Mágikus erővel bír a mai nap: most érdemes elvégezni a szerelmi jóslást – Ezotéria

Napforduló vagy akár napéjegyenlőség számos hasonlóképpen teherautó egy esztendőben, minden évszakban egy. Az őszi napéjegyenlőség ebben az évben mára, vagyis szeptember 23-ra esik.

Mint azt neve hasonlóképpen elárulja, ezen a napon az este valamint a nappal hossza megegyezik, többnyire emiatt hasonlóképpen tulajdonítottak jelenleg ősidők óta mágikus energiákat a napfordulóknak. Régen ezen a napon a Földanya ünnepét tartották, az betakarítás valamint az azt követő maradék örömére. A görög mitológia attól függ Hádész, az alvilág istene ezen a napon pillantotta meghatározott Perszephonét, a növény valamint a termékenység istennőjét, valamint menthetetlenül beleszeretett.

A napéjegyenlőség mágikus energiái valamint a görög istenek közt születő szeretet okán a mai napfény kimondottan nagyszerű kiváló időpont szerelmi jóslás végzésére. Az ókori görögöknél, druidáknál valamint rómaiaknál bevett testreszabott volt falevelekkel jósolni. Keress te hasonlóképpen öt szép Jelentősebb őszi falevelet, valamint kezdődhet a jóslás!

Tegylakik fel magadban egy közeli vagy akár távirányító jövőre vonatkozó kérdést a szerelemmel kapcsolatban, valamint az öt falevélre írj öt megvalósítható választ. Ezután dobd el, ereszd szélnek a leveleket, valamint amelyik lehullott szabadság a legközelebb hullik le eléd a földre, az a előrejelzés válhat valóra a feltett kérdésedre.

Szerelmi jóslás

Jósoltál jelenleg tarot kártyával? A képgalériában megmutatjuk, hogy kellene.

Jóslás teafűből

Egyszerűbb, mint gondolnád: jósold meghatározott teafűből, csapatunk várhat a jövőben! Megmutatjuk, hogy elemezd.


Nézed: Mágikus erővel bír a mai nap: most érdemes elvégezni a szerelmi jóslást – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Többet látni:  Egy ország, ahol nincs 4. emelet - Miért kerülik a 4-es számot? - Ezotéria

Leave a Reply