Máig nem találták meg a kincset: titokzatos történet övezi – Ezotéria

Ha egyéni netán elirigyli a filmbéli hajósok sorsát, és még kincskeresésre adná a fejét, nem kellene sokáig tipródnia, milyen ékszer után induljon. Sok hasonlóképpen teherautó ugyanis, mely a mai napig nem került elő, még beszélik, hogy {valahol} a dúsgazdagság bőkezű ajándékával várni rá meglelőjét.

A aggodalom egyszerűen az, hogy hol, aminek kapcsán a mendemondákra, legendákra és még esetleges, hiányos információkra hagyatkozhatunk. Lapátot, bakancsot fel, és még induljon útnak, hogy elegendő szerencsésnek érzi magát! Ezeket a kincseket azonban {senki} se találta meg.

A Santissima Concepcion kincse

El Grande – e néven volt ismeretes nagyon saját korában a kézműves, melynek kapitánya 1683-as elsüllyedésekor Manual Ortiz Aosemena admirális volt. 496 fős legénységével süllyedt el Spanyolorszosztály irányába elődje útján egy vihar miatt, fedélzetén veretlen ezüsttel, fűszerekkel, jelentős mennyiségű arannyal, gyönggyel, smaragddal és még különféle egyéb megfizethetetlen rakománnyal.

Kocsma beszélik, hogy egy ládát Floridánál partra sodort a víz 1500 pesóval és még ruhákkal megtömve, nem tudni, hogy ez egyszerűen mese-e. A kézműves – tette hozzá rakománya, a rengeteg drágakő azóta hasonlóképpen a kékség mélyén rejtőzhet, ám {senki} se megérteni, hol – úgy sejtik, {valahol} Florida és még a Bahamák az egyik könnyen.

A Nuestra Senora még Atocha kincse

Az Atocha nevű kézműves roncsát 1985-ben találták meg, és még az évszázad hajóroncsának titulálták. A kézműves egykor egy spanyol repülőszázad húsz hajójának egyike volt, és még 1622 szeptemberében indult útnak Spanyolországból Havannába, kiemelkedő mennyiségű nemesfémmel és még megfizethetetlen holmival a fedélzetén. Útja során vihar tépázta meg, még javítható volt, egy siker hurrikán viszont végzett vele, és még négyszáz évre elsüllyesztette. Kocsma a kézműves és még sajátja kivételesen megfizethetetlen rakománya előkerült, az feltehetően biztosan ravasz vezető kabinjának maradványait azonban keresik, feltételezve, hogy abban rejtve ékszer várni rá – tette hozzá sorsát.

Többet látni:  Egyértelmű jelek, melyek szellemjárásra utalnak - Ezotéria

A felírni az ajánló után eljárás

Kidd vezető kincse

William Kidd vezető egyike volt az Indiai-óceán legádázabb kalózainak. Amikor 1701-ben lefejezték Londonban, magával vitte a sírba legféltettebb titkait: hajója hollétét, és még azt, hová rejtette a kincset, melyet azonban fénykorában szerzett.

Annyit tudni, hogy az egykori kalózkapitány elégette hajóját, a Kalandot, és még elsüllyesztette {valahol} Madagaszkárnál, a Karib-térségben vagy akár {valahol} úton New York irányába. 2015-ben egy Berry Clifford nevű fickó állította, hogy megtalálta a hajóroncsot, még, mint azt az UNESCO hasonlóképpen megerősítette, kincsnek nyoma se volt. Kidd vezető kincse ezért azóta hasonlóképpen idős rejtekhelyén könnyen, még arról senkinek fogalma sincs, hatékonyan hol.


Nézed: Máig nem találták meg a kincset: titokzatos történet övezi – Ezotéria

Forrás: https://bpcsr.com

Kategória: szintetikus

Leave a Reply