Lusta vagy? Ha igen, rossz hírünk van: pont ezért halt ki a Homo erectus – Ezotéria

Vajon bejönne az a pohár víz a személyes lábán a szobába, ha kérném? És még milyen nagyszerű kiváló minden bizonnyal, ha a társasház csillogna-villogna, mire kettőt pislogunk, valamint előkészített se kellene tartalmazza moccanni… Ilyen kívánságai szinte mindenkinek vannak, azonban a lustaság biztosan nem feltétlenül kifizetődő.

A mintegy 1,8 ezer évvel vissza megjelent, Afrika, Ázsia valamint Európa területén ráadásul élt felegyenesedett férfi, a Homo erectus ugyanis a tudományos kutatás álláspontja attól függ 200 1000 évvel vissza lustaságának köszönhette, hogy kihalt.

A lustaság kihaláshoz vezethet

Az Egyedi biztosan nem első olyan fajaként, amelyik használta a tüzet, csak hogy sodorhatta magát a Homo erectus a kihalásig? Ott rontotta el, hogy a kényelmet választotta az előbbre jutás valamint a termelékenység helyett.

Homo erectus koponya

Homo erectus agy

Fotó: Wikipedia.org/Luna04

Amikor egyszerűen eszközök készítéséhez kellett alapanyagokat keresnie, a Homo erectus folyamatosan a könnyebb utat választhatta. Olyan sziklák közt gyűjtögetett, amelyek a legközelebb estek tartalmazza, valamint biztosan nem volt kedve jobbak után Kilátás fent a hegyoldalakon, noha tucatjával lelhetett volna alkalmasabb köveket. Mivel biztosan nem lépett előrelépés az eszközkészítés terén, alkalmatlan volt arra, hogy következetesen átalakító környezetéhez hosszú távon adaptálódjon. Ezért klub sok mint egymillió évet megéltek, végső soron eltűntek a A bolygó színéről.

Szemben velük a majdani Homo sapiens valamint a Neander-völgyiek adtak a minőségre, valamint fokozatosan sokkal jobb alapanyagokból fokozatosan sokkal jobb eszközöket készítettek maguknak. Életrevalóbbak voltak, előrelépés gondolkodtak. Képesek lehettek meglátni a lehetőséget addig biztosan nem megértette anyagokban, amelyeket biztosan nem voltak restek kipróbálni.

A post az ajánló után eljárás

A Homo erectus jellemzői

A Homo erectus agytérfogata 900-1100 cm³ volt, termetük pedig tisztességesen {magas}, a 185 centimétert ráadásul elérte. Alkatuk izmos, atletikus volt. Homlokuk csapott, markáns szemöldökeresszel, koponyacsontjaik vastagok, arckoponyájuk jobb, agykoponyájuk hosszú valamint le- volt.

Többet látni:  Így érheted el hamarabb az orgazmust (18+) - Kapcsolat

Időről időre letelepedve, azonban lényegében vándorló életmódot folytathattak. Körülbelül 100 fős csoportjaikban vadásztak valamint gyűjtögettek. A Homo erectusról úgy tartják, esetükben kezdett erősödni a hím-nő, kimondottan hölgy-ember vegye fel a kapcsolatot a, valamint rendesen egymással viselték gondját utódaiknak ráadásul.

A Homo erectus egyébként a Homo rudolfensistől valamint a Homo habilistól származott. Kései afrikai utódja a Homo rhodesiensis, amelyet a Homo sapiens típusok, az ide vonatkozó férfi ősének mondanak. Ennek alfaja a Homo sapiens sapiens, a mai férfi.

Képek:  Homo erectus agy: Wikipedia.org/Luna04

Ajánlóképek: Rekonstrukció a Vesztfáliai Múzeumban; Wikipedia.org/Lillyundfreya


Nézed: Lusta vagy? Ha igen, rossz hírünk van: pont ezért halt ki a Homo erectus – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply