Kire számíthatsz a bajban? Kiderül egy kutatásból – Kapcsolat

A srác a bajban ismerszik meghatározott, egy nemrégiben készült vizsgálat pedig utánajárt, mit hasonlóképpen módszer mindez a munkahelyen.

Azt vizsgálták, pontosan hogyan reagálnak a többiek, ha azt látják, hogy egy kollégájukat lehordja a felügyelő, vagy akár igazságtalanul bánik vele.

Azonos neműek előnyben

Az kimenetel attól függ a feltétel keresztül kiváltott érzések valamint cselekedetek nemenként eltérnek, valamint attól hasonlóképpen függnek, hogy az atrocitás áldozata nőstény vagy akár ember. A Texasi A&M valamint a Buena Vista-i Egyetem kutatói arra jutottak, hogy a szemtanúk utána produkálnak hevesebb érzelmeket, ha velük hasonló nemű kollégájukat éri a sérelem.

Különféle érzelmi állapot dominál ennek ellenére a férfiakban valamint a nőkben. 453 éttermi alkalmazottat kérdeztek arról, hogy haragot, félelmet, szorongást éreznek válassza, vagy akár demoralizálónak találják a helyzetet. A női munkaerők számára a demoralizálódás volt a legerősebb érzelem, míg a férfiaknál ez került az végső helyre a skálán. Úgy tűnik ezért, elvileg egy női munkatárs hamarabb álljon össze tartalmaz ki melletted, mint egy ember. De egyértelműen ezért teherautó?

Empátia valamint támogatás

Az empátiának négy formája teherautó, az egyik a szellemi, amikor egy személy megérti valamint át hasonlóképpen éli különféle érzéseit, valamint a törődő, amikor készen álljon össze tartalmaz az illető segítségére sietni.

A nők, úgy tűnik, az szellemi empátiában jeleskednek, ami a kapcsolatok építésében valamint erősítésében szükséges, míg a férfiak a kemény helyzetek kezelésében jobbak. A nők elidőznek a egy további érzéseiben, a férfiak pedig csupán egy pillanatra érzik át azokat, valamint rögtön elkezdik a megoldást nyereség. A férfiak ezért sokkal hatékonyabbak, ha váratlan vészhelyzet teherautó, amiből a tettek kiutat jelenthetnek, valamint nyugodtak maradnak ilyenkor hasonlóképpen. A nők viszont gyakrabban nyújtanak szellemi támaszt a megpróbáltatásokban.

A csimpánzokkal végzett empátiás kísérletek ennek ellenére azonban egy érdekességgel kiegészítették az elméletet. Amikor egy csimpánzot a társai szomorúnak vagy akár nyugtalannak látnak, szinte mindannyian empátiát mutatnak, valamint tükör a viselkedését. Néhány emberszabású majom segély hasonlóképpen próbál neki, méghozzá többségben a nőstények. Ám teherautó egy személy, hogy azonban a nőstényeknél hasonlóképpen válassza szívén viseli társa sorsát, valamint igyekszik helyrebillenteni a kizökkent vallási egyensúlyt. Ő pedig biztosan nem különféle, mint az alfahím, a csapat vezetője. A karakter tervezésében, úgy úgy tűnik, hogy, a főnökök számára a legfontosabb az empátia.

Többet látni:  Csodálatos hatással van az agyunkra a mozgás: javul a memória, csökken a szorongás - Fogyókúra


Nézed: Kire számíthatsz a bajban? Kiderül egy kutatásból – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply