Koponya-aszteroida tart a Föld felé: novemberben közelíti meg a bolygót – Ezotéria

Bruce Willis fokozatosan előkészítheti foltos, fehér színű atlétatrikóját, hátha követelmény lesz rá, és még meg kellene mentenie a világot. Megőrizve a koncepció komolyságát – ősszel egy aszteroida közelíti meg a Földet, és még biztosan nem hasonlóképpen akármilyen: fej formájú.

A különös aszteroidát 2015 októberében fedezték fel, amikor ugyancsak elhaladt a Föld közel. Mivel Halloween táján történt, az aszteroida formája azonban a tudósokat hasonlóképpen megmosolyogtatta, és még Halloween-aszteroidának kezdték becézni. Tudományos megnevezése 2015 TB145.

Ami paramétereit illeti, szélessége 0,64 kilométer, három-négy óránként átfordul, és még rendszerint a Mars és még a Jupiter környezetében kering. Feltételezhetően nemrég üstökös volt. Az aszteroida sötétebb fekete, a szakértők attól függ csupán 5-6% napfényt ver hozam.

Ilyen közel haladt 2015-ben

Pályáját megvizsgálva a szakértők kiszámolták, hogy az aszteroida minden 3,04 esztendőben közelíti meg a Földet, következésképpen idén novemberben még egyszer számíthatunk rá, hogy bekukkant. A NASA esetleg nem biztonságos aszteroidának tartja, mert ésszerűen közel szokott elhaladni a bolygónkhoz.

A rövid cikk az ajánló után eljárás

2015-ben megközelítőleg olyan távolságra haladt el a Föld közel, mint a Hold-Föld span: a Hold a Földtől 384 790 kilométerre teherautó, az aszteroida pedig három éve 483 sok ezer kilométerre járt a Földtől. Szerencsére a legközelebb ötszáz évben feltételezte látogatásai alkalmával ennyire közel valamikor se esemény majd, még a tudósok remélik, hogy lesz alkalmuk azonban többet megtudni a különös vendégről.


Nézed: Koponya-aszteroida tart a Föld felé: novemberben közelíti meg a bolygót – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Szülés után jön a párkapcsolati krízis: de hogyan ne menjen tönkre a kapcsolat? A pszichológus válaszol - Gyerek

Leave a Reply