Lapozgattad már a Káma-szútrát? 4 póz, amit próbáljatok ki (18+) – Kapcsolat

Nagy része a házaspár, ha megtalálta azokat a szexpózokat, amelyek számára elhozzák a remélt élvezetet és még orgazmust, rendesen lecövekel, és még biztosan nem hihetetlenül próbálgatja extra a pozitúrákat, hiszen azt, ami hatékonyan bevált, biztosan nem akarja újért feladni.

(*4*)

Kitapasztalni, Cégünk a nagyszerű kiváló és még pontosan hogyan, nagyszerű kiváló, és még kellene ráadásul egy párkapcsolatban, hiszen ez alapköve a nemi vonatkozású oldalának. Az azt mondta, hogy már kevésbé nagyszerű kiváló kiválasztás, ha egy házaspár következetesen egyszerűen ugyanabban a néhány pozícióban szeretkezik, és még biztosan nem próbál ki semmi sem újat, hiszen ez a szexuális tevékenység rutinná válásához vezethet, azonban ha két srác hihetetlenül szereti és még kívánja ráadásul egymást.

Mindig valóban érdemes vadonatúj dolgokat kipróbálni, kimondottan színt vinni mindabba, ami a hálószobában történik. Ehhez egy nagyszerű kiváló útmutató könnyen a Káma-szútra, a Vátszjájana indiai filozófus keresztül írt régi, tulajdonképpen szanszkrit nyelvű mű, amely összefoglalja az Egyedi szexualitás tudományát.

Ebben sok tucatnyi elképesztő szexpóz leírását találni, melyek közül jelenleg  kiemeltünk négyet. Próbáljátok ki mindegyikük!

Nirvána jelen

Már a neve ráadásul bátorító. Noha ez ésszerűen elegáns póznak számít, tényleg mégsem az. Ebben a pozitúrában a lány hanyatt fekszik, és még megkapaszkodik például az matrac végében, hogy stabilan tarthassa magát. Lábait azt mondta, hogy biztosan nem tárja szét, hanem összezárva tartja, a ember pedig ezáltal hatol legyen valójában. Miközben mindketten mozognak, az összezárt lábaknak köszönhetően az élvezet azonban intenzívebb, hiszen a klitorisz a lábak közelsége révén plusz ingerlést megszerezni.

Indiai misszionárius jelen

A misszionárius esetleg a legismertebb és még rendesen a legkedveltebb jelen az egyének körében, ám ennek teherautó egy indiai verziója ráadásul. A lány háton fekszik, térdeit felhúzza. A ember a lány fölé hajol, a kezén megtámaszkodva. Amikor a behatolás megtörténik, a lány kicsit felemeli a csípőjét – ami a felhúzott lábak révén kényelmesen megy -, ezáltal a ember mélyebben tud a nőbe hatolni. Mivel a behatolás mélyebb, és még a ember ágyéka a ritmusos akció következtében tartalmazza-hozzáér a klitoriszhoz, nagyobb az élvezet.

Többet látni:  Kényelmes és szexi szoptatós melltartók - Gyerek

Hintaló jelen

Némiképpen hasonlít ez a jelen a lovagló pózra, ám az a variáció, hogy ennél a ember biztosan nem fekszik, hanem pihenés, lábait pedig inkább behajlítja, szinte mintha törökülésben ülne. A lány a ember fölé térdel, lábai kétoldalt helyezkednek el, ezáltal ereszkedik a ember ölébe. Ennlakik a póznál válassza a lány irányít, biztosan nem a ember, ő az, hogy kitalálni a gyorsaságot és még a behatolás mélységét.

Szétnyíló bambusz jelen

Ez a jelen kíván némi lepedőakrobatikát. A lány a hátára fekszik, a ember pedig fölé helyezkedik térdelő pozícióban, és még ezáltal hatol legyen valójában. A lány az egyik lábát az ő vállára helyezi, a ember egyik kezével tartja azt, hogy megbízható legyen. A ember még egy keze szabad, ezen tud függ. A lány mindkét keze szabad, ezáltal ő azt tehet, amihez éppen kedve teherautó. Egy-egy simogató mozdulatot tehet a ember péniszén, még akár magához ráadásul nyúlhat, miközben az aktus zajlik.


Nézed: Lapozgattad már a Káma-szútrát? 4 póz, amit próbáljatok ki (18+) – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply