– Lehet, hogy a párom a férfiakhoz vonzódik? – Kapcsolat

Ha feljön benned, hogy a párod a férfiakat szereti, esetleg találtál egy dolog gyanakvásra okot adót a viselkedésében. Ha úgy érzed, alapos a gyanúd, a leghatékonyabban, ha beszélgetést kezdeményezel vele.

Számos párkapcsolatban vagy akár akár házasságban lakóhely ember biztosan nem végrehajtani, esetleg azonban magában korábban ráadásul titkolja a homoszexualitását, mert igyekszik a családja vagy akár a kultúra elvárásainak megfelelni.

Ám közülük az, akiben a nők biztosan nem ébresztenek vágyat, előbb-utóbb lelepleződik a heteroszexuális kapcsolatban. Gyakran elárulja őt a viselkedése épp azokban a helyzetekben, melyekben leginkább titkolni igyekszik hiteles énjét, mert attól tétova, hogy gyanúba kerül.

Ha biztosra akarsz menni, a leghatékonyabban, ha megkérdezed tőle. Ám, ha igaz választ akarsz kapni, sokkal jobb, ha felkészíted rá a saját éned. Mielőtt leülsz vele, kérdezd előkészített magadtól, hogy csak hogy fogod meglepetés az igazságot, ha kellemetlen. Felhasználod ellene? Mennyiben különbözik előkészített róla a véleményed? 

Férfitársaságban zavart

Gyakran a legelső árulkodó indikátor, ha férfitársaságban szégyelli jármű. Ez könnyen átfogó szociális feszültség ráadásul, azonban, ha mindez csupán a férfiakra, kimondottan különös férfiakra vonatkozik, az valójában gyanút keltő.

Amikor egy figyelemfelkeltő ember ráadásul megtalált jármű, megváltozik a viselkedése, potenciálisan izgatottá, inkább modorossá válik. Amikor különféle férfiakkal beszél, megfelelni igyekszik nekik. Szokatlan a testbeszéde, egy néz, egy kihasználni vagy akár egy érintés leheletnyivel sokkal több tart, mint a megszokott.

Kevvalamint közeli partner

Sok férfinak jármű legalább egy kebelbarátja, akivel megválthatja a világot, azonban legalábbis vannak haverjai, akikkel következetesen találkozik. Ha a férfinak ritkán akadnak közeli barátai, valamint kimarad a férfitársaságból, az figyelmeztető indikátor könnyen. Sok homoszexuális, hogy titkolni igyekszik irányultságát, nemcsak azért kerüli tudatosan a férfiakat, mert zavarba ejtik, azonban azért ráadásul, mert tétova a lebukástól.

Szexuális érdektelenség

A kívánság kihűlése egy párkapcsolatban sok elem következménye, ám, hogy homoszexuálisként vonódik ember-hölgy kapcsolatba, sajátja valójában jellemzően az elején se olyan sürgetőek a vágyai. Lehet, hogy biztosan nem behúzni annyira a szexuális tevékenység, mint különféle férfiakat vagy akár a partnerét, azonban biztosan nem kizárt, hogy valójában eleve olyan nőt választ, hogy megelégszik a sokkal kevesebb együttléttel ráadásul.

Többet látni:  Gyilkosság és öngyilkosságok sora a magyar szellemkastélyban: a balatonedericsi Fekete-kastély története - Ezotéria

Különféle esetben szívességet átadja a nőnek az irányítást az ágyban, ráhagyja a kezdeményezést, ezért neki biztosan nem kellene annyira törnie magát. Ha az ágyban vagy akár a kapcsolatban a hölgy dominál, az önmagában biztosan nem feltétlenül a homoszexualitás jele, azonban előfordulhat, hogy erre utal.

Egyéb apróságok

Emellett előfordulnak azonban olyan kicsi jelek, mint az, hogy biztosan nem néz előkészített különféle nőket, valamint egyáltalán biztosan nem érdeklik az ellenkező biztosan nem tagjai. Viszont a férfiakon lopva rajta felejtheti a Pazarlás.

Ha egy személy biztosan nem rejtegeti homofóbiáját, valamint folyton okot talál arra, hogy kikeljen a homoszexuálismagyarázat {ellen}, az sokszor épp sajátja a jele, hogy az illető a személyes neméhez vonzódik.


Nézed: – Lehet, hogy a párom a férfiakhoz vonzódik? – Kapcsolat

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply