. Aktus után, amikor a pénisz valójában biztosan nem állja útját, a levegő lassanként kiáramlik.

Miért jut levegő a hüvelybe?

Bármely szexpóz ugyanakkor, azonban kiváltképp a házi kedvenc pozíció vagy akár a csípőt magasra emelő pózok választása esetén juthat némi levegő a hüvelybe. A rendszeres pozícióváltás lendület ennek valószínűségét. Voltaképpen maguktól a lökő mozdulatok eredményezik a dolgot, ahogyan az hasonlóképpen befolyásoló elem lehet, hogy a fickó pénisze az aktus ugyanakkor fészer-e a merevségéből. Ha biztosan, a levegő nagyobb valószínűséggel beáramolhat. Ez egyébként nemcsak hímvessző általi behatolás, akár orális szex vagy akár ujjal történő kényeztetés ugyanakkor hasonlóképpen megtörténhet.

Bizonyos tényezők emelhetik a levegő beáramlásának valószínűségét. Az egyik ilyen a hüvely izomtónusának csökkenése. Ilyenkor szex ugyanakkor vagy akár előrehaladottabb esetben akár egyszerűen specifikus testhelyzetek felvételekor – négykézláb, gyertyaállásban – hasonlóképpen mehet levegő a hüvelybe. A hüvely izomtónusát informális tornával lehet karbantartani, kimondottan lendület. Az informális torna alapjaiban hasonlóképpen javítja a szeretkezés minőségét, és még emeli az orgazmus bekövetkeztének valószínűségét hasonlóképpen.

Többet látni:  Diétásnak tűnik, de valójában tiltólistás: több klórt tartalmaz, mint az ivóvíz - Fogyókúra

Fontos, hogy abban az esetben, ha szeretkezéstől függetlenül hasonlóképpen előfordul, hogy levegő távozik bentről, ám kellemetlen illat kíséretében, valóban érdemes elmenni egy kivizsgálásra, mert akár őrnagy nőgyógyászati vonatkozik hasonlóképpen lehet a háttérben.

Kivédhető a kínos körülmény?

Intim tornával, gyengédebb szexszel, sokkal kevesebb és még megfontoltabb – ha a nőstény érzi, hogy levegő pumpálódik legyen valójában, biztosan nem maradnak a választott helyzetben – pozícióváltással a levegőbeáramlás valószínűsége, illetőleg mennyisége csökkenhet.

Nem kellene utána se kétségbeesni, ha szinte minden szeretkezésnél előfordulnak hangok. Jobb elviccelni, vagy akár tudomást se venni róla, az együttléttől emiatt semmiképpen se kellene mindig tartsd meg. Amennyiben a fickó biztosan nem érti, miért történik ez, és még láthatóan homályos a hangok eredetét illetően, egy megfelelő pillanatban valóban érdemes kendőzetlenül elmagyarázni neki, miért hallja, amit corridor.


Nézed: Kínos hangok szex után: meg lehet akadályozni, hogy levegő jusson a hüvelybe? – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply